reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Głodna jestem jak wilk,ale wpadłam najpierw do Was:-)Nie wiem czy ktoś zauważył,ale ostatnio często o jedzeniu piszę:baffled::-DI ciągnąc temat dalej..I my wczoraj sezon grillowy rozpoczęliśmy:-pMniam,się opchałam:-p
Margaritta wiem,wiem:tak:Może niedługo do Cię podskoczę po me fanty:rolleyes::yes:
Ano właśnie,Lubiczanko to auto co pojechaliśmy wczoraj oglądać...:no::no::no:Ale za to Tichonek znalazł wieczorem inne i kazał mężowi dzwonić i jechać i tadam...auto pod domem stoi:-):-)Jeszcze opłaty i wreszcie powrót do normalności:-)P się śmieje,że sama se auto wybrałam to se będę jeździć:-D...Ale to nie tak prędko raczej:zawstydzona/y:
Nie,no muszę iść bo mi niedobrze z głodu:baffled:

reklama
witam !!
Tichonku to super!!nie bedziesz musiala z buta uderzac:tak::-)a teraz nam sie pochwal co za fure se sprawilas?

ogarnelam chalupke...zaraz lece myc glowe ,ziemniaki ugotowalam na kopytka wiec trza sie brac za robote:)

My tez wczoraj na grillu bylismy...mialam nie ejsc kielbasy,no ale zjadlam...dzis sie balam wejsc na wage......
Zwaze sie za dwa dni....:sorry2:

Witam

Tichonek to sie chwal szybko jakie autko bedziesz miala:-)

Wlasnie wstalam sobie a co J ma na popoludnie to sobie polezalam troskzu dluzej:-)sniadanko zjedzone,pranie sie pierze zaraz sie biore za obiad.Natalia dzis chyba lewa noga wstala bo od rana marudzi :wściekła/y:

Dzis moja Mama o 14 ma zabieg skleroterapii wiem ze strasznie sie denerwuje i ja razem z nia ale wiem ze wszystko bedzie dobrze J tez mial taki zabieg w zeszlym roku.

Cosik komputer szwankuje mam nadzieje ze nam nie padnie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Aaniu-trzymamy kciuki za Twoja Mamusie:)Bedzie dobrze:)
Ewelcia-doprowadz Ty się do porządku;)nie mozna wciąż sobie odmawiać-dobrze,ze sie skusiłaś-a co żółć ma Ci pęknąć??????????????
Tichonek-ładnie to tak-ot tak napisać,że fura jest,ale ani slowa co to za fura????;)))))))))))))))))))))Super-cieszę się z Toba:)
A ja dopieroco wróciłam ze szpitala-Danielek miał ściągany szew...Bidule-jak tylko do gabinetu weszliśmy jakby przeczuwał co się święci...Na szczęście mamy to juz za sobą i czekamy na zagojenie:)

Hello.Pogoda dzis znow piekna :-)Sniadanko zjedzone,pranie wstawiłam.Zaraz trzeba podlogi pomyc.Pozniej biore sie za ukladnie ciuchow :-),mąż mi wczoraj szuflady zamontował,wiec można ukladac.
Tichonku to sie pochwal jakie autko bedziecie mieli:tak:
Ania83 napewno wszystko bedzie z zabiegiem Twojej mamy w porzadeczku.
Milego poniedziałku życze.:-);-)Dobra zmykam.

Lubiczanko bo biedaczek na pewno pamiętał otoczenie i ludzi w fartuchach i kojarzyło mu się to z ostatnimi wydarzeniami:sorry2:Żeby tylko teraz nie miał syndromu białego fartucha bo na każdą wizytę u lekarza będzie płaczem reagował:sorry2:A słuchaj,gdzie on się huknął?Bo pisałaś,że w głowę,ale na czółku ma tę ranę czy gdzieś indziej na główce?
Aniaa i ja do trzymania kciuków za Twoją mamę się przyłączam:tak:Za komputer,żeby nie padł też:-D
Ewelcia coś Ty?!Kiełbasy z grilla miałabyś nie jeść?:-DDaj spokój,trza se życie umilać;-)
...Yyyy...fura to za duże słowo:sorry2:Ale autko jest:tak:
sold sold sold sold - DoneDeal.ie
Koleś jeszcze 60E upuścił:tak:Teraz będę chodzić dumna jak paw,że P nie znalazł a ja:-DGorzej jak się zacznie pierdzielić:baffled:To będzie na mnie:baffled::-D
Ja jutro mam ten test tolerancji glukozy:baffled:Zaś tyle godzin w szpitalu:sorry2:I to jeszcze na głodniaka:baffled: i bez picia:baffled:Najgorzej dla mnie będzie na czczo autobusem jechać:baffled:Zmuli mnie pewnie konkretnie:sorry2:Ale jakoś przeżyję:sorry2:

Tichonku z autka mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni i bedzie dobrze Wam chodzilo:-)
W kraju mam taki sam model i nawet w takim samym kolorze :-D nigdy mnie nie zawiodla moja pszczolka :-D
To teraz autko masz to zapraszamy do nas na kawke:tak:

Lubiczanko,Gliwa,Tichonku dzieki wiem bedzie dobrze,ale moja Mama strasznie sie boi wszelkich igiel

Gliwa no to teraz poukladasz sobie i bedzie luzik:-)

Ostatnia edycja:
Aniaa o proszę:-)Będę Ci się teraz dobrze z domem kojarzyła:-D:-DAuto jak poopłacamy to z zaproszenia na kawkę na pewno skorzystamy:tak:Piszę "my" bo ja tak szybko nim jeździć nie będę:sorry2:Za długą miałam przerwę,na początek raczej jako pasażer tylko:-DMuszę się "rozjeździć":sorry2:Co wcale nie znaczy,że w ogóle będę:zawstydzona/y:Cykora mam,że hej:zawstydzona/y:

Witam

pogoda piękna to zaraz lecę kończyc malowanie komórki.

Lubiczanko oszalałaś :no: przepraszac za trampolinę :szok: szkoda,że nie ma tutaj emotka pukającego się w czoło :angry::-D

Tichonku gratuluję zakupu,niech się autko dobrze sprawuje :tak:
Mnie już korci by zmienic na coś innego :baffled::rofl2:

Aniaaa83 kciuki za mamę trzymamy,nie wiem co to za badanie,ale nie ważne.Kciuki zaciśnięte :tak::tak:

Ewelcia raz się żyje :-D:-D:-D

dobra idę do malowania :tak:

reklama
Anineczko-no tak...jak mi J powiedział,że chcecie ja wziąć to pierwsza moja reakcja-NIGDY W ŻYCIU,bo wstyd mi było...ale J stwierdził,że widzicie co bierzecie,a jesli mielibyśmy wywalić,to wolę się cieszyć,że mozecie skorzystać:)))
Tichonek-mam nadzieje,że faktycznie nie będzie się bał lekarzy...a rozcięcie-tak od brwi w strone noska-cm w bok i byłoby to oko:((((No i gratuluję BRYKI(a jak:)))-nie ma to jak własne 4koła:)

Do góry