reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Znowu pada:( Koszmar jakiś:(
Byłam wczoraj na kontroli. Gips jeszcze 3 tyg, pomimo, że ręka się zrasta, w niedzielę Kajetan stracił pierwszego zęba, do porodu zostało mi jeszcze tylko 50 dni...Kiedy to zleciało?

ja wole czytac gazetki :p Nie umiem sie zabrac do czytania ksiazek, pare przeczytalam i bardzo mi sie podobaly, ale bylo to daawwwno temu. Moze kiedys sprobuje.

anaklim juz niebawem, czas szybciutko zleci, chociaz pod koniec ciazy sie wydluza.

anaklim jesli lubisz czytac i jestes czasami w mullingar, to tutaj w bibliotece jest dzial polskich ksiazek, wprawdzie wybor nie jest ogromny, ale zawsze mozna cos znalezc. Biblioteka jest kolo mc donalda. Przy zapisie placisz chyba 3,5 i juz mozesz czytac

a ja jutro jade do dublina po odbior paszportu corci. Ciesze sie, bo jade sama :-) slubny zostaje w domu!Postanowilam urzadzic sobie wyprawe i jade pociagiem hehe. Biore 2 gazetki i nic wiecej. Ale sie zrelaksuje :-) A maz zobaczy, co to znaczy zostac sameu w domu calutki dzien z dzieckiem!

reklama
Pati77 - ja mam w Longford bibliotekę z polskim działem, ale niestety jestem biblifilem i uwielbiam mieć swoje książki:) Do tej pory zawsze ktoś mi przywoził, albo zamawiałam na allegro, ale zwykle za przesyłkę płaciłam więcej niż za książki:( A teraz będę szaleć. Wczoraj zamówiłam 3:)))

Larcia - czasami zostawienie męża z dzieckiem na caaały dzień bardzo dobrze robi:) Zwykle panowie przekonują się, że takie bycie z dzieckiem w domu to ciężka praca.

U mnie dziś świeci, super!

Do góry