reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka...laseczki

wszystkiego najlepszego w Dniu naszego świeta
dzien_kobiet.jpg

2TU41lIIIhV

i coś dla tych mniejszych kobietek

kartka_dzien_kobiet.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Bry:-)
Niech to będzie nasze hasło na dziś i na wszystkie inne dni:

dzien_kobiet-1.jpg

Ja bukiet (nie goździków wprawdzie ale zawsze coś:-D) dostałam piękny już wczoraj bo P nie wie czy dziś długo nie będzie musiał w pracy zostać:-DTak więc odbębnił swoje:-DUpiekę mu za to rogalików:-p...No dobra,dla mnie trochę też:-D:-D
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dziewuszki,idę szamać śniadanko,obiad wyczarowywać i te rogaliki:tak:

Ostatnia edycja:
Nooooo-domek odkurzyłam skoro świt-teraz mam labę...Cały dzień:)))Choć smażenie naleśniorów mnie nie ominie:p i znalazłam zachęcający przepisik na drożdżówy z nutellą,więc i cosik upichcę:)))

Witam;)
Wszystkiego najlepszego Kobietki;)))
AsieńkaR - supr, że macie nowe miejsce - oby wam się dobrze żyło
Wiesienka - tobie również udanej przeprowadzki i zadowolenia z chatki
i nie wiem co dalej - mykam na kawkę;)

helloł

Dziewczynki drogie

Byśmy zawsze były górą
I jeździły dobrą furą
Byśmy miały kasy w bród
Przekroczyły sławy próg
By faceci przy nas mdleli