reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

kamcia za 550 to ja se moge duble pokój we stolycy wynając :baffled: boszzz dół normlanie. Ale chatka gód :cool2:
Zupełnie nie wiem co w tym Dublinie jest poza tym ze to stolyca :baffled:

Tichonku
szybko troche - sroda dziś dopiero :-p ale skoro masz okazje to wsiadaj smiało. A se wyobraz ze lapek w ten sam dzien juz był redi :cool2: a i ja za za rowny tydzien nareszcie fryzjera mam.

lubiczanko za to ze skopałaś ziemie :dry::-D Na kazde zakupy bym Cie zabrała- wiesz ze to lubie:-D

Niby pochmurno,ale coś juz prześwituje takze będzie ok. A ja nie mam co prac w sumie chyba:dry:

kasiuleczka piękna czapa :tak: proponuję Ci zarobek malenki na nich- ja juz zamawiam ze dwie nawet. Przypominam,ze napisalam o maleńkim zarobku :-D serio- i te wszytskie swiateczne rzeczy które tworzysz tez chce :sorry2::-D

Odkurzacz, kurze, łazienka- nuda :confused2:

Miłego Wam kobiałki.

a tu jeszcze moja mała Irolka :-D:-D

CIMG6528.jpg

Ostatnia edycja:
Małgorzato piękny Patryk:)))
No bo ten Dublin to taki wielki ale dziura w efekcie:))) I drogo.
Chatka fajna i takiej właśnie szukam bliżej Galway.
Racuszki sie już smaża:)) Także nawet wezme na wynos je dziś:)

Maragritta ano szybko:sorry2:,ale ona zawsze w czwartki jeździ,ale skoro jutro wolne a w piątek mąż auto zabiera to muszę się dziś do niej przytulić:sorry2:Potem dopiero aż za tydzień będzie jechała a kto wie kiedy my auto zakupim:sorry2:
Dla G wielki buziak przekaż ode mnie za lapa:-)Kiedyś tam go odbierzem:sorry2::-D:-D
Nikola śliczna modeleczka:-DWygląda rewelacyjnie:tak:

Margaritta-a wiem,wiem:)Jaka sliczna ta Twoja Iroleczka(gdzie taki bluzek zakupiłaś???)-bierze udzial w paradzie czy tak patrykowo bedzie...a nie-ciapa ja-w szkole mają zielony dzień,tak?
Kamcia-szczujesz i szczujesz i chyba dziś tez se racuszków nasmażę:)))
Tichonek-korzystaj,korzystaj...I się nie krępuj,bo babka specjalnie dla Ciebie nie jedzie-sama tez korzysta,prawda???

lubiczanko takie oto bluzeczki kupiłam w Championie - mało tego tanie jak barszcz- i stąd Martyska ma taką sama ;-) A owszem Niki ma dziś zielony dzien a Martysia w piatek :baffled: nie kumam tego- mało , ze nie mają offa to jeszcze dzien po Patryku się mają poprzebierać:confused:

Tichonku mój G to juz ze dwa razy chciał rano jechać :confused: w pon i srode zwłaszcza- spodobało mu się czy jak:nerd:

Kamcia
smacznego chudzieloszku :sorry2:
ta to se moze pojeśc chociaz :dry:

I mówiłam ze slonko wyjdzie- i nawet coś do prania znalazlam:-D

Margaritta-to dobrze,ze dzień po maja się przebierać-to znaczy,że będzie luzniejszy dzień:)Szkoda,ze w mojej wsi nie ma zadnego wyboru:/No i aleś skomentowala-jakbyś sama nie mogła sie objadać-chudzielcze Ty!!!

ja tak na razie po lebkach...
KAmcia chata wyrabana,no i ta cena!!!!
Margaritta widzialam corcie...Irolka z niej pelna geba:)

W tesco widzialam jesty promocja na chusteczki pampers bay one get one free...

pranko jedno mi sie suszy,..posciel sie kreci,M jest w domu wiec zaraz lece w ogrodku pokopac:)

reklama
Tichonku mój G to juz ze dwa razy chciał rano jechać :confused: w pon i srode zwłaszcza- spodobało mu się czy jak:nerd:
:rolleyes::rolleyes2::rofl:
Nie,nie,Ty grubasie racuszków nie możesz,co to to nie:no:Puknij Ty się w czoło:sorry2::-D
Ja już po zakupach,wyjechałyśmy trochę wcześniej:tak:
Fairy nadal w promocji,Lubiczanko:tak:Zakupiłam proszek:-)
Przy okazji mi ta koleżanka sprezentowała sterylizator TT do mikroweli i matę edukacyjną Fisher Price: Buy Fisher-Price Rainforest 1-2-3 Musical Gym. at Argos.ie- Your Online Shop for . :-):-):-)
W sumie to mi tylko jeszcze przewijaka brakuje,ale to podjedziemy po niego jak auto będzie bo mam już upatrzony i karuzeli na łóżeczko,ale coś trzeba zostawić dla odwiedzających Mateuszka gości;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry