reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta a wiesz że wg prawa jeżeli pracodawca nie da ci ŻADNYCH godzin przez (chyba) 4 tyg. czy miesiąc, możesz sama wziąć p45 i ubiegać się o odprawę, bo to jest równoważne zwolnieniu :sorry::sorry::sorry: wiadomość od prawnika :tak: przejdź się do citizena i wypytaj dokładnie bo to już jakiś czas temu było jak o tym gadałam ;-)
to jest pradwa i to jest 4tyg...

ja juz wczesniej to pisalam ale posta mi wcielo i juz mi sie nie chcialko pisac od nowa!

ja wogole Marta nie kumam Twojego szefa,....dlaczego niby Ty przez 6tyg nie pracowac i byc na bezplatnym urlopie apozniej przyjmnie cie na 4tyg znow:sorry:
Dla mnie to wyglada na jakies kombinowanie...

Misia dobrze ze wsio sie skonczylo tak jak sie skonczylo!!!
ja bardzo odczulam przekrecanie sie Szymka ...i tez przez jakies 3 dni mialam straszne bole

reklama
właśnie dlatego ze nie chce mi odprawy zaplacic to wysyła mnie na urlop,w socjalu byłam i musze sie zwolnic jeśli chce dostac zasiłek:/co jest równoznaczne z utratą odprawy,ale jak mówicie ze po 4 tyg można wziąść p45 to sie dowiem i tak zrobie

Helo
Oli mnie już obudził zaraz do przedszkola i wolne 3 dni:)
Marcysia to kiedy sie umawiamy??:)
Marta nie daj sie dziewczyny dobrze pisza.
Miłęgo dnia

Dzień dobry
Misia-no szok normalnie-nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji-dobrze,że już jest w porządku:)Trzymajcie się tam dzielnie!!!
Marta-kombinuje ten Twój szef równo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja sie cieszę,że za 3dni znowu weekend:)Miłego dnia Kobitki

Witam sie i spadam!
Musze sobie zrobic WIELKA kawe. Nie spie praktycznie od 3:30. Po 4 odwozilam Marcina na autobus do Dublina, razem z biedna zaspana Amanda. A jak wrocilysmy,to juz nie usnelam.

marcysia- no jasne :-) Ide zaraz czyscic autko..bo masakra,co jest w srodku

Kamcia- Larcia do mnie dzis wpada kolo poludnia to moze i Ty dasz rade??jak cos to sie z nia zgadaj bo ja do Ciebie tel. nie mam :zawstydzona/y: co Ty na to? albo napisz mi nr. na priv.
przepraszam nie przywitalam sie :zawstydzona/y: Dzien doberek:-):-)

Marcysia zaraz Ci wyśle priva , już rozmawiałam z Larcia wytłumaczyła mi jak dojechać. Odbiore Oliviera o 12 i przyjade:)
Mój L dziś pracuje od 8 do 22 więc musze coś porobić bo zeświruje sama:)))

Milego Spotkania dziewczyny Larcia,Marcysia,Kamcia i kawkowania:-).Ja tak tylko na chwilke jeszcze jestem w szafroku:tak:zaraz trzeba wziasc prys
znic i brac sie za porzadki.Milego Dnia.
To Lubiczanko mało przytyłas :-).Ja juz ogarnełam w domku i byłam na miescie.Po południu ide z mężem do banku :tak:,dzis bedzie wczesniej w domku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry