reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kurcze i odwołali mi wizyte dzis u GP,powiedzieli ze Pani Doktor nie mogla dzis przyjsc do pracy- sprawy prywatne.Trudno,nic sie na to nie poradzi.Wizyte mam przeniesiona na 24marca.:tak:. Byłam dzis u Aniaa83 na kawce:-) na pogaduchach.Fajnie bylo,niedawno wrociłam.:-).Za niedlugo przyjedzie z pracy mąż:-),obiadek zjedzony.A teraz ogladam swoj serial.

reklama
Moniadan pol dnia spedzilas a przeciez golabki sie szybko robi:-pprzyznaj sie co jeszcze upichcilas;-)
Robilas sos z tego pomyslo na...???
ja raz z tego robilam ,ale mi nie smakowal...wole samemu zrobic
Gliwa szkoda ze wizyta odwolana

Monidan-cóż za zbieg okolicznosci-ja właśnie czekam az mi się "podduszą"owe gołąbki-a ślina od samego zapachu mi się do buzi nalewa;)))
Gliwa-no szkoda wielka:(
Marcysia-gdyby ten domek był w cenie naszego obecnego nikt nie miałby pewnie wątpliwości...ale tak szczerze to faktycznie za dużo-choć prywatny basenik i siłownia-mhmmm-marzenie:)
Asieńko-to nic innego jak teraz przecierpiec-oby jak najszybciej wyszły te 3ki:)
Aga-no tak tez pomyslałam-albo daja łódke,albo niech spadaja;))))
A u nas w Lidlu otworzyli taka piekarenkę-dosłownie w sklepie-pieczywko-MARZENIE...Bez skrupułów pożarłam dwie bułeczki z serkiem na wierzchu...I zżarłabym i trzecia,ale Dawidek miał na nią ochotę...Codziennie tam bede:)))

Heja
Ja po pracy coś padam, @ mnie męczy:/
Więc teraz leże i nic mi sie nie chce..
Naszczęście kucharze dali mi w pracy obiad i nie musze nam gotować:))
Lubiczanko chata niezła ale cena też niezła!!
We wszystkich Lidlach to zrobili chyba aż musze spróbować..
Tichonku no to odliczamy!!:)

Witam

mnie też się nic nie chce,to znaczy przez dwa dni pęd był ze mną tak ,że cały wór zabawek,których się już nie da użyc czeka na śmietnik,góra ogarnięta na błysk,wsie łazienki na glancuś i dziś nawet placki po węgiersku zrobiłam,ale pęd mnie opuścił :dry:

Lubiczanko aparat już jest tak więc pewnie na weekend podjedziemy po niego.No i mogę go wymienic na coś innego,upatrzyłam sobie takie cóś
FinePix Z70 Slim Compact Camera from Fujifilm Ireland z tego co tam mieli w cenie podobnej do kodaka mają to :-)

M ma zmianę planów,nie leci do Anglii tylko tutaj ma jakąś poważną biznesową imprezę wraz z noclegiem :dry: Jutro jedzie i w sobotę wraca,musi muszkę wypożyczyc wraz z garniturem na tą okazję :cool2::-D

U nas też otwierają piekarnię w Lidlu ale jak mi mówiła znajoma,która tam pracuje nie będzie to ciężka robota bo z półproduktów będą piec,tak jak w deli,gotowe bułeczki tylko do piekarnika będą wrzucac ;-)

Idę coś porobic :dry: nie bardzo mi się chce,ale szmata do podłóg mi się wyprała to może znowu ją pobrudzę? :blink:

hejka
ja tez dzis pol dnia stalam przy zelazku, wlasnie co usiadlam-ale normalnie przeprasowalam wszystkie moje ciuchy i mlodej razem z poscielami ,za male odlozylam, troszke wytrzasnelam i odrazu mam luz w szafie.
Mialam isc na poczte i nie poszlam bo wichura taka i co chwile pada, jutro znajoma mnie podwiezie:-p
lubicznko ale chata! a ta cena!
Ewelcia ja tez wole zrobic sama sos do golabków bo to z paczek wogole mi nie smakuje.:no:
A u mnie dzis zupka "oszukana flakowa" ha ha ale bardzo dobra

aaa to pewnie dlatego u nas dobudowali kawalek Lidla...tzn jeszcze nie koniec ,ale lekko poszezaja...fajnie bo ja lubie swieze pieczywko:)a do lidla nie mam daleko...wiem,wiem diete mam ale raz w tygodniu zaszaleje:-D

Anineczko swietny ten aparat ,ktory pokazalas...oj jak ja bym chciala pozadnego peda zlapac...tak na caly dzien...bo ja lapie ale od rana do poludnia,a ze ostatnio przed sama 10 zwlekam sie z lozka to mam 2h ped:zawstydzona/y::-p;-):-D...czasami trzyma sie mnie dluzej..ale teraz @ jeszcze mam(koncowke)i zwalam wszystko na nia:sorry2::cool2:

Kasiuleczka ja ostatnio jakos prasowac nie lubie-chociaz wczoraj uskutecznilam prasowanko-ale poscieli to ja w zyciu nie prasowlaam i nie mam zamiaru

Ostatnia edycja:
reklama
U Nas w lidlach juz od jakiegos czasu pieka pieczywo swieze, uwiebiam te chlebki mmm zwlaszcza ten ze wszystkimi ziarnami. Uciekam na idola.

Do góry