reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko 2-3 razy do roku??? Szok
U mnie jest codzinnie a dzis nawet dwie :-)
To pochwal sie co to za zupka
Asienka to super ze jesteście zadowoleni z przeprowadzki

Ja wystawilam dzieci na ogródek siedzą na słoneczku :-)

reklama
Witam
Torcik mi kucharze zrobili w hotelu:)) Aż taka zdolna nie jestem:)
Madbebe dużo zdrówka dla Viki:)
Sieńko życze Ci żeby sie mieszkało dobrze na nowym miejscu.
ViKamcia a ty sie wstydzisz swojej twarzy?:) Brzusio jest coraz większy:)
Ja dziś shopping (dostałam dużo Voucherów na urodzinki) znów kupiłam kilka rzeczy w New Look hihi więc jeden zurzyty, jeszcze 3 zostały hihi.
Olivier bawi sie w piaskownicy bo słoneczko wyszło:))
Miłego dzionka

A ja dzwoniłam do szpitala bo chciałam jakoś przesunąć wizytę 22 marca..Pamiętacie pisałam Wam,że mam w tym samym dniu o 10-tej endokrynologa a o 1:45:szok::wściekła/y:ogólną szpitalną:wściekła/y:I niestety nie chcą mi zmienić,dowiedziałam się tylko,że "You must keep this apponitment":crazy:I kupa!:confused2:Szlag mnie tam trafi,krew nagła zaleje tyle siedzieć:wściekła/y::wściekła/y:A żeby ich obes*ało:confused2:
Aniaa:rolleyes::rolleyes2::-D
...Boszsz...poważnie jak ja chciałabym już do fryzjera:sorry:

Tichonku no juz sie nie wstydz :-)bo nie masz czego to co pisalam to szczera prawda:tak:

Nacia cos dzis brak apetytu ma :wściekła/y:obiadu nie ruszla teraz spi zobaczymy czy jak wstanie to cos zje.

Vikamcia-alez cie ta ciaza na buzi zmienila!! ;) No ale nareszcie cos tego brzucha widac!! Choc wciaz malenki...ja nie wiem,gdzie sprawiedliwosc na tym swiecie!? :D
[/COLOR]

haha wyładniałam co nie:-p:-D

Ania ja byłam w pl w styczniu 4 dni więc tam robiłam usg
jak już byłam .. to czmu nie skorzystać;-)

kamcia nie wstydzę się ale jakoś nie lubię w necie tak moich fotek wystawiać.. nie wiem czemu:-p

moniadan-niee no z A. nie jest tak źle ;-)Ogólnie jakoś przeboleje,żeby nie było..;-):happy:
asienko-oby się lepiej mieszkało:tak:
kamcia-Ty farciaro!tez bym sobie poszalała na zakupach ale nie mam z czym;-):-D:eek:
Tichonek-oddychaj;-)Nic nie zrobisz,widocznie duzo brzuchatek jak zawsze i busy maja.Moze nie będzie tak źle,czego Ci życzę!

Tichonek-niewesoło-współczuję tego przesiadywania:(((
Monidan-grochówa-niestety tylko raz dawno temu wyszła mi taka naprawdę super...ale u mnie tak rzadko,bo ja najzwyczajniej w świecie zup nie potrafię gotować-z drugich dań WSZYSTKO co se kto wymysli,ale zupy-marniutkie:(((

Madbebe ja w szoku byłam jak na drugi dzień otworzyłam koperty(Next, new look, TKmax, Debenhans) więc trzeba korzystać:))

reklama
Do góry