reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry
My od godziny na nogach, Ania nadal ma gorączkę, w nocy spała tylko na picie się budziła. Dzisiaj ma gorszy dzień, bo płacze i marudzi, ale co się dziwić. Wieczorem wykąpaliśmy ją w chłodniejszej wodzie dla zbicia temp.

Nastawiłam pranie pościeli, bo ładny dzień się zapowiada znowu, ale co z tego, jak z gorączkującym dzieckiem nie wyjdę:-(

Miłego dzionka

Bry:-)
Kolejny czwartek zaliczam:-)Boszsz...dziewczyny jak te tygodnie zaiwaniają:szok:Jakoś z Radkiem w ciąży tak mi się dłużej chodziło a teraz?:szok:Jeszcze troszkę i będę śpiewać arie na porodówce:eek:
Anyway odliczamy dalej: 8!
małekropki pamiętam,że już u nas byłaś:tak:Mam nadzieję,że teraz na dłużej zostaniesz:-)Zapraszam Cię i tu: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...amusie-w-ciazy-45877/index56.html#post6861665 Tam my wszystkie brzuchate:-D
Gosia.B witamy,witamy:tak:
Asienko zdróweczka dla Anulki:tak:Fakt,szkoda,że gorączkuje bo na dworze tak pięknie,ciepło i słonecznie:sorry:
Sandrulińska:szok:..to nie jest normalne:no:Ten chłopczyk musi być chory,że ma taki apetyt ogromny.Jak tak dalej pójdzie to długo nie pożyje:-(
Margaritta mnie wczoraj na zakupy zabrała:-)Koffana jest bardzo:tak:I jeszcze biedny G musiał przez to przechodzić:-DWiesz,że bardzo Wam jestem wdzięczna?:tak:A jak tam po fryzjerze?Jaśniej i lżej na główce?
Radek jutro ma wolne od szkoły więc mam nadzieję poleżeć w łóżku dłużej:sorry:Za nic mi to spanie w nocy nie wychodzi:no:Zamiast się wysypiać to tylko się męczę i walczę z bezsennością:sorry:Może mój organizm już się do nocek z Mateuszem szykuje:dry:
Śniadanie czas zacząć:tak:

Ostatnia edycja:
Witam

Asienko zdrowka dla Anulki

Gliwa udanych wizyt Ci zycze u GP i u gina no i czekam na wiadomosc od Ciebie:-)

Tichonek jak tam samopoczucie?Na bezsennosc to ja tez cierpie niestety ;/

My wlasnie po sniadanku,zaraz sie biore za obiad a pozniej jak J wroci z pracy na spacerek sie wybierzemy.
I sie pochwale :-)Natusia juz ladnie wola na nocniczek co prawda z siusianiem poszlo szybko gorzej bylo z kupka ale sie przelamala i wola normalnie pekam z dumy:-)jeszcze na noc ma pampresa ale niedlugo tez sie go pozbedziemy

Milego dnia

Hej Pogoda piekna,sloneczko swieci :-) Śniadanko zjedzone,cherbatke wypije i ide wziasc pysznic.
Pozniej wyjazd do GP. i ginekologa.
Aniaa83 zaraz po wizycie napisze eska do Ciebie.:tak:.
Asiu szkoda ze Ania ma goraczke i sie meczy,duzo zdroweczka dla niej.
Milego Dnia dziewczyny i udanych spacerków.

hej

ja mam humor taki sobie bo wczoraj z P sie pozarlam:-:)wściekła/y:.
Cale dnie spedzam sama z dzieckiem, bo P pracuje. Jak jest brzydka pogoda to siedze w domu a jak ladnie to chodze na dlugie spacerki. Moja Zuzia, jak narazie, jest dzieckiem dosc absorbujacym i nie mam czasu na sprzatanie codziennie i robienie niektorych rzeczy na bierzaco:sorry: wiec jak przychodzi maz to mowie mu co ma zrobic:eek:. czyli: podaj to, zanies to tam, to nie tak-popraw. I on sie zlosci, ze tylko mu rozkazuje. Albo jest tez tak, ze ja mysle , ze ja cos zrobie lepiej i sama to robie a potem sie denerwuje, ze on sie leni na kanapie:wściekła/y:. Ale to wszystko moja wina bo ja go nauczylam, ze zawsze ze wszystkim dawalam sobie sama rade a teraz jest mi chociaz mala pomoc potrzebna. A ja jestem niecierpliwa bo ja chce zeby bylo cos zrobione od razu jak go poprosze a on musi posiedziec, namyslic sie i potem to robi:eek:.

