reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hi!:-)
tichonku gratuluje autka!:tak:
ania będzie dobrze z mamą bankowo:tak:
lubiczanko dzielny jest Danielek mimo wszystko :tak: ja bym przy sciąganiu szwa ryczała , a co dopiero taki mały duduś:sorry2:
ja dzis byłam w city councilu zapytać, czy jestesmy juz na liscie na dom socjalny, bo jakoś zadnego odezwu nie ma, no i już mnie zatkalo bo babka powiedziala, ze sie pozmienialo i ze są limity dochodów rocznych 20 tysięcy, a my mamy 27:szok: ja sie pytam skad my to niby mamy? a ona ze licza tez socjalne finanse ale aleeeeeeeeeeeeeeeeee byly na ten temat rozmowy i podniesiono limit do 30 tysiecy i oswiadzcyla ze jednak jestesmy jzu na liscie:tak:
dziewczyny zobaczcie to ! Tutorial: hanging book display - penny carnival ja za te 7 lat dostaniemy chatke to to zdziałam:-D

Hejoo laski :blink: ja dziś na jakimś wnerwie od rana :no: normalnie jakbym mogła to całą tą moją ferajnę w kosmos bym wysłała z Daisy na czele :angry: dzieciaki normalnie jak zwykle broją ale ktoś mi cierpliwość podpieprzył :sorry2::sorry2::sorry2: wczoraj miałam całkiem busy day rano młoda łóżeczko zarzygała :sorry2: znalazłam kawałki nie strawionego mięska mielonego, które mi dzień wcześniej wieczorkiem wyjadała z obiadu no i później jeszcze dwa razy zwymiotowała i już był spokój :tak: za to wieczorkiem na 100% znalazłam winowajcę jej nieżytu bo ja zjadłam resztę tego mielonego i jak mnie brzuch rozbolał to i ja się zaś z kibelkiem tuliłam :no: ale pozbyłam się niechcianego balastu i wsio było ok :tak:
Tichonku gratuluję autka :tak: i ja się na civic paliłam ale nic akurat nie było :sorry2:
Lubiczanko całusek w czółko dla Tłiksika na szybsze gojenie :tak:
Gliwa miłego układania w szufladach :-) i nie zrozum mnie źle ale herbata pisze sie przez "h" nie przez "ch" wybacz ale uczepił się Ciebie ten błąd jak rzep ;-) a ja przeczulona troszku przez moją mamę...choć sama pewnie nie raz błędy walę ;-)
Ewellcia oj i ja bym sobie takiej kiełbaski podjadła :tak: ale za to w tygodniu przyjdzie mi paczuszka a w niej kabanosy z łososia :-):-):-):-)

Witam się w końcu
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy i prawie cały dzień uciekł, bo kupiliśmy Ani jej pierwszy smart trike:-) i trzeba było go wypróbować.
Dziękuję, że pytacie o małą. Nie gorączkuje, ale praktycznie nie śpi w nocy i nic prawie nie je:-:)-:)-(, tak ją zęby bolą, że :szok:. Przez to że ona nie śpi, ja nie śpię, chodzimy obie jak zombie prawie, ale cóż musimy jakoś przetrwać. A dzisiaj a to zakupy, a to obiad i dopiero spokojnie usiadłam

Tichonku gratuluję autka,śliczne
Aniu trzymam kciuki za mamę
Lubiczanko biedny Danielek. Ania cierpi na syndrom białego fartucha:no::-(, więc życzę, by tłiksik go nie miał

Tichonku fajny samochodzik:)Wazne ,ze jest ,jezdzi i Cie wszedzie dowiezie:)
Ja wlasnie wczoraj zrobilam porzadek i torche mijesca na dzieciecy pokoj.Jutro dostajemy wózio wiec musze byc w domu, takze cale szczescie,ze chora jestem:)
I widze,ze nam sie tez zakupy szykuja:)

hej
Ja dzis od rana powera dostalam , mlodych opitolilam i wykapalam, pozniej domek wysprzatalam ,obiadek sie konczy gotowac i padlam:-DW weekend labowalam, pol soboty u siostry przesiedzialm, dzieci sie wybawily a w niedzielke po poludniu do Larci na kawke zajechalam co by w domku sie nie nudzic :-)
wkoncu sie rozpogodzilo, bo rano zimno bylo i niebo zachmurzone, a teraz sloneczko swieci ,pranie sie suszy tylko kto to wszystko wyprasuje :baffled:,a jeszcze zalegla gora czeka :szok:ale moze wieczorkiem ochota przyjdzie, oby bo juz sie zabieram za prasowanie 3 dni :zawstydzona/y:
Tichonku- fajnie,ze wkoncu udalo Wam sie autko zakupic :-)
Moniadan-nie ma problemu, dam znac jak J wroci
pauletta-cierpliwosci zycze, dzieci jak to dzieci zawsze rozrabiaja a pieska na ogrodek wystaw jak za duzo broi:-D:-D:-D
Asienko-oby zabki szybko wyszly, bidulki :tak:

Marcysia ja tez dzis powera dostalam pranie, odkurzanie,mycie podlog i w miedzy czasie obiad dopiero siadlam i teraz sie relaksuje :-)

Anineczko skleroterapia to metoda leczenia żylaków i tzw. "pajączkow", polega na podaniu do światła żyły środka obliterującego, który powoduje jej zamknięcie.
Moja Mama miala tzw.pajaczki a J juz mial zylaki od lydki po pachwine i jak sie w pracy narobil to go noga bolala i w koncu zrobil z tym porzadek bo taki zylaki sa niebiezpieczne moze powstac zator.

Asienko oby Anulce zabki szybko wyszly

Lubiczanko oby rana szybko sie zagoila i aby nie bylo sladu po niej....

Tichonku to w takim razie czekamy na WAS :-)

Moja Mama juz po zabiegu wszytsko poszlo dobrze uffff kamien z serca.
Ide zobie zrobic inke z magnezem i chyba z cora sie przejde na dwor troszke

Ostatnia edycja:
reklama
Aaania83 aaa powiem,że ta skleroterapia ze sklerozą mi się skojarzyła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::-D
ja powinnam nosic swoje rajty na żylaki :baffled::sorry2:

Sandrulińska gratulacje ;-);-) no to teraz czekanie pozostaje,szkoda,że tak długo :baffled: a półeczka na książki rewelacyjna :tak::tak:

Pauletta oj to was pogoniło po mięsku.Dobrze,że już dobrze.:tak::tak:

Asieńko oj oby szybko Anusi ząbki wyszły :tak::tak:

dobra idę.Kupiłam niebieską farbę do drzwi komórki...aż się boję efektu :baffled::szok::-D

Do góry