reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko działają na szczęście, ale zanim zacznie działać to trochę mija i za kilka godzin wraca.
Aniu gratulacje dla Natalki:-)
AsienkoM wrzuć trochę na luz, nie da się przy dziecku zrobić wszystkiego i na perfekt, a mężowi jakoś inaczej mów, żeby nie myślała, że mu rozkazujesz. Wiem, jak to jest jest, bo mój też długo pracuje i w podobnej branży przecież:-p, więc świetnie Cię rozumiem
Tichonku no to odliczamy:-):-D

reklama
AsienkoM jak się szanownemu po powrocie na większe czułości zebrało to nie mogłaś aż tak narozrabiać:-DA poważnie...Ja też jestem franca wredna i zaraz się wkurzam jak o coś P proszę a ten ciągle ma czas na wszystko:sorry:Ale teraz w ciąży (jakoś tak na odwrót niż większość kobiet:eek:)spokorniałam:sorry:Mniej się czepiam,bardziej tolerancyjna jestem:tak:Ale nie dziwię Ci się,że po całym dniu z malutką potrzebujesz pomocy i kogo masz o nią prosić jak nie męża?:sorry:Kompromis,kompromis i jeszcze raz kompromis:tak:To najlepsze rozwiązanie:tak:Ty go prosisz o pomoc,niech Ci pomoże ale Ty daj mu chwilę na tej kanapie posiedzieć (ale tylko chwilkę coby się nie rozbestwił:-D).Co z tego ,że zrobi to o co go prosisz za moment a nie od razu?Najważniejsze,że zrobi:tak:
Ania mój Radek bez Pampersa w dzień zaczął chodzić około 3-ciego roku życia,a trening trwał pół roku :sorry:Więc myślę,że Natalka sobie świetnie poradziła:tak:A na noc musiałam mu dłuuugo zakładać.W dzień miał opanowane do perfekcji siusianie do ubikacji,ale w nocy Pampers był potrzebny do 4 miesięcy przed 4-tymi urodzinami:sorry:Ale jak wreszcie się go pozbył to wpadki nie zaliczył ani jednej:-)
GLIWA udanych,szybkich i bezproblemowych wizyt życzę:tak:
Wlewam w siebie i wlewam płyny jak mi w szpitalu kazano i pęknę chyba niedługo:eek:
Idę klopki myć standardowo:sorry:Ale młody ma czkawkę i chyba jeszcze chwilę poczekam a nie będę go od razu gnieść schylając się:sorry:

Aaniu-nie,no ale 3latek jeszcze nie ma a juz nocniczek-super!!!A co do pogody-sama trzymam kciuki za ładna pogodę,bo J tez marudzi,że zawsze jak jest w domku to na dworze brzydka pogoda:/
Tichonek-nie gnieć,nie gnieć:)
AsieńkoM-rozumiem,popieram i przyłączam się do opinii,ze kobiecie należy sie wsparcie w sprawach domowych-jak psu zupa;)))
Asieńko-no dobrze,ze cokolwiek skutkuje...ty;lko dziwne,że goraczka to jedyna dolegliwośc:(

nie ma miejsca dla Hani w żadnej z siedmiu szkół w Bray:-( musimy dzownic do departamentu szkolnictwa i prosic o pomoc , albo liczyc ze cos sie zwolni

reklama
nie ma miejsca dla Hani w żadnej z siedmiu szkół w Bray:-( musimy dzownic do departamentu szkolnictwa i prosic o pomoc , albo liczyc ze cos sie zwolni

no kurcze....
ale Sandrula miejsce się musi znaleźc,my też dzwoniliśmy i powiedzieli nam,że miejsce się musi znaleźc :tak: i faktycznie się znalazło,ale już mieliśmy inną szkołę.Tak więc działajcie,a na bank Hanka pójdzie do szkoły od września ;-)

Witam

Tichonku kurcze ostatnio o Margarecie to dzięki Tobie słyszę :-p;-)

Do góry