reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej!

Ja juz kawkuje:tak:
Tichonek-fajnie, ze macie juz auto! Niech Wam sluzy. Jak sie ogarniecie z oplatami to wpadajta;-)bo ja sama jeszcze nie wiem kiedy do Swords sie wybiore.
Patrycja-szybkiego powrotu do zdrowia.
Sandrulinska-oby szybko przyznali Wam chawirke.

reklama
No ja polecam ten-mega prosty,szybki i naprawde pyszota- Gofry pyszne i chrupiące:
A tak w ogóle dzień dobry-a nie mówiłam,ze to na tyle jesli o słonko chodzi...ale przynajmniej nie wieje tak,że głowę urywa i nie leje:)
Ewelcia-nie katuj mi sie tą dietka...Bladego pojecia nie mam jak teraz wygladasz,ale nigdy nie przyszłoby mi nawet do głowy,ze Ty sie dietkowac chcesz:/
Anineczko-no własnie tym razem to nie te serducha tylko prostokaciki i są naprawdę świetne-jak najbardziej takie nasze-POLECAM:)))
Idę sobie-dziś na sniadanko sałatka owocowa:)Miłego dnia Kochane:))))

Witam
Kawka się robi.

Lubiczanko aaaa to super,że takie gofry ;-):tak:

Ludzie jak mi się spac chce:dry::baffled:
Jeszcze pogoda nie nastraja,mglisto,mokro i śpiąco :confused2::confused2:

Patrycja Zdrowiej szybciutko :tak::tak:

Didi nie ma to jak sami w domku,co nie?
Delektujcie się ciszą :-D

wiesieńko cieszę się,że już najgorsze jeśli chodzi o przeprowadzkę macie za sobą.
Oby chatka i landlord prawowali się przyzwoicie :cool2::-D:-D

Anineczko..oj tak nie ma to jak samemu...nawet P szczesliwy..a wczoraj z przyzwyczajenia zamyka drzwi do sypialni ..a ja mu je otwieram i mowie ze jzu nei musia..a on " czekalem tylko kiedy rozwrzeszczane dzieciaki wleca.."hahaha..

Hejo
Pogoda brzydka, szaro buro:/
Napiłam sie Capucinko i od razu mi lepiej. Jeden dzien wolnego to bym nic nie robiła ale trzeba chate ogarnąć jakis obiad zrobić:/
Ja może naleśników nasmaże żeby też na jutro były , bo wracając z pracy to nic mi sie nie chce gotować tym bardziej że ja wchodze do domu a L wychodzi do pracy:/
Didi mówiłam Ci musimy to oblać:)))

Pochwale sie Wam kupiłam mamie bilet w jedną strone na koniec czerwca za 100zł i powrotny kupie jej i Olivierowi(bierze go na wakacje do PL). Ciesze sie że tak tanio znalazłam:)))

mykam coś porobić

hejka

Aniaa83 jak tam mama po zabiegu?? Szybkiego powrotu do zdrowka zycze
Patrycjabaczkowska zdrowka, zdrowka i udanych Wakacji
Wiesienka swietnie, ze przeprowadzka sie udala i tak sprawnie poszla, oby sie dobrze mieszkalo.
Didi tak cisza to to czego sie oragnie mieszkajac z innymi, teraz naciesz sie ta cisza. My mieszkami sami juz z 2,5 roku i za zadne skarby nie chce tego zmieniac.
Asienka_r jak bidulka Anulka, lepiej troszke??
Tichonek fajnie, ze samochod juz pod domem, milej jazdy zycze.
kamcia to super, ze takie tanie, ja ostatnio kupilam siostrze bilety bo przylatuje na chrzciny malej to zaplacilam po 99 zl w kazda strone i bez podatku i oplat.

Ale dzisiaj ponury dzien

Ostatnia edycja:
Kamcia -gdzie,skąd,kiedy???Ja mamie tez musze zabukowac:)
Didi-oj co samemu to samemu-super-mozecie się ganiac na golasa po domu;)
Anineczko-to zapraszam na goferki:)

Lubiczanko wejdz na nk albo w galerie to mnie podpatrzysz:tak:;-):-)...oj mialm z czego sie odchudzic,mialam!
KAmcia ale tani ten ticket...my chcemy zabrac na cale wakacje siostrzenice m i tez chyba musze zaczac rozgladac sie za biletem dla niej:)

Pogoda sie zrabala:angry::wściekła/y:...co my dzis robic bedziemy...chyba ze spaceru nici:baffled::dry:

musze spadac kosz wystawic ...przypomnialo mi sie jak w okno spojrzalam ze ludzie wystawili a ja nie:sorry2::baffled:..M zapomnial:sorry2:...
Wczoraj byl recycling zabierany i tez nie wystawilismy,a juz pelny kosz jest!

Anineczko..oj tak nie ma to jak samemu...nawet P szczesliwy..a wczoraj z przyzwyczajenia zamyka drzwi do sypialni ..a ja mu je otwieram i mowie ze jzu nei musia..a on " czekalem tylko kiedy rozwrzeszczane dzieciaki wleca.."hahaha..
he he he teraz trzeba się przyzwyczaic do tego,że się samemu mieszka.:-D
to faktycznie jest co oblewac z Kamcią ;-):-D

Aaa Kamcia ja też sobie zrobię cappucino z maszyny :cool2:;-):-D
I bilet taniutki.Ja w połowie kwietnia będę polowała na bilet dla kuzynki,jak na razie stoją po ponad 500zł,może jeszcze stanieją :sorry2:

ewelcia pogoda ponoc ma byc taka do końca tygodnia:baffled:.U nas śmieci jutro.Ale chyba przeniesiemy się do AES bo mają promocję 16e miesięcznie przez rok,a to prawie połowa taniej niż teraz płacimy :sorry2::dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Didi mówiłam Ci musimy to oblać:)))
no musimy :)
hejka

Didi tak cisza to to czego sie oragnie mieszkajac z innymi, teraz naciesz sie ta cisza. My mieszkami sami juz z 2,5 roku i za zadne skarby nie chce tego zmieniac.
.[/COLOR]

Ale dzisiaj ponury dzien

my kiedys mieszkalismy u znajomych 6 mies.. i juz nigdy wiecej powiedzialam
ale teraz to pomoglam dziewczynie bo pod most poszlaby chyba i mieszkala u nas 3 mies.. dostala CHB..i FIS.. wiec juz stanea jakos na nogi..praca ruszyla sie .. no i wyprowadzila sie..

Do góry