reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczka nie tylko Wy nie mozecie sie przestawic ja tez nie moge i widze ze Natalia tez, zdrzemnela sie dwie godzinki i teraz sobie szaleje w najlepsze zazwyczaj najpozniej o 21 juz spala

Lubiczanko to ja tez prosze o ten przepis :-)

reklama
Heja
Anieczka no dziś właśnie miałam akcje płaczu u Oliviera że on nie idzie spać bo jest jasno:/
I tłumaczyłam mu itp, potem powiedziałam że zawsze jak kończy sie Na wspólnej to on chodzi spać hih i powiedziałam żeby z L przestawili jego zegar w pokoju- no więc jak to zrobił to sie udało chyba..
Mnie zatoki męczą://
Marcysia jutro i w piątek mam wolne więc jak Ci pasuje to zapraszam na kawke:))

jakie wyszło mi fantastyczne risotto!!!!!!
Normalnie dziwie sie ze chodze po tym świecie prawie 32 lata i dopiero teraz zrobiłam takie pyszne danie

No i jestem...troche zajelo mi nadrabianie:)ale was dzis wzielo na pisanie;-)

Ewelcia-doprowadz Ty się do porządku;)nie mozna wciąż sobie odmawiać-dobrze,ze sie skusiłaś-a co żółć ma Ci pęknąć??????????????
Tichonek-ładnie to tak-ot tak napisać,że fura jest,ale ani slowa co to za fura????;)))))))))))))))))))))Super-cieszę się z Toba:)
A ja dopieroco wróciłam ze szpitala-Danielek miał ściągany szew...Bidule-jak tylko do gabinetu weszliśmy jakby przeczuwał co się święci...Na szczęście mamy to juz za sobą i czekamy na zagojenie:)
Lubiczanko ja sie ciagle na cos kusze i przez to nie moge dobic do 53kg:baffled::sorry2:..jakbym dietowlaa uczciwie to juz dawno bym to osiagnela;-)...a takto wciaz mi brakuje...po wczorajszym obzarstwie nie pisze nawet ile bo wstyd:sorry2:ale w 36 rozmiar wchodze :-D:-D:rofl2:
Bidny Danielek...najwazniejsze z ejuz po..na pewno mu sie ladnie zagoi;buziak wielki dla niego ode mnie:)

Ewelcia coś Ty?!Kiełbasy z grilla miałabyś nie jeść?:-DDaj spokój,trza se życie umilać;-)
...Yyyy...fura to za duże słowo:sorry2:Ale autko jest:tak:
sold sold sold sold - DoneDeal.ie
Koleś jeszcze 60E upuścił:tak:Teraz będę chodzić dumna jak paw,że P nie znalazł a ja:-DGorzej jak się zacznie pierdzielić:baffled:To będzie na mnie:baffled::-D
Ja jutro mam ten test tolerancji glukozy:baffled:Zaś tyle godzin w szpitalu:sorry2:I to jeszcze na głodniaka:baffled: i bez picia:baffled:Najgorzej dla mnie będzie na czczo autobusem jechać:baffled:Zmuli mnie pewnie konkretnie:sorry2:Ale jakoś przeżyję:sorry2:
my tez taka honde chcielismy i nawet w Dublinie ogladalismy,jakos we wrzesniu,ale duzo za duzo chcial i w koncu w Enniscorty Nissana kupilismy....a wasza Honda w b.rozsadnej cenie.;-)
Znjaomi kupili z mieisac temu taka sama tylko z 97r za 900e ale maja na rok tax zaplacony(300e):)

Witam

pogoda piękna to zaraz lecę kończyc malowanie komórki.

Ewelcia raz się żyje :-D:-D:-D

dobra idę do malowania :tak:
ah pogoda cuuudna to i malowac sie chce;-):tak::tak::tak:
wiem ze raz sie zyje...ale ...tak jak pisalam wyzej...ja chce 53kg:sorry2::rofl2:

Hejoo laski :blink: ja dziś na jakimś wnerwie od rana :no: normalnie jakbym mogła to całą tą moją ferajnę w kosmos bym wysłała z Daisy na czele :angry: dzieciaki normalnie jak zwykle broją ale ktoś mi cierpliwość podpieprzył :sorry2::sorry2::sorry2: wczoraj miałam całkiem busy day rano młoda łóżeczko zarzygała :sorry2: znalazłam kawałki nie strawionego mięska mielonego, które mi dzień wcześniej wieczorkiem wyjadała z obiadu no i później jeszcze dwa razy zwymiotowała i już był spokój :tak: za to wieczorkiem na 100% znalazłam winowajcę jej nieżytu bo ja zjadłam resztę tego mielonego i jak mnie brzuch rozbolał to i ja się zaś z kibelkiem tuliłam :no: ale pozbyłam się niechcianego balastu i wsio było ok :tak:
Tichonku gratuluję autka :tak: i ja się na civic paliłam ale nic akurat nie było :sorry2:
Lubiczanko całusek w czółko dla Tłiksika na szybsze gojenie :tak:
Gliwa miłego układania w szufladach :-) i nie zrozum mnie źle ale herbata pisze sie przez "h" nie przez "ch" wybacz ale uczepił się Ciebie ten błąd jak rzep ;-) a ja przeczulona troszku przez moją mamę...choć sama pewnie nie raz błędy walę ;-)
Ewellcia oj i ja bym sobie takiej kiełbaski podjadła :tak: ale za to w tygodniu przyjdzie mi paczuszka a w niej kabanosy z łososia :-):-):-):-)
Kochana nie tylko TY...nie dosc ze mam @ to jeszcze mlody mial dzien "swira"....

