reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia a który to ząb?
Pierwsze słysze żeby coś mialo samo wylecieć :szok:
Ja miałam do wyrwania ósemke i żaden irlandzki dentysta się tego nie podjął.Wysyłali mnie do chirurga .
Na szczęście koleżanka mnie poratowała i wyrwała :sorry2:
Bierzesz jakieś leki na tą infekcje? Myśle,że potrzebny byłby antybiotyk :dry:
Oczywiście nie jestem lekarzem i nie będe namawiać.:no:
Ja przy wyrywaniu ósemki dostałam antybiotyk bo miałam cyste.

reklama
hejka

meduje sie ze podczutyje was reguralnie ale jakos nie mam sil pisac a moze i weny do pisania

a czuje sie ak kobeta w ciazy..ostatnio mialam 3 dni wyjete z zyciorysu i myslalam juz ze przeprowadze sie do lazienki i zawisne na muszla ..ehh..no ale od 4 dni juz ok...za to boli mnie glowa strasznie dzisiaj w nocy spac nie moglam bo czulam sie jakby ktos kijem udezyl mne w tyl glowy i nadalsie tak czuje ..a do tego to jeszcze ta wspaniala irlandzka pogoda ..wrrrrrrrrrr

Antybiotyk dostalam,ale tego kawlka mi nie wyciagla i kloc sie z nia......:wściekła/y:ja mowie ze tam zostal a ona samo wyleci.......a zab 5.a tak ogolnie to mi sie wydaje ze wyrwala mi bez potrzeby tego zeba bo dalo by sie go zrobic:zawstydzona/y:ale coz trudno

Anieczka Oli juz dawno sie pozbyl leki zadziałały od razu i po tyg juz bylo ok jadl przytyl hehehe jest tak wysoki jak 3 letnie dziecko masakra:) Teraz pilnuje 9 mies dziewczynki kilka godz dziennie i oli sie nie opiekuje choc czasem jest zazdrosny no i jest wesoło przynajmniej jakies urozmaicenie w tą cudowną pogode:(

Witaj

Didi Witaj!!! ;-) znów razem na forum...

Julia ja w 1 ciazy rwalam tez zeba ale byłam bardzo zadowolona, nic mnie nie bolalo, zadnych komplikacji...
Ale za to moj kolega stracil zeba i tez mialam duze problemy , zrezygnowal z irlandzkiego i poszedl do polskiego dentysty w Cork a potem do Waterfordu.Ale dla ciebie to bardzo daleko:baffled:

anineczka ale podstepnie postapili z tym Eircoma:confused: ja jestem z ich zadowolona, jak sie przeprowadzlam to mialam nadpłacony abonament i mi przysłali czek z wyrównaniem a na nowym mieszkaniu czekalam tlyko 5 dni na nowy telefon, alle nikt do nas nie przychodzi a jak przyjdzie i bedzie kazałą cos podpisac bo mu powiem -zeby spadal:wściekła/y:

A my dzis mamy urodizny koleznki córki konczy 7 lata i co kupic tkaiemu dziecku, jak myslicie mozna dac Kase zamisat jakiegos prezentu???????????????????????

Witam!!

Sofik moze jakis ciuch kup dla dziewczynki, piżamkę albo coś do szkoły, ja raczej zawsze daję prezenty niż kase

Dziewczyny co wy robicie w taka pogodę, ja dziś umieram z nudów :-(
Mam auto do dyspozycji i niby mogłabym z małym gdzies jechać, ale gdzie...? Basen odpada, za zimno, plac zabaw tez

Julia28 ja miałam wyrywane zęby w Polsce (na potrzeby aparatu) i w życiu bym nie pomyslała nawet że można zostawić kawałek zęba, może idź do jakiegoś innego dentysty

Hej

U nas ciepło ale pada deszcz,co nie przeszkadza słoneczku świecić :sorry2::tak:

Julia ja też radze Ci iść do innego dentysty?
A gdzie chodzisz.Ja byłam bardzo zadowolona z Devon House ale niewiem czy tam przyjmują z MC :no:

Sofik ja też bym kupiła prezent :tak:

Magdalena ciesze się ,że małemu Franiowi już przechodzi ;-)

Mój Matt jest na antybiotyku bo po szczepieniu na gruźlice tak 2 cm od szczepionki zrobił się guz :baffled:
Oby pomogło :sorry2:

Monia przyjedz do mnie po południu jak sie nudzisz:) My byliśmy w monkey business Oli sie wyszalał a teraz poszedł spać...zawsze to lepsze niż siedzenie w domu.Oli sie dzieli zabawkami z Nessa i non stop ja przytula:) ale mam ubaw przynajmniej wiem jak zareaguje na siostre w przyszłości:)

Anieczka taka własnie ich parszywa robota wciskaja kit ludziom...przynajmniej nic nie płaciłas oszuści i tyle....:(

Ja lubie kupowac voucher z roznych sklepow i wtedy mama wie najlepiej co kupic dziecku...:)

prześle kilka zdjec z urodzin Oliviera rządził toarzystwem zapraszał wszystkich do zabawy jedzenia jak gospodarz :)

Załączniki

• IMG_8837 myyy.JPG
    IMG_8837 myyy.JPG
    216,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_8892czapka.JPG
    IMG_8892czapka.JPG
    159,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Magdalena ja próbowałam.Są rewelacyjne :-)
Chłopakom nawet na noc zakładalam i nic nie przeciekały.
Tylko zwróć uwage bo w takich samych opakowaniach są też pielucho majtki,a one są mniej poręczne.
Ja używałam koloru niebieskiego ciemnego,ale niewiem czy są mniejsze rozmiary,bo my używamy 5.
Polecam :tak:

Do góry