reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku zdróweczka dużo:tak:.
Kolejny dzien,szybko leci czas,sniadanko juz zjedzone.Za niedlugo trzeba wstawic obiad dzis pomidorowa z ryzem i pałkami od kurczaka.Pozniej spacerek z mężem nad morze,dzis ma byc wczesniej:-).Udanego Dzionka.
Larcia to super ze Twoj mąż doleciał szczesliwie.
Obiadek juz mam gotowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

My sobie z cora dzis pospalysmy przed 11 wstalysmy:szok: wczoraj polozylam sie przed 21 godzine pospalam i do 4 jak J wychodzil do pracy to sie meczylam zasnac nie moglam...dobrze ze jutro i pojutrze J ma wolne to bede mogla sobie podrzemac troszku :tak:

Tichonku zdrowka zycze
Asienka jak sie mieszka w nowym miejscu,juz sie przyzyczailiscie?
Lubiczanko to tzrymam kciuki za Twoj ambitny plan dnia :-)aby wszystko bylo po Twojej mysli....

Milego dnia

Tichonku na każdą paczke fajnie sie czeka, miłego oporządzania ciuszków:)
A mnie normalnie nosi coś bym zrobiła gdzieś pojechała... L idzie do pracy i wróci o 22 oj dużo czasu...:)

Aaniu-jestem zmordziona...no więc juz powiem-bo i tak nic z tego nie będzie...Postanowiłam dziś zając się moim ugorem za domem-a konkretnie jedną jego ścianą-chciałam przekopać i zrobić sobie tam jakiś skalniaczek-ale po przekopaniu stwierdziłam,że jest zbyt stromo:((((A dla mnie spanie do 8mej to sukces i święto...
Gliwa-lecą te dni jak szalone.Miłego spacerku z małżonkiem
Tichonek-faaaaajnie Ci...Niedługo pewnie sama poproszę J żeby mi zwlókł ze strychu kartony z ciuszkami-też wybiorę coś na "juz"...Ale najpierw jakąś komodę dla Szkraba muszę upolowac:)))

kamcia zyje zyje :-)

Moj M dolecial szczesliwie na miejsce. Troche sie martwilam, bo mial Arabow na pokladzie i odrazu mialam jazde w glowie, ale nikt nie wysadzil samolotu hehe :-) Wiec teraz luzik i relaksik. Auto wyczyszczone, pogoda dopisuje, az chce sie zyc :-)

hej!
wrrrr u nas choroby ciag dalszy.... bylam u lekarza z Norbertem bo w nocy plakal ze go ucho boli i dzis okazalo sie ze oczywiscie zapalenie ucha:wściekła/y:, nadal antybiotyk a juz kilka dni bylo dobrze.........:-(a tu taka ladna pogoda, ze sie w domu nie chce siedziec.
kamcia,larcia-oby Waszych dzieci nic nie dopadlo po wczorajszej ich zabawie na ogrodzie;-)
lece obiad gotowac :tak:

helloł

lubiczanko :szok: skopie to ja Ci du**** juz niebawem! oszalałas czy jak. Boszzzz. A powiedz no mi kochana byliscie na tych kręglach?? i jeszcze mi powiedz:-D pisałaś ze fajnie ze juz za 3 dni weekend - ale to tylko czwartek wolny a piątek normlanie- przyjamniej i nas :eek:

Tichonkowa
o tym juz w radio bylo jakis czas temu i w gazetach tez- niemniej jednak- tragedia...
a tak badełej - proszku Ci styknie ? :-p:-D

rano nieciekawie bylo za to teraz calkiem przyjemnie. czy tylko ja ma hopla na punkcie wieszania prania na dworze czy moze ktos jeszcze? :sorry: no tak lubie ten zapach świeżego prania ze uhhh:cool2:

oczywiscie znowu mam febre :dry: wykończy mnie ona- a jak nie ona to na pewno dziecioki a jak nie one to G na bank :cool2::-D:-D

miłego laseczki

Margaritta przecież widziałaś,że proszku kupiłam właśnie cały karton w promocji więc spoko:-DA radia i gazet u mnie niet:no:Pierwszy raz dziś o tym czytałam:sorry2:
Boszsz...jaka jestem wypompowana tym przeziębieniem:dry:
Radek jutro ma paradę w szkole,muszę go przybrać jakoś:sorry:...A i wolne też ma tylko w czwartek:tak:U nas w Swords pierwszy raz w tym roku parada będzie:tak:No ale się nie wybieramy:sorry:
Ale mi pachnie znów dzidziusiem w domku,tralala:-)

reklama
Witam

Krzyż mnie boli...czy to już ten wiek? :eek::-p:-D

Pogoda super,zaliczyliśmy już plac zabaw,ale nie długo bo Matt coś strasznie cherla i cherla. :dry:
Klientkę z samego rańca też ufarbowałam i takie tam.
Kawkę już wypiłam to coś bym porobiła,ale co?Może sobie truskaweczki w końcu posadzę w donice :dry:

U nas jest wolne czwartek i piątek ,tak więc luzik :-) Na paradzie moje dziecko będzie parodiowac za rok,tylko jutro ma green day w szkole,kapelusz z brodą już zakupiony :-)

Tichonku miłego pranka :tak:
A o tej babce już w zeszłym tygodniu czytałam :dry:

Lubiczanko nudzisz się widzę? Zostaw ten ogródek landlordowi...choc łatwo mi się mówi bo sama bym była niecierpliwa.Choc dalej cierpliwie czekam na dokończenie tej szopy,która jak na razie szpeci mój ogródek:eek:

pozdrawiam resztę dziewczynek :cool2:

Do góry