reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko 2-3 razy do roku??? Szok
U mnie jest codzinnie a dzis nawet dwie :-)
To pochwal sie co to za zupka
Asienka to super ze jesteście zadowoleni z przeprowadzki

Ja wystawilam dzieci na ogródek siedzą na słoneczku :-)

reklama
Witam
Torcik mi kucharze zrobili w hotelu:)) Aż taka zdolna nie jestem:)
Madbebe dużo zdrówka dla Viki:)
Sieńko życze Ci żeby sie mieszkało dobrze na nowym miejscu.
ViKamcia a ty sie wstydzisz swojej twarzy?:) Brzusio jest coraz większy:)
Ja dziś shopping (dostałam dużo Voucherów na urodzinki) znów kupiłam kilka rzeczy w New Look hihi więc jeden zurzyty, jeszcze 3 zostały hihi.
Olivier bawi sie w piaskownicy bo słoneczko wyszło:))
Miłego dzionka

A ja dzwoniłam do szpitala bo chciałam jakoś przesunąć wizytę 22 marca..Pamiętacie pisałam Wam,że mam w tym samym dniu o 10-tej endokrynologa a o 1:45:szok::wściekła/y:ogólną szpitalną:wściekła/y:I niestety nie chcą mi zmienić,dowiedziałam się tylko,że "You must keep this apponitment":crazy:I kupa!:confused2:Szlag mnie tam trafi,krew nagła zaleje tyle siedzieć:wściekła/y::wściekła/y:A żeby ich obes*ało:confused2:
Aniaa:rolleyes::rolleyes2::-D
...Boszsz...poważnie jak ja chciałabym już do fryzjera:sorry:

Tichonku no juz sie nie wstydz :-)bo nie masz czego to co pisalam to szczera prawda:tak:

Nacia cos dzis brak apetytu ma :wściekła/y:obiadu nie ruszla teraz spi zobaczymy czy jak wstanie to cos zje.

Vikamcia-alez cie ta ciaza na buzi zmienila!! ;) No ale nareszcie cos tego brzucha widac!! Choc wciaz malenki...ja nie wiem,gdzie sprawiedliwosc na tym swiecie!? :D
[/COLOR]

haha wyładniałam co nie:-p:-D

Ania ja byłam w pl w styczniu 4 dni więc tam robiłam usg
jak już byłam .. to czmu nie skorzystać;-)

kamcia nie wstydzę się ale jakoś nie lubię w necie tak moich fotek wystawiać.. nie wiem czemu:-p

moniadan-niee no z A. nie jest tak źle ;-)Ogólnie jakoś przeboleje,żeby nie było..;-):happy:
asienko-oby się lepiej mieszkało:tak:
kamcia-Ty farciaro!tez bym sobie poszalała na zakupach ale nie mam z czym;-):-D:eek:
Tichonek-oddychaj;-)Nic nie zrobisz,widocznie duzo brzuchatek jak zawsze i busy maja.Moze nie będzie tak źle,czego Ci życzę!

Tichonek-niewesoło-współczuję tego przesiadywania:(((
Monidan-grochówa-niestety tylko raz dawno temu wyszła mi taka naprawdę super...ale u mnie tak rzadko,bo ja najzwyczajniej w świecie zup nie potrafię gotować-z drugich dań WSZYSTKO co se kto wymysli,ale zupy-marniutkie:(((

Madbebe ja w szoku byłam jak na drugi dzień otworzyłam koperty(Next, new look, TKmax, Debenhans) więc trzeba korzystać:))

reklama
Do góry