reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Podłogi pomyte,pranie czeka na wodę-czyli do 11tej mniej więcej,obiad w głowie siedzi,zaraz zaczniemy kombinować:)
Wiesieńko-no to widzę przeprowadzka za pasem-szybkiej i sprawnej życze:)
Pauletta-a to chorobowo widzę?Myślałam,że bardziej pozytywne wieści bedą...ale jak jest zle,to znaczy,że bedzie lepiej:)))
Asieńko-jak dziś Młoda?
Ewelcia-a jak?Czasem trzeba zaszalec:)))
Anineczko-nooo-wiesz jak mi humor poprawić:)))Czekam na Was:)))A aparat-no brawo za wybór:)
Kamcia-mam nadzieje,że duuużo lepiej jak sobie tak odpoczęłaś:)
piekarnia-no też słyszałam,że właściwie wstawiają ino do pieca,ale naprawdę warto,bo pyyyycha-dziś znowu po te bułeczki podjadę i chlebek z pestkami dyni zakupię-mniaaaam:)))

reklama
witam w ten szary, zimny i deszczowy dzionek:baffled:
jedno dziecko w przedszkolu, drugie sie bawi to mam chwilke na kawusie:tak:i zaraz trzeba wziasc sie za podlogi wrrr jak mi sie nie chce. W dodatku jakis obiad trzeba zrobic a tu pomyslu brak :-(.
milego dnia :-)

Bry
Zimno:no::-(
Lubiczanko a dziękuję, chyba troszkę lepiej, bo w nocy spała, dopiero na ranem zaczęła pojękiwać, kupki nadal luźniejsze robi, kicha, ale na razie nic nie leci tak jak wczoraj
Wiesienko to miłego pakowania, no i że w końcu się wysypiacie:-D i nam się może już przebiją do końca te zębiska
Tichonku udanych zakupów:-)
Aniu dobrej wizyty u fryzjera i miłych pogaduch
Pauletta zdrówka dla dzieciaczków

Hej dziewczyny.A dzis rano sie przebudzilam,jak maz wstawal do pracy.Tak mnie zaczal lewy bok plecow bolec,ze az sie poplakalam.Niewiem czemu.Pozniej jeszcze przysnelam,teraz juz mnie nie boli.Ale jakos tak dzis sie nie czuje najlepiej.Pozniej mam przyjsc na pogaduchy Aniaa83 jak bedzie od fryzjera wracac.:-):tak:Wieczorkiem jedziemy odebrac wozek i lozeczko bo juz przyszlo nasze zamowienie z Polski.:-)Wiec Milego Dnia.

Witam:-)

Weszlam sie przywitac i zmykam do fryzjera :tak: dzis mam dzien wychodny a co :-D najpierw fryzjer a pozniej spotkanie z Gliwa :-)

Milego dnia :-)
czekamy a fotki...

ja dzis zrobilam ponad 80sztuk ruskich....myslalam ze szymko bedzie jadl bo on ostatnio nic nie chce jesc..ale kiszka,zjadl tylko jednego ...i podejrzewam ze na tym koniec.
ja mu robie to co on lubi i doopa blada:-(
kaszel ma i katar:-(bida moja

Lubiczanko a odpoczęłam rzadko kiedy mnie tak złamie w dzień żeby iść spać , ale czasem trzeba..
Aga - wsi haha dobre
Dzisiaj dzień do D... pada i pada , a ja mam zwieche na szukaniu domu i pracy i za robienie obiadu zabieram sie od 2 godzin:/

Ja z Margarittą zakupki obskoczyłam:-)(dzięki Ci jeszcze raz dobra kobieto:tak:),ledwo wrzuciłam zakupy do domu i po Radka musiałam lecieć...Potem pranie rozwiesiłam i mięsko na lasagne przygotowałam:-pTeraz muszę trochę odpocząć bom się zmachała,że szok:baffled:Macica skurcze Braxtona-Hicksa ćwiczy:sorry2:A w ogóle to pogoda za oknem,że tylko leżeć i odpoczywać:sorry2:Polatam trochę po necie i idę lasagne uskuteczniać:tak:

reklama
Ja juz po wizycie u fryzjera i po spotkaniu z Gliwa,ogolnie zadowolona i w dobrym humorze :-D
Zaraz sie bire za usmazenie plakcow bo cosik mnie ochota naszla:tak:
Pogoda butelkowa pada i pada :wściekła/y:

Asienko dobrze ze Anula ma sie lepiej...

Do góry