reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale tu maly ruch!A ja myslalam, ze to ja rzadko wchodze.Teraz mam wiecej czasu, bo M do pozna pracuje, zaraz wylatuje, wiec w domu nic praktycznie robic nie musze.
Dzis przywital Nas...snieg.Wow!To sie zdziwilam!Ale to tylko przejsciowe,
od jutra ma wrocic deszczowa, ale cieplejsza pogoda. Od poniedzialku ma byc 11 st, wiec spoko. Tak przynajmniej mowili w wiadomosciach. Z tsunami tez masakra, doszlo do californi, brzeg poniszczylo, odrazu pojawiaja sie przepowiednie, ze to poczatek konca swiata he. A swoja droga...wiecie, ze ewakuowali nawet ekipie Twilight?Bo krecili na jakiejs wyspie na Pacyfiku kolejna serie i ewakuowali ich, przez co opoznia sie nakrecenie filmu.
A w Polsce z cenami to cos strasznego!Rodzice tez mowia, ze wszystko drozeje z dnia na dzien. Ja nie wiem jak ludzie daja sobie tam rade z tak malymi wyplatami, naprawde!Juz 2 lata temu jak bylam w Pl, to wrocilam praktycznie bez zadnych zakupow, bo bylo wszystko drogie, a co dopiero teraz!
Uciekam, pora na sniadanko i musze dzis Lidla zaatakowac :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Co Wy mnie tymi cenami straszycie???Masakra!!!Może ja na święta rodzicom jakąs paczkę żywnościową zrobie-typu cukier???I kurierem wysle...Nic mi nie mówią,a z tego co teraz czytam to mi szczęka opadła:(((
Coś mi się w nocy stało-zgięłam się i nie wiem teraz czy to korzonek czy nera czy krzyż-w każdym razie ledwo chodzę-a raczej człapię...J mi masażyk podłączył-taki wibrująco grzejący,ale jest w miarę tylko kiedy działa...buuuuu

Bry:-)
Mój P w pracy:confused2:,pogoda do bani,trza syna czymś zająć bo z nudów na głowie bajki ogląda:eek:
Sandrulińska witamy,witamy:tak:
O mące ziemniaczanej i cukrze to już mi teściowa 2-3 tygodnie temu mówiła,w wiadomościach też o tym opowiadają,masakra jakaś:szok:
A o trzęsieniu ziemi i tsunami wczoraj pół wieczoru oglądałam,żywioł to jest straszny:no:Auta,statki,domy...Wszystko pływało jakbym dziecku do wanny zabawek nawrzucała i fale zrobiła:szok:
Aniaa fotki fryzury wrzucaj:tak:
GLIWA a Ty się chwal swoimi zakupami:-)
Boszsz....ja już tak dawno wózek kupiłam,że teraz nie mam sie czym pochwalić:baffled::-D:-D
Lubiczanko:baffled:ałłłaaa:baffled:oby szybciutko przeszło:sorry:
Idę odkurzać:confused2:

Hejoo :confused2: umierająca ja...Zuza troszku lepiej ale na inhalacjach ma zostać tak gdzieś do czerwca póki pogoda się nie polepszy :confused2: Wiktor na szczęście tylko od czasu do czasu zakaszle ...normalnie cud,miód i orzeszki :sorry::sorry::sorry: jedyna dobra wiadomość przyznali nam Domiciliary Care Allowance na Wiktorka :tak:lecę zdychać CU;-)

hejka
to fakt ceny w Pl sa masakryczne, a ja dopiero dzis o tej katastrofie sie dowiaduje, bo u mnie w godzinach wiadomosci bajki lecá, i wlasnie czytam w necie o Japoni i trzesienie ziemi i tsunami i jeszcze awaria w elektorwni jadrowej nooo straszne...:szok:
Olivie po dwóch tygodniach kataru dopiero teraz garaczka przyszla wczoraj popoludniu zaczelo sie od 37 a w nocy 39 jak nie wiecej, pol nocy czuwalam bo co chwile sie budzila taki kaszl ja meczyl i ta flegma ze miala konwulcje wymiotne i co chwila z niá do lazienki biegalam, Nurofen tylko dziala chwile tyle o ile mogla zasnac i po 2 godzinach znowu garaczka nachodzi, nie chce jesc wogole, pije hebatke mietowa i lezy bidulka na kanapie.
Pauletto zdrówka
Sandrulinska witamy
Lubiczanko oby ból szybciutko przeszedl
Tichonku Ty kobitko jeszcze troszke i bedziesz nam sie chwalic Mateuszkiem:tak::tak:
ehhh spac mi sie chce i mam lenia po tej nocy :-(niech mnie ktos w zadek kopnie.:-D

Mojej psiapsiółki mąż leci na misję do Afganistanu,dziś pojawił się artykuł o nich: Mój tata jedzie na wojnę - 12 marca 2011
Właśnie przeczytałam i się zryczałam okrutnie:-(Nikodem jest saperem i jedzie na wojnę...A Kasia z 6-letnim Mateuszem będą na niego czekać:-(Ja sobie nie wyobrażam czegoś takiego,zwariowałabym:no:
A Kasia ze mną Radka rodziła,jest mi jak siostra,bliższa niż rodzony brat...U nich spędziliśmy ostatniego Sylwka:tak:Ale bez szaleństw bo jej tato w październiku zmarł:-(
Natomiast ich syn Mateusz miał być moim chrześniakiem,ale wyjechałam do Irlandii...A z Radkiem,choć rzadko się widują są jak najlepsi kumple:tak:
A teraz Kasia ma być chrzestną naszego Mateuszka:tak:Tylko poczekamy jak Nikodem z misji wróci...
I zaś się poryczałam,idę sobie:-(

Sandrula witamy ,witamy!!
o cukrze juz slyszalam od szwagierki:no:
Lubiczanko jakies lumbago cie dopadlo:-:)baffled:zdrowka zycze!
Tichonku zaraz przeczytam ten artykul.
Gliwa dawaj te Twoje zakupy tutaj-znaczy sie chwal sie,my ocenimy;-)
zwleklam sie z lozka po 11:szok::sorry:...m dal mi pospac...strasznie mnie glowa bolala,od poduszki nie moglam oderwac....a przeciez nic nie pilam wczoraj:sorry:

PAuletta zdrowka dla Was:)

reklama
Pauletta zdroweczka duzo.
Ewelcia kupilismy wozek 3 w 1 Tako Jumper X GT ŻÓŁTO-CZARNY+ Łóżeczko z materacem.Posciel juz mi przyszla z allegro do wozeczka i łózeczka. wozek-3w1-tako-jumper-x-gt-zolty-spacerowka-gondola-fotelik~4316586.jpgTeraz tylko czekamy na nasza niunke,czas szybko leci.Jeszcze troszke.:-)

Ostatnia edycja:
Do góry