reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko deal :-D:-D
a wiesz,powiem Ci,że Dawidek w Twoim podpisie już taki trochę nieaktualny,to znaczy taki młodziutki,teraz spoważniał wydaje mi się :blink::tak::tak:

didi nie pomogę :no: a nie lepiej zmienic kołdrę na double? Albert pewnie jak wejdzie w king size to nie może znaleźc wyjścia :-D:-D

Asieńko ale nie bij się z myślami,jeśli Cię to uspokoi to to zrób. :tak::tak:

Ewelcia nie,mamy z Oxygena :tak:
właściwie ostatnio był przedstawiciel AES u nas,ale jaką miałam śmieszną sytuację.

Dzwoni dzwonek do drzwi,otwieram,a tam starszy pan wali do mnie z pytaniem "Is your mum in house? " ja zszokowana tak bardzo zapytałam jeszcze raz,a on powtórzył pytanie.Ja z głupia franc odpowiedziałam,że nie ma mamy...i facet poszedł...zamknęłam drzwi,przeanalizowałam sytuację i parsknęłam śmiechem.Wybiegłam za nim,ale już go nie było :no:

Ja wiem,że biorą mnie za gówniarę,ale aż tak? :szok::baffled:

Kamcia,żeby Cię zaprosic muszę dojśc do perfekcji w robieniu cappucino! :))

reklama
Didi-single- Buy Ben 10 Ultimate Alien Duvet Cover Set - Single. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Anineczko-fakt...zaraz się tym zajme:/
Asienko-no biorąc pod uwagę długość tego stanu rzeczy pewnie bym sie szykowała do GP:/Lepiej zeby rozwiał wątpliwości:)
Tichonek-wracaj i opowiadaj:)
Cóż za renesans na forum-nie ma pogody to i frekfencja dopisuje:)))
A my być moze pojedziemy do pl autkiem-prom do francji(bezpośrednio)za 150e:DPowrót powiedzmy tyle samo i tylko na paliwko,wiec...zobaczymy

Kasiuleczka25 i co? wstałyście o 8 ?

witam
Anineczko no tak prawie bo o 8,30 Boze jak mi sie wstac nie chcialo jak zobaczylam taká szaruge za oknem i deszcz. No ale i tak udalo sie o godzine wczesniej niz wczoraj, hi hi nio i powinnas sie cieszyc ze tak mlodo wygladasz;-)
Ehh siedze i czekam na lanlorda bo ma przyjsc po kaske, a poxniej do socjala na podpiske grrr jak te tygodnie szybko lecá.

reklama
Hey
Lubiczanko, ja mam bardzo podobny przepis, ale nie ubijałam nigdy piany z białek tylko całe jaja, dziś wypróbuję :-)
teraz gofry będa codzinnie hehe

Przepis na risotto, dam pozniej, bo teraz musze dom ogarnąć i obiad zrobic
dzis pomidorówka i bitki wołowe z kaszą :-)
Miłego dnia

Do góry