reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Didi-wez coś na ten ból-poprawy samopoczucia
Aaniu-a Tobie poprawy humorku:)Uśmiechnij się:)
Asieńko-skad ja to znam...wybieranie,przebieranie...ale zmiana otoczenia wyjdzie Wam tylko na dobre.I oby Anulki jednak nic nie dopadło!

Aga Wszystkiego Najlepszego:-)Dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy.:tak:
Aniaa83 lepszego humorku zycze.
Ja dzis rano wstałam,cos spac mi sie nie chciało_Ogarnełam dom,wstawilam pościel pogoda wietrzna to mi przeschnie na dworzu troche.A teraz gotuje fasolke po bretonsku.:tak:Milego Dnia.;-)

Aga Ie wszystkiego najpikniejszego!!!!spelnienia marzen!!!zycze rowniez synka!!

a ja tez jakas nie do zycia dzis...chyba frekwencja taka mala bo wiekszosc nie do zycia!

pogoda mnie rozwala/...slonce takie super..a jak juz zawieje to juz nie jest tak extra.

Lubiczanko no to sie postaral ten Twoj J-ja sobie w ramach dnia kobiet zakupilam wiszacy koszyk,w Aldim za 7e...z ziemia w srodku i z sadzonkami:-D;-)

cos mi sie z laptopem dzieje...pisze poste a on sie wylaczyl...wlaczylam go a tam normalnie sie zalaczyl i od razu bb otwarte i moj post ...
wczoraj to samo bylo:baffled:

Hey
Jak ktos mi powie, ze siedzenie w domu z dziecmi to nic nierobienie to udusze :cool2:
teraz dopiero usiadłam i mam chwile

Agusia, wszystkiego naj!!! Spełnienia marzen i planów, pociechy z dzieci :tak:

DSC07588..jpg

wrrr u mnie Nataniel znowu buntuje sie z jedzeniem:wściekła/y:, moze jak zglodnieje to zje!nic tylko serki, jogurciki i deserki by chcial.
Rano wzielam sie za sprzatanie chatki a skonczylo sie przemeblowaniem calej sypialni :rofl: i teraz czuje kregoslup:baffled:.
Pauletta-i jak tam sprawa z autkiem?? udalo sie??
ide zrobic sobie jakis obiadek, bo w brzuchu burczy:-D:-D

Marcysia, wpadnij do mnie na obiadek, ja zrobiłam az za duzo
Ryz, makaron, ziemniaki gotowane, ziemniaki duszone z cebulka i jeszcze ogórkowa i roladki od wczoraj, normalnie jak w jakiejs stołówce :-D

Heja
Aga sto lat!!!!!
A ja dziś busy dzień połowe jego spędziłam na przyjemnościach z koleżanką, teraz odpoczywam po obiadku, a wieczorem idziemy do cyrku:))
Widze tu cisza:)

reklama
Monidan-szalona kobieto!!!Czy Ty az tak sie nudzisz,ze tyle gotujesz;)))
Ewelcia-no własnie sie zastanawiałam gdzieś Ty:)
Kamcia-udanej zabawy w cyrku:)

Do góry