reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ello
Madbebe duzo zdrowka dla was dziewczyny, u nas juz po chorobie antybiotyk poszedl w ruch i przeszlo momentalnie a dwa tygodnie mloda sie meczyla z katarem.

Za to mnie znowu szyja boli ale nie miesnie bo normalnie moge ruszac glowa ale tak w srodku jak dotykam to mnie boli hmmm moze to wezly chlonne:confused::confused::confused::baffled:
no i od 3 dni ciagle spac mi sie chce to pewnie przez te pogode jakos tak pochmurnie i szaro jest na dodatek @ sie zbliza i humor jest taki nie teges i normalnie chcice na slodycze mam:-p

dzięki dziewczyny!
Ja tez zawsze myślę o lekarzu,ale dam malej jeszcze z 2 dni.Nie kaszle, jest lekko ciepła i ta woda z nosa...
Czekam na A. może jakiś termometr do ucha zakupi,bo mala za chiny juz nie da sobie w pupie temp. zmierzyć:confused2: Mówił ze widział jakiś bezdotykowy:eek:-zbliżasz do ciała i mierzy,tiaaa.Na pewno bym temu czemuś wierzyła:confused2:
asienko- i na mnie prasowanie czeka.Niech tylko mala zaśnie,bo ciężko dziś z nią:-(

Ewelcia-jak to?czym Ci smaka robię?chętnie na rybkę się wymienię:)))u mnie też pranko na dworze schnie:)
:)
tez bym coz grillowanego zjadla...ale cos czuje ze jutro na obiad zrobie dla M i Szymona jakas kielbache na grillu a dla siebie jakies skrzydelka lub paleczki z kurczaka...:))))
hej!

U nas nocka do d*** :-( Mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.Eh...bidulka spać nie może.
Ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle:confused2::sorry:

Milego dnia!
zdrowka malej zycze:)

KAsileczka moze to faktycznie wezly chlonne???oby szybko wszsytko przeszlo.

Asienka ale Zuzka gadula..i jak szybko:)

asienko ja tez mam prasowanie,ale jakos mi sie nie chce....ide najpierw reszte prania posprztaac z dworu a pozniej sie pomysli,....szym dopiero co padl...

Wiecie co?ja juz wymiekam przy nim...
Robi mi na zlosc:baffled:.
mylam dzis krzeselko do karmienia na dworzu,a on mi kolko od samochpdu do wody wrzucal..ja mu gadam ze nie wolno itp.ale dalej wrzucal a ja dalej wyciagalam...
W koncu mu powiedzialam ze nie wyjme,a on sam wpakowal reke-woda byla ciepla ale nie goraca - krzyknal siiiii(gorace)a ja mu znow mowie ze nie siii i ma tak wiecej nie robic...a ten sie zakrecil,zlapal ziemie w reke i nasypal mi do miski:baffled:.
wscieklam sie bo ilez mozna...?zaprowadzialm go do kuchni zamknelam drzwi i biedy stal pod drzwiami i plakal.....:sorry::sorry::sorry:
widzial mnie bo mam duze szkalne drzwi....
tulipany mi zaczynaja kwitnac i zonkile wlazi i depcze....gadam mu swoje a on dalej robi swoje....
wymiekam:rofl2:

dzięki dziewczyny!
Ja tez zawsze myślę o lekarzu,ale dam malej jeszcze z 2 dni.Nie kaszle, jest lekko ciepła i ta woda z nosa...
Czekam na A. może jakiś termometr do ucha zakupi,bo mala za chiny juz nie da sobie w pupie temp. zmierzyć:confused2: Mówił ze widział jakiś bezdotykowy:eek:-zbliżasz do ciała i mierzy,tiaaa.Na pewno bym temu czemuś wierzyła:confused2:
asienko- i na mnie prasowanie czeka.Niech tylko mala zaśnie,bo ciężko dziś z nią:-(

Madbebe my też musimy taki kupić, bo inaczej jest ryk i histeria i zero mierzenia temperatury. Moja usnęła to idę prasować.

Ewelcia
przybij piątkę, dzisiaj Ania zachowuje się tak samo, poza tym powiedziała mama bee:sorry::confused2:, jak za dużo mówiłam nie wolno

Hey
Madbebe moze daj jej echinacee u sambucol
Moj Eryk juz całkiem zdrowy nawet katar mu przeszedł
Emma niestety jeszcze ma katar ale pije ładnie syropy mam nadIeje ze szybko jej przejdzie
Natomiast ja czuje sie dzis fatalnie
Bóle kości gardło katar nie nam na nic siły
Teraz dopiero jakis makaron ugotowalam dzieciom
Przysnelo mi sie na kanapie a Emma caly syrop sootha wylala na siebie inpodloge
Masakra
Wszystko sie klei

reklama
Do góry