reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

tez znalazlam w neice ta rozpiske, SUPER! Moja dzidzia sie zalapala w wieku 13 miesiecy :-) A czy ktos z Was wie czy wysla zawiadomienie do domujak zawsze z kazdym szczepieniem) czy trzeba isc po tosamemu do gp?

reklama
Sądze,że sami będą informować.Tak jak nas o gruźlicy :tak:
Kamcia chyba musisz się dowiedzieć bo Oli już mial jedną dawke i musi być tylko doszczepiony.
Tylko wiesz on powinien być już doszczepiony w wieku 13 miesięcy.Niewiem jak to jest,ale wydaje mi się,ze wtedy działa to szczepienie jak jest robione w danych miesiącach.

Paulineczka - masz rację, zleciało, sama nie wiem kiedy, teraz pakuję torbę do szpitala i szykuję jedzenie dla moich chłopaków na czas nieobecności...

Tak czytam o tych szczepionkach i dociera do mnie, że mnie to będzie dotyczyć już za chwilę.

Witam mamuski, jeśli pozwolicie chciałabym dołączyć do waszego watku... za 2 tyg przylatuje do Dublina wraz z moimi dwoma łobuzami Franiem (2 lata, 4 miesiace) i Julkiem (prawie rok) i zaczynam nowy etap w naszym rodzinnym zyciu;) Mam nadzieje ze najlepszy!
Miło mi bedzie z wami pisac i Was poznac;)

quki Witamy witamy :-):-)

Hej dziewczynki.
Mamy Majorke na wyspie,co ? :-D:-D
Ja siedze w domu bo chłodniej.Na dworze taki skwar,że aż się nie chce wychodzić :szok::cool2::-D:-D:-D
I jak tu dogodzić ?:baffled::-D

Witamy nowa mamusie z lobuzami :-) Nowy etap w zyciu - nowe mozliwosci i szanse - bedzie dobrze :tak:

U nas Majorki niema :-(Jest niby cieplej,,, no ale gdzie tam skwar i upal.. Marze o czyms takim :-)

Zgadzam się z przedmówczynią-do pięknej letniej pogody jeszcze daleko... Jest duszno i męcząco, ale słonka niewiele...

Witam nową Mamę i Dzieciaczki :-)...

Witam wszystkie mamusie i dzieciaczki:)
Od kwietnia jestem szcześliwa mamą...moja córeczka ma na imię Laura,urodziła się 13.04.08r z wagą 3100kg.Obecnie waży 6kg:).
Mieszkamy w Irlandii w małym miasteczku Tralee.
Mam nadzieje,że pozwolicie mi się tutaj zaklimatyzować u was.???
Pozdrawiam gorąco.

reklama
Witaj Iwonko:)

Kobietki mam pytanie co musze ustawic w profilu by dostawac powiadomienia ze przyszla odp w tym watku?

Wczoraj moj M mial mnostwo pracy wieczorem.. dotarły do niego kartony z przeprowadzki... skorzystalismy z uslug takiej firmy z wawy ktora nam przewiozla rzeczy :) Powiem wam ze sie delikatnie denerwowalam bo wiadomo roznie to bywa... 3 lipca wyslalam paczke do meza przez nasza poczte Polska i do dzis jej nie otrzymal... przypuszczam ze ukradli ja na sortowni w Polsce bo do Irl nigdy nie dotarła... mamy odp z Poczty w Irl ze nie zarejestrowano przesylki .....dzis pojde reklamowac...

zaraz musze wychodzic bo u nas skwar ze az strach spacerowac... ze 35 stopni ... koszmar nie ma czym oddychac... ;(((

Do góry