reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko a gdzie Twój post?:eek:Ale tak mówił mi to pediatra gdy Radek na cycu mym jechał jeszcze:tak:
AsienkoM:szok::szok:Ale się z Zuzki klunia zrobiła:-)Mleczko najwyraźniej jej służy:-DPrzynajmniej jeśli o rośnięcie chodzi:tak:
A ja właśnie dostałam paczkę z Pampersa:-)A w paczce płyta z czterema filmikami o dzidziusiach,książeczka do poczytania,tabletki do prania Fairy (na jedno pranie),chusteczki Pampers Sensitive i 10szt.pieluszek Pampers 1:tak:Mała rzecz a cieszy:biggrin2:

reklama
Zrobiłam własnie gofry z tej stronki co Misia podała
gofry super, ale ciasto jest bardzo gęste i wyszło tylko 7 gofrów :sorry2:
były trochę malo słodkie i długo sie robiły bo jedna porcja 7 minut

Robiłam dokładnie wg przepisu jedynie dodałam odrobinę proszku do pieczenia

Asieńko-zanim doszłam do Twojej inf.o fotce zauważyłam te Twoje kochanieństwo-slodzinka:)
Monidan-ja znowu dziś robiłam wg "swego"przepisu i w ciągu 20 minut zrobiłam15...tylko więcej(pół szklanki)wiecej mleka dodałam...Dziś kombinacje z sosem czekoladowym,bitą śmietanką i dzemem-pękam!!!

Tichonku to dzis pewnie dzien,był męczący dla Ciebie.Aby tam wszystko było w porzadku i żebyś zadnego telefonu nie dostała.:tak:
Asia rośnie Ci Zuzka jak na drożdzach.
Dzis szybko mi dzionek zleciał,byłam u Ani83 na pogaduchach.Troszke posiedziałam:tak::-)Przyszłam do domku zrobiłam obiad,dzis zupa ogórkowa.Pózniej seriale swoje ogladałam i tak zleciał czas:-).Zaraz mąż bedzie w domku,a pozniej pojdziemy na spacerek wieczorny:-).

kurcze wcisnęłam usuń zamiast edytuj Tichonku i nawet nie wiedziałam,że sama posta skasowałam :-D
No i Twoj pediatra miał rację,na cycuchu może i nawet tydzień dziecko nie robic w pampera,na butelce nie powinno aż tak długo nie byc kupala,no ale zagadka Zuzi się rozwiązała jak czytam :-D:-D

reklama
Do góry