reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Monidan-dawaj dawaj przepis:)))Ja do tych goferków dodałam ciut wiecej mleczka-sama wyczujesz odpowiednią konsystencje:)I ważne żeby faktycznie stały stygnąć-nie sa takie sflaczałe:)))u nas gofry dzis tez-obiecałam dzieciaczkom-a i J malizna wczoraj zajechało:)))

reklama
Witam

Lubiczanko fajnie ze planujecie jechac autem do Polski,my jechalismy raz i powiem Ci ze warto po drodze mozna troszku zwiedzic :-)my zajechali po drodze do mojego brata w Londynie,pozniej w Niemczech byl przystanek tez u rodzinki ogolnie milo wspominam i chcemy powtorzyc ale to dopiero jak dzieci bede troszku wieksze:tak:

Asienko to moze sie umow do Gp i wtedy bedziesz spokojniejsza

Niedawno wstalam zjadlam sniadanko,dzis ma nas odwiedzic Gliwa :-) wiec dzionek zapowiada sie bardzo fajnie.
Pogoda kiepska a bylo juz tak ladnie przez kilka dni ....

Milego dnia:-)

Aaniu-my już raz też jechaliśmy,ale przez Anglię...a teraz patrzę wyłącznie na promy bezpośrednio"na kontynent"
Kamcia-dziękuje:*
Ewelcia-roznosi go:)Chyba znowu mamusię chce gdzieś wyciągnąć;)
A Daniel śpi mi już 2 godzinki:/Dobry jest:)

witam!

Rzeczywiście szarowato za oknem:dry:Nasza wiosna poszła do PL..teraz tam się cieszą;-)

asienko-wieeelki buziak Anulce z okazji ukończenia 18miesiecy.Tym samym uświadomiłam sobie ze zaraz i memu dziecięciu tyle samo stuknie:no::szok:
Niech wraca do zdrowia:tak:
U nas już w sumie OK.Tylko katar został lekki,ale nosek ładnie wydmu****e,co mnie cieszy.I wreszcie się wysypiam:-)
kamcia-Ty to zawsze jakieś tanie bilety wynajdziesz:blink:U nas średnia szansa,bo Wawa chyba ma najdroższe w PL opłaty lotniskowe:nerd:

Ide dziecię przykryć bo usnęła zdaje się.Milego dnia!

reklama
asienko-prawie na 100we zniknęły,może od jakiegoś syfu się jej zrobiły bo nie zawsze upilnuje żeby wszystkiego do buzi nie brała :baffled: Mówię prawie bo Wikta nie da zajrzeć za bardzo.Za to dojrzałam wyżynająca się dolną,prawa 2ke..

Do góry