No i wczoraj po napietej sytuacji P sie ubral i wyszedl z domu. wyszedl przed 10 a wrocil dopiero przed polnoca.
Boze jaka ja upierdliwa jestem i nie do wytrzymania:-:)zawstydzona/y:.
Jak wrocil to zjadl kanapki, ktore mu zrobilam, wypil piwko i przyszedl do lozka. Przytulilam sie do niego a jego zebralo na wieksze czulosci.

Asienka_r zdrowka dla Ani.

Witam i ja
Tichonku-widziałam,podziwiałam-oczywiście pięknie i rzeczywiście błyskawicznie
Larcia-jak Ci zazdroszczę...Ostatnio jestem taka padnięta własnie nic nierobieniem:(A tak-tu pójść,tam pójść-to lubię
Pauletta-no brawo,że udało się P namówić na taką wyjściówke:)Ty taka zbrodniara byłaś???To się Mama miała z Toba;))))
Asieńko-no szkoda mi tej Twojej Anulki:(A żadne syropki na zbicie nie działają???
Aaniu-brawo dla Natalki-szybko się nauczyła nocniczkować:)
Marcysia-dzięki wielkie:))
Dziś J z Dawidkiem idzie na pierwsza spowiedz...hehe-ja sie wywinęłam ,bo wczoraj byłam w kościele na próbie mszy niedzielnej:)
Margaritta-:****Kochana Ty-fajnie,że można na Ciebie liczyc:)))
No-piękna pogoda dziś-oczywiscie znajac zycie w weekend będzie dyszcz:/A Danielek-dzielna bestyjka...Tylko w nocy mamie swpac nie dał-spacerek razy 6:(((
Miłego dnia Wam zyczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gliwa mam nadzieje :-) bede czekac...

Lubiczanko wlasnie nie szybko to bylo chyba 5 podejscie do nocnikowania,wiem ze to tez nasza wina bo jak bylismy tutaj to byla sadzana a jak bylismy w zeszlym roku w kraju to czlowiek mial tyle spraw do zalatwienia ze mala chodzila w pampersie i jak wrocilismy to juz nie chciala siadac,wiec na sile jej nie sadzalismy bo nie chcialam aby sie zrazila bardziej ale coz czlowiek uczy sie na bledach....najwazniejsze ze sie nauczyla:-)
Lubiczanko nie kracz ze bedzie deszcz w weekend moj J ma wolny weekend,z racji ze ma wolny co trzeci weekend wiec pogoda musi byc piekna:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam
w koncu mamy ladna pogode , wczoraj chyba pol dnia spedzilysmy na dworze:-) a mloda tak sie wymeczyla ze zasnela w minute:-D
Pranko juz wstawilam, sniadanko zjedzone i trza sie wyszykowac na spacerek do sklepu.

Ania83 gratulacje my dokladnie rok temu tez walczyllysmy z nocnikiem i za 3 razem sie udalo...ha ha ale na spacerach to zalowalam ze nie nosi pieluchy bo trzeba bylo szybko szukac kibelka a jak nie bylo w poblizu to na dworze musiala robic:-pa z tym tez byly akcje.:rofl2:
AsienkoR zdrówka dla Anulki
Gosia B , male kropki witamy
Sandrulinska OMG noooo 7letnia dziewczynké wazacá ponad 60kg to widzialam bo mamy tu taka na osiedlu ale 3latek zeby tyle wazyl noooo szokkkkkk
Asienka M oby humorek powrocil, a faceci tacy sa zaden chyba nie lubi rozkazywania(moj to juz wogole ha ha chyba by mnie za drzwi wystawil i dlatego tego nie robie)np sama sie zabieram za cos(co on powinien zrobic) na jego oczach -jemu sie wtedy robi glupio i mówi daj juz ja to zrobie ha ha:-) .

Ostatnia edycja:
Do góry