reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko z Ryanair poszukaj może coś trafisz. Jak narazie bilet dla mamy i Oliego do PL stoi 100euro:/
Anieczka a masz maszyne??:)

reklama
Ewelcia-ło-na nk wchodze raz na ruski...ale musze podpatrzeć:)))
Anineczko-Ty mi postaw cappucino a ja Ci gofra-deal?
Kamcia-musze poszperać...Bo moja mama tez chce wziąć starszaki na wakacje:)

Witam

Asieńko jeżeli nie czujesz się pewnie umów się z Gp na zrobienie profilaktycznych badań.Możecie zbadac krew,siuśki,kał by rozwiac wątpliwości.Wiem,wiem nie jest przyjemne pobieranie krwi,ale dla własnego spokoju :sorry2:

Cały czas się właśnie biję z myślami, czy tego nie zrobić. Najgorsze, że moje dziecko cierpi na syndrom białego fartucha:baffled:. W nocy spała ładnie z 3 godzinki potem płakała i drapała się pod kolanami:baffled:, palce non stop w buzi.

Lubiczanko... haha...gonic moze niebedziemy sie ale wyjsc z lazienki na golasa lubi moj P no i mi tez sie zdaza..w koncu u siebie jestem..hihi

laski potrzebuje pomoc bo szukam juz jakis czas i albo nie wiem gdzie i zle szukam albo nie ma...a wiec poszukuje tkaniny poscielowej z nadrukami Ben 10 albo z wzorem ...bo mam w planach uszyc synkowi posciel bo on ma koldre kingsize..a taka juz gotowa posciel mozna dostac tylko na double .. wrrr

Anineczko dobrze ze napisalas o tych smieciach...ja tez chyba pomysle o zmianie na AES.
Teraz mamy Reya Whelana...Wy pewnie tez?

Asienko,wslasnie jak tam Ania?

Tichonka cos dzis nie ma...czyzby auto sprzatala:-p;-):blink:

Edit...za nim ja wkleilam to juz Asienka napisala:)
biedna Ania...:(((

cos mi net szwankuje:(((

reklama
witam z rana :-)
wczoraj wieczorem juz do Was nie zajzalam ale po wyprasowaniu stosu ubran, uspieniu chlopcow i pozmywaniu podlog padlam jak zabita do lozka i to o 22 masakra:szok:, nie pamietam kiedy tak wczesnie sie polozylam. Teraz pije duuuza kawe bo w nocy jak na zlosc raz jeden raz drugi sie budzil :angry:i chodze jak zombi.
kamcia-ja na spotkanko zawsze chetna:-) tylko czy dzis Ci pasuje, bo ja nie mam nic w planie wiec moglabym zajechac :-) daj znac i o adres bym prosila na priv lub sms:sorry2:
lece robic sniadanko :tak:

Do góry