reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
Właśnie wciągnęłam z Radkiem mega śniadanko:-pBułka z serkiem,jajeczniczka,ogórek,pomidor i herbatka z cytryną i miodem:-pTeraz najmłodszy konsumuje:-DWierci się kopie,rozpycha,chyba mu smakuje:-D
P jeszcze śpi bo w nocy lawetą przyjechała ta nieszczęsna Astra i musiał ją na firmę odstawić:sorry2:Po 3-ciej sie położył:sorry2:...Ale wiecie co?...Wcale mi go nie szkoda:evil:A co to tylko ja mam być wiecznie zmęczona?:-D:-D
No i wybywam do fryca po południu:tak:Nareszcie!
Wiesienko życzę poprawy humoru,choć nie wiem czemu Ci smutno:sorry2:
Miłego weekandu wszystkim życzę:tak:

Witam

Wisienka lepszego humorku zycze

Tichonek udanej wizyty u fryzjera

Asienka moja tez po 7 sie obudzila,obudzila J i zeszli na dol a ja na drugi bok:-)

Milego weekendu zycze:-)

ja tez sie witam!
my nie spimy od 8:30 ale szym ma kiepski humor i malo co zrobilam:sorry2:a jestem zmeczona jakbym tone wegla przerzucila:sorry2:

wisienko mam naDZIEJE ZE HYMOREK DZIS LEPSZY MASZ:)
tICHONKU AJ TAKIEGO SNIADANKA TEZ BYM PODJADLA....POKAZ NAM SIE POZNIEJ W NOWEJ FRYZURZE:)

MILEGO DZIONKA ZYCZE!!!
SORRY ZE DUZYMI LITERAMI ALE MLODY MI WLACZYL CAPS LOCK I NIE DA WYLACZYC...PATRZY JAK SIE NIEBIESKA LAMPECZKA SWIECI\:cool2::sorry2:

Wisienko lepszego humorku zycze:tak:.
Na obiadzik mam juz przyszykowane,dzis ziemniaczki,palki od kurczaka i suróweczka z kiszonej kapusty.
Za niedlugo bedzie mój M z pracy:-),dokonczy mi pólki w szafie.Pozniej ide z M do fryzjera bo idzie sie obciac.:-).
Wiec dzionek bedzie oki.:-);-).

hej dziewczynki! ja tak tylko na sekundke bo obiadek musze zrobic poki dzieci spia, choc sama bym do nich dolaczyla z checia:-D cos ostatnio taka senna chodze :baffled:, mam nadzieje, ze to tylko przez pogode ;-):-D:-D
Widze, ze nie tylko moje dzieci takie ranne ptaszki:-)
Tichonku-zdroweczka i pokaz sie w nowej fryzurce
Wilwia-trzymaj sie kochana i nie poddawaj sie, juz nie dlugo mdlosci przejda i odzyskasz radosc zycia:-D:-D a co drugiego dzieciaczka to oczywiste, ze sobie poradzisz, jak my wszystkie :tak:
A u mnie w domu zapanowala cisza, czyli ciche dni z J,(w czawartek przegiol na maksa) i chodze zla jak osa chociaz juz mnie skreca, zeby normalnie zaczac gadac ale nic z tego bo znajac go stwierdzi ze nic takiego sie nie stalo jak zwykle,wrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz nie marudze tylko lece ten obiad dzieciom zrobic.
Milego weekendu laseczki!!

Witam .. czytam was czytam , ale jakoś nie mam weny do pisania,...:zawstydzona/y:
jestem przeziębiona i się kuruję...

pauletko już roczek jak to szybko zleciało:szok:
wszystkiego naj dla Zuzi...

swoją drogą mi do porodu zostało 6 tyg..
a wg usg 4:szok:

reklama
Vikamcia zdroweczka zycze!!!
a swoja droga to Ty za chwile na porodowce bedziesz sie produkowac!
Marcysia nie tylko Tobie sie chce spac,bo mnie rowniez.
Rano slicznie slonko siwecilo a teraz pada:baffled:

Do góry