reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Echhhhhh-to było westchnięcie;)
Obżarłam się jak...przed obiadkiem znowu cieplusią bułę z lidla zapodałam sobie-masakra jakie dobre:)))A potem cały talerz ziemniaków tłuczonych z bigosem i jajem sadzonym...padam teraz na kanapę i wszystko mi w d...ę idzie;)
Kamcia-też mam tak-pada i pada i się odechciewa:(
Aaniu-dawaj jakąś fotę
Ewelcia-zazdroszczę pierogów:))))

reklama
Lubiczanko oz TY!!bigosem mi zapachnialo!!!....ja od wczoraj wreszcie dietuje..hehe ale wlasnie popcornu podjadlam bo M zrobil:)ucieklam na gore specjalnie zeby wiecej dziecia i M zostalo:-D;-)/..
Ania dawaj fotki:)
Tichonku alez mi smaka narobilas na LAsagne fiufiu!!!kiedys czesto robilam.

a ja mialam sie zabrac za UWAGA!!!! "ORGAZM" :zawstydzona/y::-p:-D:rofl2::szok::-D....za pieczenie ciasta o nazwie "ORGAzM"ale mi sie przypomnialo ze bakalie trza na noc namoczyc...ale ttak mysle ze chyba troche to przyspiesze i zamiast w wodce namoczyc to sparze wrzatkiem :)
JAkos za mna chodzi ten "ORGAZM"....:-p

Ewelcia ciekawe co się będzie działo jak to ciacho zjecie:-D:-D
Przepisa zapodaj:-p
A bigosku tez bym zjadła:tak:Może w przyszłym tygodniu go skonstruuję:-p
O pierogach domowych nie wspomnę bo to chyba jedyna potrawa,której jeszcze sama nie robiłam:zawstydzona/y:A uwielbiam:tak:Jakoś się zabrać nie mogę:baffled:
Ale lasagne też nie pogardzę:-pBędzie za jakieś 10 mniut:-p:-pTeż będę wzdychać i zdychać jak się nawtykam,jak Lubiczanka:-D:-D
No,Aniaa czekamy:-)

Ewelcia-a moze wystarczy tego dietowanie-w końcu waga godna pozazdroszczenia-a ileż to sobie odmawiac mozna?
Tichonek-jak po obiadku?Nawtykałas?;)))
A my jutro na kręgle się wybieramy-o ile Dawidka zachowanie nie zmieni nam planów;)Chetni?????

U mnie dzis dzien na pelnych obrotach, dopiero po 16 jak siadlam....to do tej pory wstac nie moge, totalnie sie zwiesilam i tak leze na tej kanapie. A jeszcze glowa mnie rozbolala, wiec niebawem Amande klade spac i sama walne sie chyba wczesniej.
Masakra z ta Japonia, a teraz do Hawaii i pn Mexico doszlo to tsunami. Normalnie swiat sie wali.

oj też pojadłabym bigosiku:-)

a mnie dzisiaj coś w łopatce złapało..
i strasznie mnie boli... mam nadzieje ze mnie jakieś grypsko po tych ciepłych dniach nie rozkłada:baffled:

Witam
No i jestem wściekła Rayn skasował lot którym moja siora miała przyleciec:///!!!!! i dali alternatywny który nam nie pasuje , ale sie wkurzyłam. Pierwszy raz tak mi zrobili uhh i teraz nie znajde nic tak taniego.
Dobranoc

hi!:-) wróciłam:-):-):-)
pobyt udany:tak: podróż tak se pierwszy i ostatni raz leciałam tym ustrojstwem ryanairem:sorry:
ale w Polsce jest zle bardzo naprawde:sorry: cukier to będzie za chwile dobro luksusowe , ludzie robią zapasy, bo ma dojsc do 8 złotych za kilo:szok: kilo mąki ziemniaczanej kosztuje 9 zł :szok: paliwo juz ponad 5 złotych :szok: ludzie smutni , podłamani, boją sie tego co ich czeka w przyszłosci w tym kraju:-(
no nic lece na sniadanie rozpakowac sie i na zakupy, miłego dnia!

Hej.Dzis sie razem przebudziłam z mężem:-).Zjadlam sniadanko w łożku:tak:Za niedlugo trzeba wstac,ogarnąć w domku.No i juz mamy wozeczek i łózeczko dla naszej niuni.:-).Wczoraj bylismy odebrac.Bardzo fajny.:tak:Milego wekeendu dziewczyny.

reklama
a co do cen w pl to swieta prawda drogo jak cholera,moja mam z rana latala po sklepach po cukier dzwonie do niej pytam sie co robi a ona na to ze cukier lata kupic gdzies tam na innym osiedlu to ja na to to co cukru nie ma w sklepach u niej a ona tak jest ale za ponad 5 a wlasnie ma dojsc do 8 zl i ludzie zapasy robia w supermarketach cukru yo juz nie ma a jak jakis jest to przysluguje kazdemu po kg nie wiecej,masakra jakas:(((

Do góry