reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej laseczki!
misia-to uwazaj na Siebie i duzo odpoczywaj, zeby dzidzius posiedzial sobie jeszcze w brzuszku :) a gdzie te pyszne torty pieka?? masz jakies namiary??
Tichonku-zawsze mozesz na jakis spacerek wyjsc, poszwedac sie po sklepach jak sa w okolicy, albo cos poczytac :-D:-D, zobaczysz czas szybko zleci;-)

U mnie nadal brak humoru przez J, a jeszcze przed @ to wogole nerwy mi puszczaja:crazy: w domu nudzimy sie jak mopsy:-(, gdyby nie Larcia to chyba bym weekendu nie przetrwala:-D:-D dzieki kochana jeszcze raz ;-) hmm obiad ugotowany, dom posprzatany i co tu robic....?:unsure::dry:

Witam dziewuszki:-)
Ale dzis senny dzien,dziecko spi,ja mialam w planach cos pozytecznego porobic a tu zaleglam na kanapie i oczy sie jakos same zamykaja.Wczoraj zajechalismy na ta farme,Tobi sie wyszalal i dzien szybiutko zlecial-zawsze tak jest jak mam meza w domu.
Misia no to teraz juz mamy informacje o tych wypiekach z pierwszej reki:tak:A ktory torcik zamawialas?Moja mama przylatuje do nas,co prawda nie ma zadnego swieta,ale moze zamowie jakis torcik:-)
Marcysia ja nie Misia,ale pomoge.Tu masz linka http://www.mamascakes.eu/

Ostatnia edycja:
chyba muszę zrestartowac mój komputer,Tichonku ty też::-D:-D
BESTY.pl
O tak,ja też:-DA najlepiej cały nowy system wgrać:-D:-D
A plik GŁOŚNE CHRAPANIE to mi się włączył i mój P przeze mnie spać nie może:-D:-DZaczęłam chrapać w ciąży a jeszcze teraz jak mnie katar dopadł to P mówi,że takich odgłosów jeszcze u mnie nie słyszał:-D:-D
Marcysia oj,żeby mi się tak chciało gdzieś łazić:zawstydzona/y:Jak się dokulam z autobusu do szpitala i z powrotem to już jestem szczęśliwa:sorry:Kość łonowa tak mi daje się we znaki,że szok:sorry:Ale gazetki i krzyżówki już do torebki spakowałam:-D

AsieńkoM-faktycznie-zanim się obejrzymy Twoja córunia roczek skończy:)))Ależ leci czas-a ślinienie-czyżby na zębólki??
Misia-ale zazdroszczę takich możliwości tortowych-sama jestem w trakcie poszukiwań na Komunię Dawidka:/
Anineczko-koniecznie kasujcie cale oprogramowanie;)))
Marcysia-spokojnie...Nie ma co się stresować;)

Hello
A ja posprzątałam chate, prań sto tysięcy schnie na wietrze:)
Małe zakupy wychaczyłam z Olim, a teraz po obiadku odpoczywamy sobie:) Oli słyszy L muzyke i mi tu tańczy (ma wyczucie rytmu skubany:)))
I nie ruszam dupy do wieczora:)
Marcysia przyjedż do mnie z chłopcami:))
LArcia twój mąż kiedy wraca?
Misia ciesz sie że chociaż teściów tu masz:) ja bym chciała mieć kogoś z bliższej rodziny tutaj:/

Tichonku-no tak Tobie juz nieduzo brakuje, ja tez ostatnie miesiace ciezko znosilam :sorry:
kamcia-z przyjemnoscia Cie odwiedze, ale moze w przyszlym tyg. jak bedziesz miec wolne bo J w sobote do Pl leci na tydzien wiec bede wolna:-)
milego wieczoru :tak:

marcysia jeeeeeeeeeszcze? A myslalam,ze tylko ja miewam takie dlugie ciche dni ze swoim hehe. Ale to dobrze, nie popuszczaj!A skoro u mnie schudlas pol kg, to musisz czesciej wpadac na takie nocki :-) Tak tak i zawiniesz mnie po drodze do kamci, pamietaj :-D

kamcia jutro wylatuje i w srode bedzie.

reklama
Marcysia no to super dam Ci znać jak będe miała wolne, dopiero w niedziele będe wiedzieć:)
LArcia to nie stresuj sie tak bardzo tym lotem wszystko będzie dobrze!!:)
A ja oglądam swoje seriale i sie popłakałam:)
Jutro do pracy:/ Zaczynam busy tydzień w pracy:/

Do góry