reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Myślałam,że znowu naskrobiecie ładnych parę stron,ale nie jest tak zle;)))
Dzis jest piękny dzień,więc bez spaceru sie nie obędzie...Musze na obiad dziś wymyslić jakieś cuś mało czasochłonnego-sałatkę z wędzonego kurczaka i szaszłyki-tak grillkowo jakos;)))
Tichonek-oby wizyta nie była az tak męcząca-powodzenia:)
Miłego dnia Wam wszystkim

wow,a co tu tak pusto:)
my nie spimy od 7:45 synus nas obudzil,ale dal jeszcze chwile polezec....
Pranko juz sie suszy na dworzu-wstawilam pralke na noc...rano mam straszne slonce na ogrdku wiec wole z ranca samegro pranko wywalic niech schnie!
Lubiczanko Ty to zawsze smaka musisz narobic:)...ja dzis frytki i ryba dla moich Panow a ja zjem sama rybe z piekarnika:)

czesc

Tichonek szybkich i bezproblemowych wizyt:tak:

Dzisiaj znowu przez to slinienie Zuzi musialam ja przeniesc po 5 rano do nas:-(, bo w tedy moge szybko reagowac i spi na boczku, a w lozeczku szybko sie przekreca.
wczoraj tak slicznie gaworzyla i piskala:-), ze zadzwonilam do moich rodzicow a oni porzeszli na glosnomowiacy i siedzieli i sluchali:tak:. moj tatko juz sie nie moze doczekac kiedy zobaczy wnusie bo jako jedyny z dziadkow nie widzial jej na zywo:-(, bo musial pracowac (bo w pracy kolezanka Aska kilka dni przede mna urodzila corke tez Zuzie:-D). jak pojedziemy do Polski to moja niunka bedzie miala juz 6 miesiecy:happy:.

pozdrawiam

Ewelcia-jak to?czym Ci smaka robię?chętnie na rybkę się wymienię:)))u mnie też pranko na dworze schnie:)
Asieńko-Ale błyskawica ta Twoja Niunia-juz gaworzy...I faktycznie uwazaj na nia-to skarb:)

Hej.Śniadanko juz zjadłam lekkie,i cherbatke pije gorzką.Dzis jak wstałam miałam rozwolnienie,ale juz mi przeszło cale szczescie.Wstawiłam firanke i dzis bede konczyc myc okna od ulicy.Wczoraj kupilismy bileciki dla mojej tesciowej,i dla kuzynki:-), przylatuja 16kwietnia. A za niedlugo kupimy bilet dla mojej mamy ktora pod koniec lipca przyleci.:-).
Asienko M to szybciutko Twoja mała gaworzy:-).

Witam

Ewelcia lepszego humorku zycze

Tichonku zycze Ci szybkiej wizyty i obys sie nie nudzila czekaniem:-)daj znac jak juz bedzie po...

Lubiczanko jak mozesz to zarzuc przepisem na ta salatke z wedzonego kurczaka:-)Dzieki:-)

Gliwa dobrze ze biegunka Ci przeszla...Super ze rodzinka przyjezdza do Was bedziecie mieli wesolo :-)

Ja dzis mam lenia giganta nic mi sie nie chce:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej!

U nas nocka do d*** :-( Mala zasmarkana znowu,chyba tez coś załapała :-(jednak.Eh...bidulka spać nie może.
Ja tez ledwo żyję,wiec wybaczcie ze tylko tyle:confused2::sorry:

Milego dnia!

reklama
Do góry