reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka nieprzyjemne takie pakowanie.Ale jak mus to mus.!Zycze powodzenia i odezwij sie predko, co tam u Ciebie!

magdalena, a gdzie sie przeprowadzie?Moze do headford :-) Na sama mysl ci wspolczuje...przeprowadzka z malym dzieckiem. Jak my ostatnio sie przeprowadzalismy tzn w kwietniu(Amanda miala wtedy 7 miesiecy)to ojjjj nameczylam sie nameczylam. M musial ciagle pracowac, wiec cale pakowanie na mojej glowie bylo, a tu kwiczace dzieciatko. Potem rozpakowywanie...az mnie ciary przechodza!

W Oranmore park?Uuuu a ktos moze mi napisac mniej wiecej w ktorym miejscu?

reklama
Larcia, ten park jest przy zatoce w Oranmore. Nawet powiedziałabym kawałek za Oranmore. Szkoda że teraz pogoda już byle jaka, bo pomyślałam, że moznaby się z Mamuśkami umówić na spotkanie właśnie tam.

Co do przeprowadzki, to nie wchodzi w grę nic dalej niż 10 km od Galway:baffled:, a to dlatego, że mój Pan rano ma szkołę, a wieczorami pracuje, więc nie byłoby Go przez cały dzień w domu. Tak to chociaż na przerwę może wpaść i obiad zjeść. Skręca mnie trochę, bo jak przeglądałam ostatnio Daft.ie, to doznałam szoku jakie piękne domy można wynająć za 600-700 euro właśnie jakies 30 km od Galway. No ale jeszcze rok nauki i będziemy berdziej mobilni, więc może Headford :-):-):-)...

Magdalenka jak tylko nie bedzie padac mozemy sie umówic z dzieciakami do tego parku tam jest bardzo fajnie i jest osłoniete od wiatru:) Musisz przejechac Oranmore i po łuku skrecic w prawo i kilka km prosto az zobaczy sie znak zatoka i plaza i tam mozna tez wedkowac:)

pozdro

magda no tak tak, headford jest 23 km od centrum, jednak...to droga szybkiego ruchu,wiec w 15 min jestem w galway.Nie tak zle, co :-) Ja tez planuje dalej sie uczyc, ale musze poczekac az Amanda pojdzie do przedszkola.
No ja tez z checia bym sie wkoncu spotkala i poznala Was. Byleby tylko w poludnie tzn kolo 12, bo inaczej te drzemki Amandy mi psuja :-( magda, a twoj synek jak sypia w ciagu dnia?

reklama
Do góry