reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey
Witam wieczorkiem, ostatnio jestem troche zajęta
Nie mam energii na kompa
Dzieciaki w łóżkach, a ja relaksik przed tv z moim ulubionym serialem :-)
Miłego wieczorku wam życze :-)

reklama
achhhhh jak dzis ladnie bylo,nawet skusilam sie na króciutki spacerek, Mlodá opatulilam i wyszlysmy na 15minutek sie przewietrzyc.
Noo a teraz sie pochwale co tam ostatnio wydziergalam, moje pierwsze podejscie do szydelka, bo od dawna marzyla mi sie czapeczka dla Olivy.

ffffffffffffffffff.jpgcccccc.jpg

Aaniu-nie da się-ja poprostu patrzeć nie mogę na to sciernisko:(((
Kasiuleczka-przepiękna!!!!Ja tez chcę takie czapki dla mych dzieci-no...dla córci przynajmniej;))
Monidan-a czymze Ty taka zajęta jesteś?
Kamcia-dziś laba?
Tichonek-gdzie jest promocja na proszek-własnie mi się kończy:)))
Mrozik,ale to dobrze,bo kolejny słoneczny dzionek przed nami...To nic ,ze mnie własnie coś próbuje rozłożyć-nie damy się-musze miodzio i cytrynkę nabyć:)
Miłego dnia dla Was:)))

Bry:-)
Ja dziś znów "na sępa" z koleżanką na zakupy jadę:sorry2:Już mam dość tak się prosić ale co zrobić,jeść sie chce:sorry2::-DOkoło 11-tej wyruszamy:tak:
kasiuleczka śliczna czapeczka,masz dryg do wszystkich artystycznych rzeczy,tylko podziwiać i zazdrościć:-)
Lubiczanko w Dunnesie Storesie była promocja na Fairy:tak:Proszek-50 prań z 18E bodajże na 12E przeceniony:tak:Albo 2 żele Fairy do prania w promocji(ale nie pamiętam po ile:baffled:) albo jeszcze 2 płyny do płukania Fairy (chyba po 6E).Promocja była 2 tygodnie i tydzień temu ale nie wiem czy jeszcze jest:baffled:Była w niedzielę jeszcze na pewno:tak:
A jak Ci się dziś ślicznie suwaczek na 23 tydzień zmienił:-)
Idę papu:-p

Kasiuleczka śliczna czapeczke zrobiłaś:-).
Dzis szybko wstałam,sniadanko juz zjedzone:tak:Cherbatke dokoncze wypic i biore sie za mycie podłóg.Bo za niedlugo ma przyjechac domnie kosmetyczka.Ściagam juz żel,zeby paznokcie odpoczeły troche.Sa bardzo kruche.:tak:Wiec dziewczyny Milego Dnia.

Hello
Kolejny piękny dzionek i mam offa hahahah
Lubiczanko potwierdzam w sobote widziałam w Dunsie Fairy w promocji (zresztą sama musze jechać i kupić:), poza tym w Joyce sa Ariel w promocji:)
Tichonku czemu na sępa przecież tak to jest że nie raz ty pomożesz a nieraz ktoś inny, skoro dla koleżanki to nie problem:)
Kasiuleczka śliczna czapeczka!:)
Mi już pranie chodzi zaraz wywiesze:)
Mam dostawe książek więc może dzis wezme Oliviera na plaże i będe miała co czytać:)
A zaraz robie racuchy z jabłkami:)
Tak wogóle to sa pyszne jabłka w Lidlu za 75c promocje maja jakąś:)
Wczoraj u Didi z nich tarte zrobiłyśmy i pycha wyszło:)
A taki domek by mi sie podobał ale kurde troche daleko od Galway:/ Cloonaghmore, Belclare, Co. Galway - House to let
Miłego dnia

Tichonek-to chyba mnie dzis wycieczka sklepowa czeka-szkoda,ze nie mieszkasz bliżej,to we dwie bysmy sie pobłąkały:)a tydzień-23ci-DOPIERO!!!Wlecze mi sie niemiłosiernie:(

kamcia a bo ja się tak nie lubię kogoś o pomoc prosić:zawstydzona/y:Nie ma to jak być uniezależnionym od nikogo:sorry2:Ale jak mus to mus:sorry2:
Domek ładny:tak:...I zaś tak cena:szok:
Poważnie Wam mówię,że w Swords najtaniej to jakieś 750E za studio trza zapłacić a i to się rzadko zdarza:baffled:
kamcia,ale Ci dobrze-na plażę się wybierasz...A u nas wcale nie jest tak ładnie:no:Słonka nie widać,buro i ponuro tak jakoś:baffled:
Lubiczanko wiem,że na pewno byś mnie zabrała:tak:Ale się nie da:sorry2::-DA Fairy jak będzie jeszcze w promocji to chyba se dziś też jeszcze wezmę:tak:
A 23-ci tydzień to już!Jak to się ciągnie?Jeszcze 8 tygodni i będziesz na tym etapie co ja teraz:-DA na kiedy masz termin?
Wreszcie się do fryzjera zapisałam:-):-)W sobotę na 16-tą:tak:Autobusem się będę tłukła ale już nie zdzierżę dłużej takich włosisków więc się przemęczę:tak:
Góra ubranek na mnie czeka do prasowania:-)A to 1/3 dopiero:sorry2:Zaraz wstawiam następną pralkę-tym razem rzeczy kolorowe bo wczoraj białe się kręciły:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia-dzięki za cynka:)
Tichonek-jakoś na lipca-nie pamietam:(...ale 23ci to tuż za połową-dla mnie to zdecydowanie za wolno:(((
Idę okna pomyć...

Do góry