reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) pogoda superaśna choć mogłoby być ciut cieplej ale nie ma co narzekać ważne że słonko jest :tak::tak::tak: no i samochodzik już mam musiałam kupić na szybko bo P wylądował na warsztacie i z pomoca przyszła mi frog od niej odkupiłam citroena xsarę :tak::tak: najważniejsze że jeździ :-D:-D:-D:-D
lecę bo mam peeeeeeeełno prania do poskładania i musze jadłospis przygotować i plan organizacyjny na sobotę :sorry2::sorry2::sorry2: Cu later :-):-):-):-)

reklama
Bry:-)
Pogoda faktycznie piękna, ja dopiero mam chwilkę, ale czekam na Ani drzemkę i idę ruskie lepić.

Kasiuelczka piękna czapusia:-)
Pauletta dobrze, że masz autko
Tichonku fajnie, że zakupki udane:-):-):-)

ello!
chciałam się udzielić,ale właśnie Wikta sie obudziła..:sorry2:To se popisałam..
anyway jestem na bieżąco;-):tak:

pozdrawiam słonecznie!idę na obiadzio i na spacerek bo cuuudnie na zewnątrz!:-)Ciekawe jakie prognozy na jutro,muszę sprawdzić.Moze by tak w końcu paradę zaliczyć bo jeszcze nie byłam...:no::zawstydzona/y::blink:

Milego dnia!

Kamcia-obżarłam się racuszkami-pyyyycha!!!!
Zaliczyłam meeega spacer z Martą,wcześniej solo...Tak więc kopytka wyciągam,brzuchol też i nikt i nic mnie nie ruszy;)))

Ja tylko na momencik bo sprzątanie mnie wzywa.Też siedzę obżarta,ale muszę ruszyc tyłkiem bo gośc juz jedzie do mnie na wieczorne posiedzenie.

Poczytajcie sobie to.Końcówka jest najlepsza:
BESTY.pl :-D:-D:-D

aha i widzę ,że tutaj o promocjach.To w Tesco jest płyn do płukania Comfort 1,5 litra za 5 euro z hakiem plus następny gratis :))

Ostatnia edycja:
helloo
kamcia ale narobilas smaka tymi racuszkami, az mlodym zrobie bo zero pomyslu na obiad ;-)
Wy tak o tych proszkach z promocji, a ja kupilam plyn do prania "Surf"( w tesco na promocji) na sprobe i mowie Wam jak super pranie pachnie, az sie nie spodziewalam i chyba przy takich plynach juz zostane bo zapach lepszy niz po proszkach i plynach do plukania.
Ja juz dwa prania zrobilam i susze na dworze bo pogoda super, slonko swieci tylko taki zimny wiatr teraz wieje . domek posprzatany, autko takze tylko jeszcze racuszki i wsio gotowe :-)
kasiuleczka-super ta Twoja czapeczka, szkoda, ze corki nie mam bo bym odkupila :-D Ty to masz talencik tylko pogratulowac;-)
lubiczanko-relaksuj sie, relaksuj :-)

reklama
Do góry