Anineczka przydomek Pani Przeprowadzka ;-), amiana zamieszkania na terenie dublina??
My wąłsnie sie umowilismy w konsulacie w sprawie paszportu. Robiąc zdjecie Matyldzie moge ją trzymac na rekach??bo inaczej to nie wiem jak mozna, a kuzyn mi móił ze tło ma byc białe
chyba ze narzuce na siebie przescieradło
Tak,Pani przeprowadzka do mnie pasuje
Nie teraz nie Dublin tylko chyba Naas
A dlaczego?
Bo mąż pracuje w Clondalkin i dalej tam będzie.A ja szukam miejscowości obok tego miejsca bo jednak Dublin jest dla mnie nie za dobry ( w Clondalkin ostatnio zgwałcili Polke i nie cieszy sie uznaniem) a jednak coś innego niż Newcastle gdzie jest tylko jeden sklep.Ostatnio obieździliśmy okoliczne miejscowości i podoba mi się Celbridge i Naas
A że ja wytrwała w przeprowadzkach
to się gdzieś przeniesmiemy.Ale to po nowym roku.
W tej chacie podoba mi się to,że jest nowa i ma panele słoneczne.Teraz za ogrzewanie wody i mieszkania za dwa miesiące zapłaciliśmy 9.33 euro.Malo co?
Ale przecież nie będe siedziała na wiosce gdzie nie znam NIKOGO .
Dobre tylko to,że znajomi z Galway często nas odwiedzają.Jak na przykład jutro ich się spodziewamy.
Larcia życze pozytywnego rozpatrzenia wniosku.Dobre i GP card.Bo tak naprawde najwięcej się odwiedza lekarza rodzinnego.
Miłego pobytu w Pl i udanego roczku.
Biola mój mąż wie gdzie to jest
Mówi,ze to droga dzielnica
Może się kiedyś spotkamy
:-)
A co do zdjęc do paszportów ogarnia mnie śmiech
Można samemu zrobić w domu bo niczym się nie róznią od tych zrobionych w aptekach.
Kamcia cos wie na ten temat