reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Tichonek-no Twoje suwaczki(zdjęcia itp)daja po oczach:)Oczywiscie jak najbardziej pozytywnie i sa śliczne.No to odliczamy razem z Toba:)
Asieńko-bidulka Twoja no...Mam nadzieje,że to chwilowe osłabienie:)
Gliwa-szybkiej i pozytywnej wizytki:)
Ewelcia-aaaa to tak sprawy stoja-jak Ci idzie z taką gromadka?
Ja miałam dziś rano się umówić do Gp,ale flądra powiedziała,że sorry-i dopiero w poniedziałek:/Jakby mnie franca wczoraj zapisać nie mogła:(
No dzis my świętujemy dzień Faceta(nie we wrześniu,bo przynajmniej łatwo zapamiętać)-muszę cosik wykombinować tym moim mężczyznom:)))
Gdzie ta Pauletta nam się zapodziała???
aaa-Tichonek-sprawnego oblatania wctów:)

reklama
Witam

Wlasnie zjadlam sniadanko,moi pojechali na male zakupy oczywiscie cora nie puscila tatusia samego:-)

Gliwa szybkiej i sprawnej wizyty zycze u GP

Tichonku to odliczam z Toba:-)mi za 4 tyg zostanie 10 tyg do porodu i tez jestem w lekkim szoku ze to juz :szok:coraz blizej

Asienko a moze kolejne zabki jej ida i stad te luzne kupki i katarek niektore dzieci tak maja

Lubiczanko ja Lene mialam tylko wczoraj...ona grzeczna i to bardzo...dzis mam juz 2..Nilla przed 13 przyjdzie:)
A chata wyrabana:szok:i jaka cena za nia...masakra!!!
Tichonku a mam ,mam te majty i podgrzewacz dla Ciebie:)no to odliczamy...suwaczki piekne.
Ja juz klopa umylam ,ale wczoraj bo ja w soboty i w srody myje:-p;-)
Asienko DSzymko tez ma katar i kaszel,ale temperatury nie ma...zdrowka dla Ani zycze:)
Gliwa udanej wizyty u lekarza:)

a tak w ogole to witam!!!!

Pauletta ho-hop!!!!tesknimy;-)

Łódeczki nie chcieli Wam dać?!:-D:-DAle basen i siłownia w domu to już nie ma co gardzić?:-DNo chawira konkretna i wreszcie cena jakaś normalna a nie 500-600E za wynajem:-DAle taką to chociaż we dwie rodziny dobrze by wynająć:tak:Ja pierdziut ile tam sprzątania:szok:Zaczynałabym w niedzielę,kończyła w piątek i od poniedziałku zas heja z robotą:baffled::-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry

Lubiczanka no tez bym sie zastanawiala nad ta chata :-Dno ale masz racje,nie bierz jak nie chca dac wszystkiego;-)

swoja droga my tam jezdzimy na spacerki albo plazowanie czasem latem:) ladne miejsce,laweczki ze stolami sa i mozna usiasc i zjesc:) woda i kaczki do karmienia i labedzie:)dalej w lasku sa fajne pomosty mozna se fotki porobic albo rybki lowic:)(chyba bo nie sprawdzalam):-D

O Matko, co za chawira i ta cena:-D:-D:-D, ale to nie dla mnie

Ania nakryła głowę kocem i poszła spać, ale nie da go sobie zdjąć:cool2:. Niech śpi. I wiecie to chyba znowu te nieszczęsne trójki, bo ma aż przekrwione dziąsła. Katar znowu wodnisty, dobrze, że sama umie dmuchać w chusteczkę i maścią majerankową da sobie posmarować.

reklama
hejo :-)
lubiczanka-no domek niezly,jeszcze sprzataczka by sie w cenie sprzydala bo ogarnac to wszystko to jakis koszmar :-D:-Dchoc swoja droga to ja wole male, przytulne domki;-)
asienko-to pewnie zabki, zwlaszcza przy trojkach dzieci sie mecza najbardziej i zle znosza ich wyzynanie. U nas jest to samo cale opuchniete dziasla tylko zebow nie widac:dry:
tichonku-ale ten czas zlecial, nim sie obejrzysz to Mateuszek bedzie juz z Wami:-) a pamietam jak pisalas ,ze bardzo chcialabys miec druga dzidzie i prosze jeszcze tylko 10 tyg.:-):-)
A ja mam dzis jakiegos lenia chyba na ta pogode:baffled:dzieci mi zasnely, sama tez z checia bym do nich dolaczyla tylko ze obiad trzeba gotowac:tak: ide pic kawke moze da mi kopa zeby sie cos chcialo
milego dzionka kobitki

Do góry