Moja Mama juz po zabiegu wszytsko poszlo dobrze uffff kamien z serca.
Ide zobie zrobic inke z magnezem i chyba z cora sie przejde na dwor troszke
ciesze sie ze juz po i ze wsio ok z mama:)
drogie te skarpety,:baffled::no:
Ania odsypia noc już 3,5 godziny:szok::szok::szok:
to se bidulka pospala:-).....szymkowi ostatnio zaczley isc 3 ale jakos mu wsio przeszlo..tez mial kaszel,katar nie jadl,nie chcial tez pic za bardzo..
Teraz wida ze mu jedna 3 przeswituje a reszta sie wycofala:sorry2:

WITAM WAS DZIEWCZYNY
wreszcie jestem w domu :) narobiło mi się troszkę problemów ze zdrowiem i trafiłam do szpitala jestem po operacji i powoli dochodzę do sił w domu, piękna pogoda ale ja uziemiona jestem bo muszę leżeć,aby dojść do siebie bo 16 kwietnia lecimy na wakacje.
pochwal sie gdzie na wakacje lecicie:)
wracaj szybko do zdrowka:)

]

jakie wyszło mi fantastyczne risotto!!!!!!
Normalnie dziwie sie ze chodze po tym świecie prawie 32 lata i dopiero teraz zrobiłam takie pyszne danie
zarzuc przepis na risotto!!!
jak juz schudne tyle ile chce to zrobie:sorry2::-p

Sandrulinskaq to teraz tylko pozostaje czekac na decyzje i na dom!!!;-)

Ciao!

Ja tez kupilam gofrownice! Ale przepisu nie mam wiec Lubiczanko dawaj jak masz taki dobry!! :) Ja to sie zastanawiam jak ja mam to ciasto w srodku nakladac...? Bo to takie plaskie...i malutkie jakies...jakos nie moge tego ogarnac. Moze jutro wyprobuje jak Lubiczanka sie podzieli przepisem.
My dzis korzystalismy z LATA! Ogrodek przez pol dnia,potem przed domem drugie pol dnia...Alex spanie 3.5 godziny (ostatnio to jego norma).....
Jutro mam wizyte u GP i tym razem nie powiem,ze wszytsko ok tylko zamierzam sie zalic!! hehehe

Ok. znalazlam przepis na gofry na kwestii smaku-jak zwykle najlepsza strona kulinarna-niezawodna. Tak wiec dla chetnych
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/przepis.html

Ostatnia edycja:
Miska :-)udusze, ja tu sie zajadam owsianká i wmawiam sobie ze jest pyszna!! a Ty tu z takimi pysznosciami wyskakujesz, normalnie monitor zaslinilam:szok::-D, kurcze juz nie pamietam kiedy gofry jadlam:baffled:

aaaa i jeszcze mam nerwa wlasnie moje dziewcze usnelo, trwalo to az 1,20 h :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam takiego nerwa ze szok, zaraz ide spac i jutro na bank przed 8 ja wywale z lozka.

misia ale to nic trudnego nalac ciasto na gofrownicę :blink:
Nalej na sam środek a później rozprowadź chochelką :tak:
Trochę te gofrownice z Lidla nie takie polskie,bardziej jak wafle wychodzą bo cieńsze niż nasze nadmorskie gofry :-D ale pyszne ;-)
Ale tych z twojego przepisu jeszcze nie robiłam :blink:

moniadan daj przepis na risotto,ja czasem też robię,ostatnio było z kurczakiem :tak:

witam, melduje sie tylko ze przeprowadzka udana- sprawnie i szybko poszlo, ale ekipa zgrana;-) Prawie jestesmy rozpakowani, zostalo jeszcze to i owo ale pomalu wszystko trafi na swoje miejsce:-D. Ja dzis juz padam,lece lulac, jutro do pracy na kilka godz a potem wracam i konczymy sprzatac. Dobrej nocki.:-)

reklama
siemanko

milego dnia zycze

my juz mieszkamy sami..Zuzia z mama wyprowadzily sie ..o odrazu jakas taka cisza spkoj az dzienie ..haha... Al cieszy sie na nowo z pokoju ktory ma tylko dla siebie ..jak mu poukdalam wszystko..lozko nakrylam kocykami Ben 10 to powiezial mi" mamo dobra robota." hihihi i odrazu juz lezal wlozku jak nigdy

ok..lece sie ubieracc i siadanie szykowac do szokly dla mlodego

jeszcze raz milego dnia zycze

Do góry