reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko witC można kupić tu: Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci
-w kropelkach Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci
- i w postaci tabletek do ssania: Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci
Teraz to pewnie potrzebujesz na już,ale na przyszłość można sobie zamówić:tak:
Sandrulińska to ładne buty:szok:Myśmy Radka w styczniu zapisywali a w końcu w czerwcu przenieśli:sorry:A Wy tak prędko i już nic nie mogą zrobić?:szok:Popieprzone to:wściekła/y:

reklama
ufffffffffffff znalezliiiiiiiiiiiiiiii!:-) w jednej szkole gdzie trzeba wpisowe zaplacic 50 euro zeby zarezerwowac miejsce :-) boszzzzzzzzzzz jak dobrze

asienko bidulka Anulka:-(
byliśmy juz na rozmowie z pabnia dyrektor pieniazki wpalcilismy to bedzie juz jako polowa oplat książkowych, no i bardzo fajna szkoła , przemiła pani dyertktor i zapisalismy juz odrazu antka tam do przedszkola:-) zeby potem nie bylo...

helloł

mrrr cóz za pogoda- to jest to co tygryski lubią najbardziej:cool2:

stąd moja nieobecnosc moja droga anineczko :-p alez mi niezmiernie miło, ze myślisz o mnie... no i gdzie te czasy, kiedy to nocą buszowałyśmy sobie tu :sorry:

Tichonku wez wez :zawstydzona/y: toz to tylko zakupy przeciez. Polecam sie- przeciez wiesz. A moj G slowa nie powiedział,ze mu zle bylo czy coś;-) takze luz. Podrap Mateuszka ode mła :*

lubiczanko kiedy tylko moge i mam mozliwosc to lubie pomóc ;-) i nie kracz deszczu na weekned :confused2: a mój Tłiksik przekochany jak sie ma?

sandruś se wyobraz ,ze... odpukaj i spluń przez lewe ramie :-D od 2.5 tyg -teraz konczy sie trzeci w sumie- nic sie nie wydarzylo- nawet kataru niet :tak: obym nie wypowiedziala tego w złą godzinę. Ciesze się,ze znalazło sie miejsce dla Hanusi i pomysł z zapisaniem mlodego od razu- gód :tak:

asienko_r no bidula z Anusi, ale niestety trza to przejsc no :sorry: cmokas w czółko dla niej...

Moja Niki to uzyc tej pogody nie zdązy :sorry: najpierw przedszkole, po przedszkolu spi :confused2: czyli najlepsze godziny na wyjscie i spacer przesypia. Jak sie budzi to u nas w ogrodzie juz nie ma slonca i zimnawo w sumie- a spacer około 18-stej to juz nie to samo co w "dzień"... no i tak o ! ale zabrac jej snu nie chce.. skoro zasypia zaraz po wypiciu butli znaczy ze jej sen potrzebny prawda?

G z Martyną wybywaja na basen- a ja podelektuje sie ostatnimi promykami słonka w ogródku mym :cool2:

Tymczasem drogie moje :*

reklama
Margaritko chyba musimy powrócic do naszych nocnych polaków rozmów :rofl2:
no ja wiem,że pogoda i takie tam.Sama niedawno zasiadłam na pupie po 3h bycia na placu zabaw...siedziałam na ławce,a nogi mnie bolą :eek::laugh2:

A tak od razu po przedszkolu nie możecie zachaczyc o plac zabaw i później niunka spac? Choc pewnie im później położysz spac to później wstanie i później na nockę do łóżka się wybierze,nie?
Śpioch z Nikoli,ale niektóre dzieciaczki potrzebują jeszcze :tak:

Sandrulińska o szkoda,że nie pomogli,ale najważniejsze,że szkoła załatwiona ;-) :-):-)

krupnik wyszedł przepyszny,co prawda brakuje mi w nim jakiejś zieleniny (pietruchy) ale akurat nie miałam.W każdym bądź razie już będzie w stałym menu :tak:
Lubiczanko zapraszam Twixika na zupkę ciociną bo ostatnia bardzo mu smakowała :laugh2:

Nic to,kawkę teraz sączę i może pęd mnie nawiedzi.

Dziś nie przepuszczę M,musi rozstawic w końcu tą trampolinę na ogrodzie :cool:

Asieńko no bidna ta Aniulka,ale jeśli się nie czuje tragicznie to myślę,że szybko jej przejdzie :sorry:

Do góry