AsienkaM1986
mama Zuzi
hej!
u nas nocka do d*** :-( mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.eh...bidulka spać nie może.
ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle
milego dnia!
zdrowka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej!
u nas nocka do d*** :-( mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.eh...bidulka spać nie może.
ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle
milego dnia!
tez bym coz grillowanego zjadla...ale cos czuje ze jutro na obiad zrobie dla M i Szymona jakas kielbache na grillu a dla siebie jakies skrzydelka lub paleczki z kurczaka...Ewelcia-jak to?czym Ci smaka robię?chętnie na rybkę się wymienię))u mnie też pranko na dworze schnie
![]()
zdrowka malej zyczehej!
U nas nocka do d*** :-( Mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.Eh...bidulka spać nie może.
Ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle
Milego dnia!
dzięki dziewczyny!
Ja tez zawsze myślę o lekarzu,ale dam malej jeszcze z 2 dni.Nie kaszle, jest lekko ciepła i ta woda z nosa...
Czekam na A. może jakiś termometr do ucha zakupi,bo mala za chiny juz nie da sobie w pupie temp. zmierzyćMówił ze widział jakiś bezdotykowy
-zbliżasz do ciała i mierzy,tiaaa.Na pewno bym temu czemuś wierzyła
asienko- i na mnie prasowanie czeka.Niech tylko mala zaśnie,bo ciężko dziś z nią:-(