reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny!!!

Witaj Zewunia.
Ale dzisiaj super pogada,mam nadzieje ze utrzyma sie.Dzisiaj bylam w Limericku w polskiej przychodni,okazalo sie ze moja corcia dostala alergi pokarmowej....czyli mamusia musi wprowadzic odpowiednia diete,bez alergenow ktore ja uczulaja.
Anineczka duzo zdrowka dla twoich pociech.
Reszte goraco pozdrawiam.

reklama
Iwona - to nie dobrze:( Ale dacie radę:):)

Zewunia - ja też liczę na express:) Pierwszy poród - nie całe 2h, teraz modlę się żeby do szpitala dojechać, bo mam 40 km:)

Iwona - to nie dobrze:( Ale dacie radę:):)

Zewunia - ja też liczę na express:) Pierwszy poród - nie całe 2h, teraz modlę się żeby do szpitala dojechać, bo mam 40 km:)[/quot

Witam wszystkie kobitki i pozdrawiam w ten deszczowy dzien:-) ...przynajmniej u mnie jest taki,niestety:-(

anaklim dlaczego nie dobrze???:baffled:
nie strasz mnie:-(,wiesz cos z doswiadczenia????
Co mozesz mi doradzic w takiej sytuacji???
Karmie piersia i podejrzewam ze przedobzylam z bialkiem.
Napisz prosze co wiesz.

witajcie laseczki

Iwona jesli przedorzylas z bialkiem oranicz w swojej diecie nabialy a zwlaszcza zolte sery bo one zawieraja najwiecej bialka..:tak: i niemartw sie bedzie dobrze ja karmilam 2 lata piersia i mlody na poczatku tez mial uczlenie bo pochlanialam duze ilosci nabialow :) jakos nie mglam sie oprzec ale troszke ograniczylam i bylo ok ..pozniej juz wszystko jadlam normalnie

Witam wszystkie goraco.
Czytam wasze posty i mysle ze mnie tez przyjmiecie do swojego grona.
Jestem w 9 tygo.termin mam na 2 marca,a jest tutaj moze jakas ciezarna ktora bedzie rodzila mniej wiewcej w tym samym czasie?
Pozdrawiam

witajcie laseczki

Iwona jesli przedorzylas z bialkiem oranicz w swojej diecie nabialy a zwlaszcza zolte sery bo one zawieraja najwiecej bialka..:tak: i niemartw sie bedzie dobrze ja karmilam 2 lata piersia i mlody na poczatku tez mial uczlenie bo pochlanialam duze ilosci nabialow :) jakos nie mglam sie oprzec ale troszke ograniczylam i bylo ok ..pozniej juz wszystko jadlam normalnie

Witam wszystkie babeczki:-)
didi a gdzie twój synek miał to uczulenie???
Moja córcia ma na głowie,troszke na policzkach i na zgięciach łokci i nóżek.:-(
Teraz juz jej prawie zeszło,smaruje kremem który mi przepisała lekarka.:tak:
Mam nadzieję,ze wszystko już będzie ok:tak:
Spokojnego wieczorku kobitki;-)

hey kobietki!
A ja w najgorszy dzien race week musialam jechac przez centrum(mialam nct) i to w godzinach lunchu. Wyprawa$ zajela mi pare godzin.Jestem zmordowana i chyba pojde wczesniej spac!
anaklim tez slyszalam, ze drugi porod jest szybszy...

Larcia, nie zazdroszczę:baffled: Ja chyba dlatego kierowcą nie będę. Te korki mnie przerażają, jestem niecierpliwa i chyba zamknęłabym samochód i poszła pieszo:-). Niby mam provisionala, ale jak prowadzę, to tylko jak za miasto się wybieramy (a właściwie prowadziłam, bo już od kilku miesięcy nie siedziałam za kierownica). Chyba wolałabym jeździć skuterem, ale irlandzka pogoda raczej na to nie pozwala:-).

reklama
Iwona&laura - napisałam, ż nie dobrze, bo źle jak dziecko cierpi. Postaraj się ograniczyć nabiał, tak jak radzą dziewczyny i powinno być lepiej:)
U mnie znowu pada, spadam po fryzjerkę:) Odezwę się wieczorkiem:) Jutro idziemy na urodziny kolegi:) Trzeba się zrobić na bóstwo:)

Do góry