Iwona&laura-u mnie jest taka sytuacja ze Kacper wieczorem nie najadal sie moim mlekiem,tez wydawalo mi sie jak by go bylo mniej ,ale po kapieli staram sie mu dawac cyca a tak kolo 11 jak sie budzi na jedzenie daje mu butle(tak mi polozna poradzila)i potem spi do 3-4,pozniej sie budzi pociagnie dwa razy cyca i znowu spi do rana.I teraz zaowazam ze w dzien sie bardziej najada moim mlekiem,czyli zadziej je,bo przedtem jadal co godzine dwie a ja nie mialam tyle pokarmu.
reklama
didi
Fanka BB :)
iwona&laura mozesz pic herbatke koperkowa..albo kup sobie taka dla mam karmiocych ..napewno pobudzi laktacje...jesli dobrze pamietam to ja tez ok 3 miesiaca mialam jakby mniej mleka...ale karmilam dalej a czasmi wypijalam wlasnie taka herbatke aby mleka bardziej sie nazbieralo wydaje mi sie ze miesiaczka nie ma tu nic wspolnego.. a moze poprostu mala ma taki czas ze teraz chce byc czesciej przy cycusiu albo zaczynaja ja dziaselka swedziec ..pamietam moj Al mial wlasnie taki czas ze moglby co godzine ciagnac cyca
iwona&laura
Zaciekawiona BB
Witam kobtki
niunia12a i didi dzieki za dobre rady.Mysle ze to taki kryzys i ze bedzie dobrze,jak narazie Laura sie najada,coprawda je czesciej w nocy ale damy rade.Pilam ta herbatke dla mam karmmiacych piersia ale wlasnie mi sie skonczyla a nie ma jej u mnie w polskich sklepach.Obeszlam wszystkie i nic...cholercia!!!
didi czy ta koperkowa tez ma takie dzialanie???
Poschodzilo jej juz uczulenie-hura!!! Ja na diecie i narazie nic sie nie dzieje!!!
Laura wlasnie zasnela,jak wstanie to na spacerek sie wybierzemy
A co u was laseczki????
Pozdrawiam
niunia12a i didi dzieki za dobre rady.Mysle ze to taki kryzys i ze bedzie dobrze,jak narazie Laura sie najada,coprawda je czesciej w nocy ale damy rade.Pilam ta herbatke dla mam karmmiacych piersia ale wlasnie mi sie skonczyla a nie ma jej u mnie w polskich sklepach.Obeszlam wszystkie i nic...cholercia!!!
didi czy ta koperkowa tez ma takie dzialanie???
Poschodzilo jej juz uczulenie-hura!!! Ja na diecie i narazie nic sie nie dzieje!!!
Laura wlasnie zasnela,jak wstanie to na spacerek sie wybierzemy
A co u was laseczki????
Pozdrawiam
didi
tak koperkowa tez powinna pobudzic laktacje w sumie zobacz w internecie a napewno bede tak napisane..jesi chcesz to ja moge zobaczyc u mnie w Pl sklepie i wyslac Tobie taka herbatke dla mam karmiacych ale koperek powinien pomoc
Larcia - moja koleżanka owaliła NCT też za te zasrane pasy z tył + wycieraczki i klocki hamulcowe... Nie martw się ona miała 4 poprawki, czyli za 3 NCT płaciła od nowa Ja swoje pierwsze NCT mam w styczniu.
Magdalena - prześliczne zdjęcia. Franio cudny! Ja też kupiłam krowie body dla Leośki
Iwona&Laura - koperek, herbatki i bez nerwów i bez paniki. To jest naturalne zjawisko, w pewnym momencie karmienia laktacja się normuje i może być taki moment, że ma się mniej mleka. Możesz też przystawiać Laurę troszkę częściej niż robiłaś to do tej pory. Ssanie dziecka pobudza laktację w sposób natralny. Dobrze, że alergia znika!
Ja po wczorajszej imprezie. Tańczyłam w szpilkach Może jeszcze dzisiaj nie urodzę A po fryzjerze tak sobie.... Bywało lepiej, ale cóż, włosy nie noga - odrosną!
Magdalena - prześliczne zdjęcia. Franio cudny! Ja też kupiłam krowie body dla Leośki
Iwona&Laura - koperek, herbatki i bez nerwów i bez paniki. To jest naturalne zjawisko, w pewnym momencie karmienia laktacja się normuje i może być taki moment, że ma się mniej mleka. Możesz też przystawiać Laurę troszkę częściej niż robiłaś to do tej pory. Ssanie dziecka pobudza laktację w sposób natralny. Dobrze, że alergia znika!
Ja po wczorajszej imprezie. Tańczyłam w szpilkach Może jeszcze dzisiaj nie urodzę A po fryzjerze tak sobie.... Bywało lepiej, ale cóż, włosy nie noga - odrosną!
iwona&laura
Zaciekawiona BB
tak koperkowa tez powinna pobudzic laktacje w sumie zobacz w internecie a napewno bede tak napisane..jesi chcesz to ja moge zobaczyc u mnie w Pl sklepie i wyslac Tobie taka herbatke dla mam karmiacych ale koperek powinien pomoc
Hello:-)
didi jezeli nie bedzie to dla ciebie problem i bedzie ta herbatka u ciebie w pol. skl. to byloby super...tylko jak sie rozliczymy???
didi
hehe ..nie mam pojecia jak sie rozliczymy ..jak bedzie to kupie ale moze koperek zadziala ;-)
a co do NCT to musze powiedziec ze my dopiero za 4 razem przeslismy ..nie liczac tego ze powola to byly same bzdury za co nie przeszedl samochod ale to juz niewazne w koncu mamy ten przeglad
a co do NCT to musze powiedziec ze my dopiero za 4 razem przeslismy ..nie liczac tego ze powola to byly same bzdury za co nie przeszedl samochod ale to juz niewazne w koncu mamy ten przeglad
Ostatnia edycja:
iwona&laura
Zaciekawiona BB
Witam)
Alez tu pusciutko...no tak przeciez dlugi weekend w koncu!!!!
My cala rodzinka wczoraj bylismy na spacerku w Killarney w parku,zaliczylismy jeszcze wesole miasteczko...Laura za malutka na kaaruzele ale tatus ustrzelil jej piekna maskoteczke
I oczywiscie zajrzalam do poskiego sklepu,dostalam tam herbatki ktore tak szukalam.Kupilam odrazu na zapas,takze didi dziekuje bardzo za dobre checi.
Pozdrawiam wszystkich.
Alez tu pusciutko...no tak przeciez dlugi weekend w koncu!!!!
My cala rodzinka wczoraj bylismy na spacerku w Killarney w parku,zaliczylismy jeszcze wesole miasteczko...Laura za malutka na kaaruzele ale tatus ustrzelil jej piekna maskoteczke
I oczywiscie zajrzalam do poskiego sklepu,dostalam tam herbatki ktore tak szukalam.Kupilam odrazu na zapas,takze didi dziekuje bardzo za dobre checi.
Pozdrawiam wszystkich.
reklama
Ja dopiero wczoraj dochodziłam do siebie po sobotnich urodzinach kolegi. Ja i Kajek - jedyni nie pijący struliśmy się czymś i dwa dni wyjęte z życiorysu. Miałam pojechać do Dublina do gina, ale nie byłam w stanie wyjść z domu... Właściwie nie byłam w stanie wyjść z łazienki....
Dzisiaj pada, śpiąco mi jakoś, a tu masa spraw do załatwienia.
Dzisiaj pada, śpiąco mi jakoś, a tu masa spraw do załatwienia.