reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia-u nas tez sezon na dobre otwarty-obzarłam się niemiłosiernie:)
Margaritta-dziękuję baaaardzo-za krzesełko,za odwiedziny,za Was i w ogóle:))))))
Monidan-to widzę etat na 7dni w tygodniu:/

reklama
No i po południe również minęło szybko i fajnie,posiedzieliśmy na ogródku,słońce fajnie świeciło.Chłopaki piwko wypili,a ja cherbatke:-).Pizze zjedlismy.:tak:Dzis już dłuższy dzień,wiec widno jeszcze.No i jutro znow poniedziałek czas szybko leci.

Lubiczanko pewnie ze trzeba sobie uprzyjemniac:-D

Gliwa oj udaly sie udaly zakupy jak wpadniesz na kawke to Ci sie pochwale :-)

Moniadan wiem jak to jest jak maz pracuje w weekend moj co prawda dzis mial wolne ale za to teraz dwa kolejne bedzie pracowal:-(

Jakos mi dzionek szybko zlecial przez ta zmiane czasu...

Jestem
Marcysia złota kobieto Dzieki wielkie za chęć pomocy jesli to nie kłopot to ja poproszę ten syrop
Exputex mam i wlasnie dałam jej dzis pierwszy raz bo juz prawie man2
Latka ale mi chodzi o syrop przeciwkaszlowy zeby spała spokojnie
Poprzednim razem Drosetux spisał sie rewelacyjnie o wiele lepszy nic sootha

Lubiczanko ja przeważnie pracuje środa czwartek piatek niedziela maksymalnie 4 dni wntyg
A nawet wole w niedziele bo M mi pomaga

Poprzedni tydzien miałam caly wolny bo dzieci chore były

helloł

lubiczanko złota jak ja zaczne wymieniać za co Ci dziękuje to mnie ranek zastanie :tak: o obzarstwie nie wspomne- do tej pory nic juz nie jadlam i nie zamierzam :-D dziękujemy :*:*

Tichonkowa
mam cos dla Ciebie :tak: sie jakoś zgadamy aj hołp soł

anineczko Ty mam nadzieję nie myślisz tak jak Twoj szanowny :sorry::-D znaczy w kwestii tego co przekazywal lubiczanki J tylko ze słyszenia wiem ;-)

Ta wielkosc chaty i kuchni u lubiczanki mnie oczywiscie dobiła- co bylo do przewidzenia:confused2: ile przestrzeni :eek: i wlasne rondo :eek: szok ! a Tłiksik moj kochany byl taki rozkoszny ze... normlanie zjesc go tylko- on jest taki grzeczniutki ze nic nie wierze, ze mogłby dac sie lubiczance we znaki :-p:-D

no to spokojnej nocy moje drogie

Witam

Jutro będę cierpiec :eek:

Wczoraj skosiłam trawę,dziś jeszcze grabiłam to co zostało,pomalowałam shed-a,posprzątałam na glancuś chatkę.I padam.

Może jutro się pochwalę naszą komórką nadworną:-D choc jeszcze nie skończona.

Margaritta nie jarzę niestety o co chodzi :eek:
Szkoda że jadąc do Lubiczanki nie zajechałaś na kawę :crazy: czy też Inkę :-p to od razu zabrałabyś dla Darii jej fanty,nawet bucik Twixika się znalazł :tak:

Aaaa ciociu Lubiczanko dzieciaczki moje pięknie dziękują i buziakują za trampolinę.Od wczoraj zejśc z niej nie mogą ;-):-):-)

Witam
Anineczko-skoro but się odnalazł to rzeczywiscie musiałaś kawał dobrej roboty odwalić ze sprzatankiem-bo szczerze mówiąc ja niemogac go odszukać stwierdziłam,że się zapadł pod ziemię-bo nie było miejsca gdzie nie zajrzałam:)Cieszę się,że chłopakom się jeszcze przyda trampolina-i przepraszam za stan w jakim była:(((
Tichonek-jest auto???
Margaritta-cała przyjemność po naszej stronie:)))Częściej prosimy:)))
Monidan-a to takie buty...Kobieta pracy-bo z tego co zauwazyłam jak nie siedzisz z dziećmi to i tak 1000 pomysłów na spędzenie czasu znajdujesz:)
Aaniu-no własnie-bo cóż nam z zycia jeśli nie przyjemności,które choć od czasu do czasu sobie możemy zafundować:)
Gliwa-dobrze Ci z tymi spacerkami...U mnie nie ma lekko-wyjsć jeszcze wyjdę,ale jak o wspinaczce pod górke pomysle to mi sie do domku wracać nie chce;)
Miłego dnia Kobitki

reklama
Hej witam po weekendzie,

Zuzia jeszcze spi, polozylam ja wczoraj o 9 30, przebudzila sie o 5 na jedzenie i spi, ale pewnie okolo 10 sie obudzi.
Sloneczko pieknie swieci wiec bedzie piekny dzionek. Zjem sniadanko, umyje glowe i pewnie na spacerek sie wybiore z moja dzidzia.

Asienka_r jak tam Anulka??

Do góry