reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

miałam jechac:tak:
miałam się u Sempki umawiać , no ale niesety miałam ni9eplanowany wyjazd do Pl więc jak ju dałam 200e za bilet to wolałam wydać w pl 50 e na usg niż znów 200e w dublinie;-)
Nie no pewnie ze tak :-)
Ja sie wlasnie zastanawiam czy isc do Medicusa czy do Emc cena ta sama 160 euro,tak za 3 tyg chce isc o ile bedzie wolny termin

reklama
No co ty Lubiczanko nie wierze ze nie potrafisz zup gotować ;-)
Ja z kolei mam zawsze problem zndrugim daniem bo zup to mam az za duzo w jadłospisie
Na ten tydzien wymyśliłam i bede robic golabki bez zawijania oraz roladki z kurczaka w sosie koperkowym, racuchy serowe
Mam nadzieje ze dzieciaki zjedzą bo to ze wzg na nich zawsze trudno mi wymyślić co gotować

MONIDAN-SZCZERZE I BEZ BICIA-NIE POTRAFIE:(((Choć J dziś smakowała-chyba dlatego,ze tak rzadziusio ma okazję zjeśc zupke:)))A i moim dzieciom ciężko dogodzić-ale jak nie pasuje to nie jedzą-nic innego nie dostana;)

witam, w koncy dotarlam na BB:zawstydzona/y:
Znalezlismy domek i dzis rano agencja nam potwierdzila ze jest nasz, jutro wplacamy depozyt i wyprowadzamy sie z D8 27/03.:-):-p, wiec bede miala troche wiecej czasu na BB:cool2:
Kamcia- spoznione ale bardzo szczere zyczenia urodzinowe:tak::-)
:sorry: ze tak pozno , ale mieszkanie przez kilka ostatnich dni nie dawalo mi spokoju
madbebe- u nas wychodzi trojka i piatka , noce zarwane:-(a co do biletow, to teraz do 10/03 w aerlingusie 20% off, tylko nie wiem czy Ci pasuje
Asienka R- to widze ze prawie w tym samym czasie, jak Ty sie urzadzisz to mnie to bedzie czekalo
lubiczanka- Ty zawsze takim humorem tryskasz , a przeciez w ciazy jestes wiec masz prawo czasami miec zly dzien, jutro bedzie lepiej;-):-)

Ostatnia edycja:
Wisienka super że znależliście swój kąt.
JA kurde szukam i szukam domu i nie ma nic fajnego , ale nie poddaje sie:))

LAski z Galway może jutro zrobimy sobie jakieś kawkowanie przy wtorkowych naleśnikach???:)))

czesc

juz dawno sie odzywalam ale nie mam zbytnio czasu;-), Zuzia jest bardzo absorbujaca:sorry:.
Noce przesypia ladnie ale w dzien nie chce spac sama tylko na moich rekach a jak nie jest na rekach to nie chce sama lezec:no:. nic nie moge zrobic:-(. Za to w niedziele jak P jest w domu to calkiem inne dziecko, jest duzo grzeczniejsza:tak:.

Jednak dzisiaj nie moge narzekac bo byla bardzo grzeczna:-), spala w dzien w kolysce, ja pootwieralam okna i drzwi balkonowe, bo byla cudna pogoda. skorzystalam z tego ze spala to posprzatalam dom i pomylam okna, a i mnie ich troche jest;-). Poszlam potem na spacerek i po powrocie Zuzia nadal spala wiec zostawilam ja na dworze w wozku i zaczelam szykowac obiadek.

W czwartek idziemy na szczepienie. po poprzednim pierwszym szczepieniu na raczce zostal slad a teraz zrobil sie taki brzydki strup i czerwony jest naokolo:eek:.

ViKamciaG swietna figure masz, az sie zastanawiam gdzie miescisz dzidziusia:szok:
Asienka_r super, ze juz sie przeprowadziliscie:-), moze jak sie juz ogarniecie to was odwiedzimy:-p.

Wiecej nie wiem co komu bo tyle piszecie, ze ledwo nadrabiam.

Milego jutrzejszego dnia.

oj to było 2 tyg temu , a później już mi trochę bardziej brzuch wyskoczył..
najwiekszy jest po całym dniu:szok:
a jaki twardy , ruszać się nie można... :-D

moze jutro cyknę świeżą fotkę;-)​

reklama
Witam:)
Wiesieńko-cieszę się,że macie wreszcie domek!!!!:)Oby się Wam dobrze mieszkało:)
Dla Was wszystkich dziś
5035.jpg

najlepsze życzenia ósmo-marcowe:))))

Ostatnia edycja:
Do góry