julia28
Mama lutowa 2007
Moglam,,,,ale bylam tak zakrecona od tego zeba ze zapomnialam....dzieki bede czekac na wiadomosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie ponownie,
mam znow do Was zapytanie, czy orientujecie sie czy bedac na zasilku dla bezrobotnych i zachodzac w tym czasie w ciaze bedzie przyslugiwal mi macierzynski? Pracuje tutaj prawie 3 lata, bez zadnych przerw, takze skladki wstecz mam oplacone, zostalam wczoraj poinformowana o zwolnieniu a w planach mialam niedlugo zaciazyc. jest mi niewesolo w tej sytuacji :---(
pozdrawiam wszystkie mamusie
to fajnie, jestem również zainteresowana tą sprawą bo też mam MCanineczka pisze:Jak mąż wróci z pracy to zadzwonimy do tej koleżanki.Odrazu zapytam się o moje zeby co się leczy na MC
to na medical można robić implantyW przyszłym tygodniu założe sobie implanta na ta karte