reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Potwierdza sie powiedzenie "cudze chwalicie, a swojego nie znacie":-). Mam basen 3minuty od domu u mnie na wsi, który jest idealny dla Maluszka i Franio miał wieeeeeeelką frajdę :-). Na dowód załączam fotki:-):

basen.jpg

basen1.jpg

basen2.jpg

reklama
Kamcia, basen jest w Claregalway, na tyłach Claregalway hotel. Tylko że tam trzeba wykupić karnet. Pierwsze wejście masz za free (przychodzisz i mówisz, ze chcesz sie rozejrzeć, sprawdzić jaka woda w basenie itp), tzw free trial.

Woda w brodziku dla dzieciaczków jest naprawdę ciepła, temperatura powietrza też.
My sie zdecydujemy na ten karnet, dla dwojga dorosłych kosztuje to 95 euro miesięcznie. Karnet rodzinny-2 dorosłych plus 2 dzieci- okolo 120. No ale my mamy ten basen pod nosem, więc nam się opłaca, bo możemy chodzić nawet codziennie.
Ale jak już bedę miała karnet, to będę mogła przyprowadzać "gościa", który będzie za wejście płacił 10 euro. Jeżeli więc będziesz chciała, to możemy razem się wybrać zapraszam:-).
Wklejam linka Escape Leisure | Health and Fitness

Madzia jak najbardziej możemy sie razem wybrac bo jak kupie karnet to wiem że często nie bede chodzic:) więc daj znac kiedy bedziesz chciala iśc i sie razem wybierzemy z dzieciaczkami:)pozdr

reklama
Dziewczyny, mam ważne pytanie. Co z dostępnych tutaj leków (bez recepty) mogę stosować na zapalenie gardła u 3 miesiecznego brzdąca???? Kaszle i ma dużo flegmy w gardełku, nie gorączkuje. Bylismy u lekarza, ale zalecono Calpol, a jak nie pomoże to antybiotyk:baffled:. Calpol to raczej przeciwbólowo działa, więc nie sądzę żeby pomógł, zresztą nie widzę poprawy, a antybiotyku wolałabym uniknąć.
Macie moze jakieś swoje sprawdzone sposoby, leki???
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

Do góry