reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
WITAM WAS DZIEWCZYNY
wreszcie jestem w domu :) narobiło mi się troszkę problemów ze zdrowiem i trafiłam do szpitala jestem po operacji i powoli dochodzę do sił w domu, piękna pogoda ale ja uziemiona jestem bo muszę leżeć,aby dojść do siebie bo 16 kwietnia lecimy na wakacje.

Tichonku dziękuje za życzenia dla Córki no i gratuluje nowej furci oby się spisywała na medal :)
Sandrulińska gratuluje i mam nadzieje ze szybko dostaniecie ten dom ,swoja droga chyba powinniśmy z mężem tez się zapisać na takie socjalne lokum bo ile można landlordowi płacić
Asienko oby ząbki szybko wyszły trzymam kciuki
Lubiczanko bądź dobrej myśli szybko się zagoi i nie będzie śladu. W zeszłym roku na wakacjach moja panna przydzwoniła na placu zabaw trzymając mnie za rękę w słup , szpital "klejenie" i dziś już prawie śladu na czole nie ma

zazdroszczę wam tych spacerów zakupów i tej pięknej pogody :) zwariuje z tym leczeniem

Dzieki Wam dziewczynki:))))))))))))
Asieńko-no męczy się ta Twoja córcia-a i Ciebie przy okazji:(((
Anineczko-dajesz z farba-a potem nam tu fote;))
Małekropki-zdrówka
Pauletta-łoj faktycznie nieciekawie-szybko dochodzcie do siebie-i oby nastrój sie poprawił-w końcu jeszcze słonko looka do nas:)))
Aaniu-ufff-dobrze ,ze juz po wszystkim-szybko,sprawnie:)Super:)
A ja mam wreszcie gofrownicę:))))Dziś bedzie premiera:))))

Asienko moje dziecie tez spi,wyspi sie a pozniej bedzie czekac na J cwaniara:-)

Patrycja szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Anineczko nie no moja Mama jeszcze skelrozy nie ma :-D a nazwa zabiegu rzeczywiscie mylca i w pierwszej chwili mozna tak pomyslec:-D
J po zabiegu nosil ponczoche no i teraz Mama bedzie nosci taka ponczoche uciskowa jedna kosztuje 100 zl

Lubiczanko udanej premiery gofrowej:-D

Aniaa83 wiem coś o cenie takich "ciuszków",moje rajty kosztowały prawie 250zł :baffled:

Asieńko a które ząbki wychodzą Ani?
Ja obstawiam zębiska,bidulka :sorry2:

Lubiczanko no to będzie łasuchowanie gofrów :-D
szopą się na razie nie pochwalę,coś mi w niej nie pasi,za dużo chyba brązu :baffled:

Asieńko po gębce w podpisie stawiam na trójki,tak? Jeśli to one to się nie dziwię Aniusi,że tak je odchorowuje.Trójki to najgorsze cholerstwo :sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej
Tichonku super że znależlisicie autko ja mam takie zielone:))
Anieczka ty robotna jesteś!!
Lubiczanko ah ten nasz kochany Tłiksik. I jak tam gofry??
MoniaD już chwaliła:)
Ja mam busy ostatni czas czytam Was, ale pisać nie mam siły:/

reklama
Kamcia nooo czasem mi się zdarza byc robotną :-D:-D:-D

Asieńko wszystkie cztery? :szok::szok: o matko:-(
Może w płynnej postaci jedzonko jej podawaj,miksuj zupki,kaszki z łyżeczki?

Aniaa83 no kasę na tym rypią co nie miara.A miała Twoja mama robione je na wymiar? Bo ja musiałam czekac jakiś czas by mi je "zrobiono"
kurcze,muszę zacząc je nosic..:baffled:

Do góry