reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia jeszcze sprzatalam i zupke robiłam
Do golabkow uzylam tego FIX ale sos zrobiłam osobno bo ja lubie tez sobie z chlebem zjesc
Ide teraz paste z avocado zrobic
Moj Eryk na kolacje zjadł 6 dużych tostow z czosnkiem normalnie az mu nie chciałam dac tyle zeby mu nie zaszkodziło ale prosił mnie
On ostatnio zjada takie ilości ze az trudno mi uwierzyć

reklama
hello mamuśki:-)
ja pomalu w weekend zaczne przeglądać rzeczy które oddam do kontenera, mam na myśli ciuchy;-). Od czwartku mam wolne to zacznę pakowanie na całego. Asia jest od tego tygodnia u mojej kumpeli, ktora sie bedzie nia opiekowac 3h jak sie przeprowadzimy, ma taka radoche poniewaz jest tam Fifi- piesek malutki ale taki sliczny. Jak wraca to ciagle mi "opowiada ":-D:-D Przesypia w koncu cale noce, zabki jej prawie sie przebily, wiec jest o wiele lepiej:tak:.
lubiczanka- dobrze zrobilas ze nie wzielas chaty, jak daja a to wszystko prawda a co:-D;-)
Anineczko- ja od wczoraj nie mam juz pedu:-(, dlatego jutro na obiad pizza, Asia ma krupnik wiec luzik
Asienka R- zdrowka dla Ani,
cos mialam napisac jeszcze i oczy mi sie kleja:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Hejoo ;-) Lubiczanko,Ewelcia dzięki za troskę :tak: jestem jestem, podczytuję ale ani weny ani siły na pisanie. Ostatnie dwa dni to jakaś kołomyja w ogóle, do tego Zuzka znowu chora, Wiktor już się wygrzebuje on przeszedł lekko a ona pokutuje za to :no::no::no:
Ewelcia to "Witaj" to link w Tichonka poście :tak:
Idę spać bo padam na pysk dopiero co usiadłam po całym dniu...więc idę się legnąć do wyrka:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam sie z kawka.

Amanda juz od 6:30 nie spi, to ostatnio norma...Wiec ja juz rozbudzona, rozkrecona i dzien czas zaczac, czekam na M z autem i musze myknac w miasto pare spraw pozalatwiac. Milego dnia

Heja
Ja wczoraj odpoadłam o 18 masakra , ale za to wyspana jestem.
Tichonku to fakt wymyslają:)
Anieczka to M bedzie przystojniacha!!:) A camera spoko:))
Uciekam, miłego dnia

reklama
Do góry