reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asieńko-może to gorączka od ząbków jednak-oby;)
Sandrulińska-masakra-powodzenia i dzwońcie!
Aaniu-pocieszenie(przynajmniej dla mnie)-u nas pogoda na weekend zapowiada się wysmienita:)))

Kasiuleczka no ja na dluzsze spacerki i jak jedziemy na zakupy dluzsze to tez ubieram jej pampresa

Tichonku no to u nas tez mam nadzieje ze tak bedzie :-)

Lubiczanko no tak 3latek jeszcze nie ma...to moge byc dumna ze tak szybko poszlo:-)No moj jak zazwyczaj ma wolny weekend to tez pogoda jest wstretna i siedzimy w domu ale mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej
Patrzylam na niedziele to ma padac :wściekła/y:no ale zobaczymy

Ostatnia edycja:
my zapisaliśmy Hanie zaraz po przeprowadzce do Bray we wrześniu, ja oczywiście zdaje sobie sprawe , że tutaj rekrutacja wygląda inaczej , ludzie zapisują dzieci do szkoły zaraz po urodzeniu... ale skąd ja mogłam wiedzieć gdzie my będziemy mieszkać w tym czasie :sorry: przecież to już nasze 4 miiasto i 4 miejsce zamieszkania w ciagu 4 lat:sorry: i dziwi mnie to , ze tutaj tyle szkoł i zadna nie ma miejsca...
anineczko dziekuje za numer ! zaraz dzwonie:tak:

witam!

U nas lepiej:-DNocka przespana:tak:Dzizas aż mi ulżyło.;-)Nienawidzę jak Wikta choruje:no:Z reszta kto to lubi;-)

anineczko-wit. C mam z PL,ale tu w polskich sklepach tez leki bywają. Moze i wit.

Niestety więcej nie popisze bo mi dziec nie pozwala;-)Do później!

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Sandra mam nadzieję,że pomogą :tak: daj znac.
To i tak bardzo wcześnie zapisaliście Hanię.My obudziliśmy się w grudniu :sorry:

To co? To znaczy,że Matt od września idzie do przedszkola,ale już muszę go też do szkoly zapisac :confused2:

Madbebe znalazłam w apteczce wit.c :sorry: tylko nie wiem czy młody da się namówic na ssanie kwaśnej witaminy :-D:-D
dobrze,że nocka przespana.

pierwszy raz gotuję krupnik :eek:

Aniaa83 Gratki dla Natalci :-)

Kasia5110 a nie da się psiaka wziąśc ze sobą? Kurde 3 lata to nie mało.
Może wkleisz zdjęcie swojego pieska,bo na grafice z google to rasowy Westi ;-) a sądzę,że mieszanka z Jack Russellem wygląda inaczej.;-)

niestety Pani powiedziała, że ni może pomóc:-( kazała nam sie zgłosić do lokalnych polityków:szok: no i A poszedł w polityke sie bawic:sorry: mam nadzieje, ze ktos nam pomoze...

reklama
niom niby lepiej z tym ze wyje zamiast spac:cool::eek:
anineczko-może rozkrusz te witaminę i podaj na wodzie.Powodzenia z krupnikiem!
;-)

Do góry