reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.

Tichonek zdroweczka i milego prania, to sama radosc. Ale macie przeboje z autem
Pauletta a jak tam Twoj samochodzik??

tak sie wyspalam dzisiaj:tak:, wczoraj jak Zuzia zasnela po 9 to obudzila sie dopiero o 5 rano a potem okolo 9:-). jak wstalam to myslalam, ze bedzie smetny i ponury dzien ale sie ladnie rozpogodzilo:tak:. Zuzia od 12 do 14:30 spala w wozeczku przed domem na sloneczku a ja w tym czasie wywiesilam pranko, poscieralam kurze, polatalam na odkurzaczu a potem jeszcze umylam podlogi:-p.

A wczoraj bylam w kosciele w moim miescie i zapisalam Zuzie na chrzest:blink:, o nic sie nie pytali, powiedzieli tylko, ze potrzebuja tylko swiadectwa chrztu jednego z rodzicow i akt urodzenia malej.
5 kwietnia mamy spotkanie na ktorym dostaniemy karty do wypelnienia odnosnie chrzesnych.
poki nie dostarczy sie wszystkiego to nie zapisuja na konkretna date ale mnie zapisali olowkiem;-) bo powiedzialam ze moja siostra ma przyleciec i chrzest 15 maja nam pasuje.:happy2:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

reklama
Jestem..lece zaraz mlodego budzic bo pozniej bedzie dlugo szalal:cool2::sorry2:
Zaliczylismy spaceeerek na miasto...myslalam ze zasnie ale dooopa...w drodze powrotnej juz tuz za Lidlem juz jeczal...sam nie wiedzial co chce...ale i tak jestem dumna z niego ze prawie 3h w wozku grzecznie siedzial:tak::tak::-)...dodam z eon szybki i wszedzie go pelno tylko wozek moze go powstrzymac od biegania:-D;-)ale tylko jak jedzie bo jak stane na dluzej to wychodzi:dry::sorry:
Popijam kawencie:-)

Lubiczanko noz TY babo jedna,no!!!!tez Ci sie zachcialo!nagon landlorda niech kopie...
Tichonku tez to czytalam w PL gazecie...fajnie ze juz paczke masz:)
Larcia super ze m dolecil szczesliwie:)
Kamcia a Ty co adhd masz:-D;-)ze w domu nie usiedzisz?nie no zartuje:)

dziewczynki sie ciesze normalnie, bo nam blachodachowke w PL zakladaja i takie tam duperelki w domu robia:)))))

Margaritta-za co????A no byliśmy-co prawda w sredniej dyspozycji byłam(ze względu na ból plerów),ale fajnie było:))))
Anineczko-jak szaleć to szaleć:)))Ileż można czekać na łaskawe wziecie się za ogród:/
Tichonek-a no u nas dzieci maja wolne od czwartku:)))
Ewelcia-prace idą do przodu-cieszę się z Toba:)))

Asienka jak sie mieszka w nowym miejscu,juz sie przyzyczailiscie?

Milego dnia

Bardzo fajnie się mieszka:-):-):-), Ania wraca do normalności, jedynie kąpiel to okropna histeria:no::no::no:, ale to jeszcze przed przeprowadzką było nie za bardzo, a teraz to tragedia. A co, macie ochotę nas odwiedzić???:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

rano nieciekawie bylo za to teraz calkiem przyjemnie. czy tylko ja ma hopla na punkcie wieszania prania na dworze czy moze ktos jeszcze? :sorry2: no tak lubie ten zapach świeżego prania ze uhhh:cool2:

Ja też tak mam:cool2:, uwielbiam:-):-):-)

Tichonku
widziałaś na Fairy jest promocja w Dunnsie:-), może Ci się przyda
Lubiczanko bój się Boga:wściekła/y::shocked2:, ja wiem, że ciąża to nie choroba ale bez przesady
AsienkoM a mówiłyśmy:-):-):-), że tutaj lepiej chrzest

Wróciłyśmy z zakupków:-):-):-), jak zwykle wszystko dla Anusi, no dobra patelnię Tefala sobie kupiłam a co:-)

rano nieciekawie bylo za to teraz calkiem przyjemnie. czy tylko ja ma hopla na punkcie wieszania prania na dworze czy moze ktos jeszcze? :sorry: no tak lubie ten zapach świeżego prania ze uhhh:cool2:

Ja tez tak mam nie lubie kisic prania w domu...

Lubiczanko Ty chyba oszalalas...daj spokoj przynajmniej narazie z tym ogrodem

Asienko tak pytalam z czystej ciekawosci :-)

Ja tez uwielbiam pranie suszyc na dworzu,jak jest fajna pogoda.:tak:Wtedy super schnie i pachnie.:-)
Spacerek sie udał bylismy na miescie w sklepach i nad morzem.:-)Dzionek szybciutko minął.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry