reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta widze ze imprezka sie udała -super.Foteczki bardzo fajnie.
Wczoraj sobota miło zleciala,wieczorkiem znajomi przyszli,chlopacy pili drineczki,a My z kolezanka cherbatki:-).
Dzis cos szybciutko sie obudzilismy.Pozniej jedziemy do Swords na zakupki.:tak:
Moniadan zdroweczka dla Eryka duzo.

Ostatnia edycja:
reklama
O nieee co sie stało z forum!!!
Mam wszystko inaczej
Zrobili mobilna wersje i ja nie mam nic
Nie widze suwaczkow
Nie moge przejść do ostatniej strony
Nie podoba mi sie
Poprzednia wersja była dostosowana do mobilej nic sie nie rozjezdzalo i fajnie sie czytało
Anteraz mam jakas namiastkę forum
Moj Eryk sie rozlozy -gardło katar kaszel :-(
Jutro raczej do szkoły nie pojdzie
Pauletta poradzilas sobie ze sprzątaniem
Mam nadzieje ze nie spędzilas nad tym pól nocy
Ok ide bo mnie strasznie wkurza teraz BB

Monidan-uuu-zdrówka dla Eryczka:)I sie nie wkurzaj na forum;)))Choc mnie też się nie podoba:(((Moze kwestia przyzwyczajenia:/
Marta-ja też patrze na nieodebrane a tam 6ooz hakiem-i juz sobie o jakichś spamach pomyslalam:D

Aniu no niestety u nas taka opcja się nie sprawdzi, bo M w pracy:-D:-D:-D, ale właśnie ucięła sobie drzemkę

Asienko dzis tak pieknie nie bylo J mial na rano do pracy a ja niestety juz o 7 musialam wstac moje dziecko samo sie ubrlo i stwierdzila ze jest glodna :-)
ale sie ciesze J kolo 13 bedzie no i jutro ma wolne wiec luz:-)

Witam niedzielnie

Pauletta Zuzia przeurocza.Widac ze imprezka sie udal:-)
Gliwa udanych zakupow
Tichonek jak tam sie czujesz,lepiej?
Vikamciajuz Ci duzo nie zostalo :-)

Udanej niedzieli:-)

hej

O 8 rano byla u nas akcja mycie osranego tyleczka:-D. Zuzia po 2 dniach walnela takie kupsko, ze myslalam, ze nie ogarne tego:szok:. No ale sutuacja opanowana, dziecie nakarmione i P z Zuzia jeszcze spia:happy2:. Ja wczoraj zaczelam, a dzis skonczylam przegladac ubranka niuni i okazalo sie ze spora czesc musze oddac:tak:. Wiele rzeczy jest polarkowych a Zuzia ich nie nosi bo odrazu zaczyna sie pocic i dostaje potowek i plamek:dry:. Chyba ma to po mnie, tez nie lubie jak jest zacieplo;-). Sporo ubranake tez zostawilam dla kolejnego dzieciatka, bo napewno Zuzia nie bedzie jedynaczka:-):-p.
Moze pozniej pojedziemy na zakupy, bo musimy kupic pompke od filtra do akwarium bo nam padla i woda juz metna:wściekła/y:.

Pauletta super fotki a jakie wielkie prezenty Zuzia podostawala, pewnie byl szal darcia papieru i otwierania.
ViKamciaG trzymaj sie, a nie tak dawno byly poczatki ciazy a to juz koncoweczka
Moniadan duuuzo zdrowka dla Eryka
Wiesienka tulam i trzymaj sie
Tichonek jak tam wizyta u fryzjera, mam nadzieje, ze udana, zapodaj fotki nowej fryzurki.:tak:

Pozdrawiam i milego dzionka zycze:-).

moniadan to lepiej przetrzymaj go w domu,zeby go bardziej nie rozlozylo

pauletta urodzinki super, dziekujemy za zaproszenie, STO LAT raz jeszcze dla Zuzi

marcysia dzieki za fajna nocke :-) i trzymaj sie z J!

reklama
Hej mamusie:-)
Faktycznie dziwnie jakos z tym forum.
Pauletta bardzo dziekujemy za super imprezke.W konu Tobi wyszedl z domu na spotkanie z gromadka dzieciaczkow.No i tak jak piszesz super bylo zgrac sie w wiekszym gronie,bo niektorych kolezanek nie widzialam wieki;-)I dla mnie takie wyjscie jakos od razu poprawilo samopoczucie,nie mysli sie wtedy o tych wszystkich dolegliwosciach:tak:
Ja dzisiaj po poludniu mam meza w domku i chcialam zabrac Tobiego na farme do zwierzatek,tylko pogoda nie bardzo odpowiednia.On kocha zwierzeta,ostatnio K zabral go na spacer i w poblizu pasly sie krowki,byl tam wlasiciel wiec wposcil ich na pole.A moj Tobi gonil te krowy po calym polu(nie powiem w cco przy okazjii wdepnal):-DJakos wogole nie boi sie zadnych zwierzat,tylko nie wiem czy to do konca tak dobrze.

Do góry