reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hey :-)
To ja sie nawet nie przyznaje, jak mi sie chce spac ostatnio, Frog moze potwierdzic, bo ziewam ostatnio non stop :sorry2:

My po urodzinach Panny Zuzanny, było bardzo miło, Zuzia taka kochana kruszyna, bardzo grzeczna, mam nadzieje ze bedzie zadowolona z prezentu, biedna nawet sie nie mogła pobawic, bo inne dzieci jej nie dały :-p
Tak sie objadłam, ze kolacji juz nie jem

Moje dziecko nr 2, wstało sie o 8 rano, myslelismy ze zasnie po drodze na urodziny ale nie, na imprezce juz była marudna i śpiąca ale co z tego, wracając nie zmrużyła oka nawet na minute :szok: byłam w szoku ze wysiedziała te 40km i to ze smokiem i pieluszka; w domu jeszcze zaczęła tanczyc i trąbic i mówila ze nie chce spac, ale po 5 minutach w łózeczku padła
Ja juz wyprysznicowana, zaraz jakis filmik, drugie dziecko do lozka i relaxik :-)

ja to wam zazdroszcze jak tak was czytam bo Szymek wstaje midzy 5 a 6 i nic nie powiem jak mi sie spac chce w ciagu dnia:/

Hejoo laski :-) ufff my po imprezce fajno było przede wszystkim super było Was wszstkie kochane zobaczyć w końcu w tak licznej grupie :tak::tak: choć przyznam, że czasem nie wiedziałam o co kaman i w co ręce włożyć :-D:-D:-D dziękuję wszystkim za przybycie i ubolewam nad tymi którzy dotrzeć nie mogli :-(
Ewelcia mój m z kolegą tyż oglądają KSW z tym, że ja się nie nudzę ;-) choć nie jest to moje ukochane WWE to jakaś tam namiastka więc zerkam a po za tym okupuje bez przeszkadzania kompa :-D:-D:-D

hello laski,
przepraszam nie bardzo moge o tym pisac tutaj:-(, ale wierzcie mi zadna z nas tego nie chcialaby przezyc, dzis troche lepiej, dzieki
my dzis tez z Asia na placu zabaw wybiegala sie i wykrzyczala, w trakcie jej spania troche znow popakowalismy jakos to idzie, przewozenie w nast weekend.
milego wieczoru zycze

Ostatnia edycja:
kolaż urodzinki_zmniejszacz-pl_493133.jpg
Mała zbitka fotek z dżamprezki ;-):-):-):-)
wiesienko głowa do góry...tulam ;-)
ewelcia i co wynalazłaś???:cool2:

Witam
A co to się znowu na forum porobiło,że nie ma podziękowań a jakieś lubię to...nie nadążam:(
Pauletta-fajnie,że imprezka się udała...a fotki-świetne,choć to zbitka;)
VikamciaG-zdrówka...a jak to się mówi-Ty juz na ostatnich nogach jesteć...Dobrze Ci:)
Wiesieńko-skoro wczoraj było lepiej,to znak,że idzie ku lepszemu-całe szczęście:)
Marcysia-dla Ciebie tez poprawy humorku
Ewelcia-J tez zasiadł przed tv na KSW,ale akurat ja też czasem lubię popatrzec...a te Wasze WWE to wrestling-NIEEEE to masakra jakaś-wszystko takie sztuczne i wyreżyserowane:/
A my wczoraj spędziliśmy dosłownie cały dzień u Anineczków-dziękujemy:)))Czas zleciał jak szalony-autentycznie nigdy bym nie powiedziała,że tyle czasu Im głowy zawracaliśmy...ale jak to mówia-w miłym towarzystwie czas zawsze leci błyskawicznie:)))Panowie pojechali na rybki-niestety bez efektów:/
Uciekam,bo Dawidek się śniadanka domaga-miłej niedzielki

reklama
Marta spoko...szymko wyrosnie z tego...moj tez wstawal o 6 kiedys:)

M oglada KSW a ja sie nudze :(((
mój juz miał czas ze wstawał o 9 ale mu przeszło:/ dzisiaj 5.30:(,czwórki mu wyłażą(w sumie juz sie przebiły) i może dlatego spać nie może

lubiczanka ja właśnie dostałam 141 wiadomości o podziękowaniach:/:/ i tez nie wiem o co chodzi

Do góry