reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzięki dziewczyny za link :) Tez chyba sobie zamowie ksiazeczki :-)
Anaklim- no ja tez nie wiem kiedy ta twoja ciaza tak mija- ja jak szlam do porodu to tobie suwczek nawet do polowy nie doszedl, a tu masz...oby tak dalej Ci lecialo,pozdrawiam

Witam mamuski
U nas byl bardzo fajny dzien na plazy z innymi dziecmi Olivier sie wyszalal i bylo supcio pogoda o dziwo dobra oby tak dalej.
Moze sa jakies chetne mamy z Galway na spotkanie na placu zabaw np salthill w tym tygodniu???
pozdr

Dziewczyny mam pytanko - nieco innej tematyki niż ciąża, a mianowicie robiła któraś z was tutaj prawo jazdy??

Hej hej dziewuszki.
Jednak z tym pneumokokiem Paulina miała racje.Dzieciom urodzonym przed 2.9.2006 się nie należy.Czyli Antek się nie załapał.Zrobimy prywatnie,tylko nie wiem ile to kosztuje.
Mam rozpiske kto i jak:
Dzieci urodzone pomiędzy 2.09.2006 - 31.07.07 będą szczepione przed 31 stycznia 2009.
Mateusz i inne dzieci urodzone od 1.08.2007 -29.02.2008 będą szczepione w wieku 13 miesięcy
A dzieci urodzone 1/03.2008-30.06.2008 w wieku 6 i 13 miesięcy.
Te najnowsze :-D dzieci urodzone po 30.06.2008 mają już w kalenadarzu szczepień.

Byliśmy dziś na bilansie 9-cio miesięczniaka i 3-latka.
Zdane :cool2::-D:-D

reklama
anieczka no to nam sie udało bo oli jest z 2 wrzesnia i mowisz ze bedzie szczepiony bezplatnie...to moge isc teraz do lekarza i prosic o 2 dawke ktorej mu nie raczyli podac bo nie byly dostepne...?

pozdr

Do góry