reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kamcia - dzielna jesteś, pomyślę o ptakach zanim następnym razem wsiądę do samolotu...

Chyba wam troszkę zazdroszczę wakacji w Polsce... Buuu... A ja dopiero za rok:(

A u nas jak zwykle ciekawie: Kajetan złamał rękę więc miałam wypad najpierw do szpitala w Mullingar, a dzień później do Tullamore. Połowa wakacji w gipsie, dobrze, że tu nie ma upałów:)

Hej laseczki! Dawno nie pisałam, ale podczytuke was na bieżąco:tak: Jesli chodzi o BCG to ja przed wylotem do PL oglądałam program na NatGeo o grużlicy i w taka traume wpadlam, po ty, co zobaczylam,ze na drugi dzien obdzawonilam wszystkie health centre w okolicy i w koncu umowiono mnie na szczepionke.Ja mowilam, ze musze ja miec bo lece do pL i moge zaplacic i dostalam termin na nastepny dzien w chyba 12 z kolei hc:szok: Jesli chodzi o pneumokoki to jest wyrowanie dla dzieci urodzonych od 2006, ja mam np. w marcu 2009. Pozdrawiam

No jeśli się nie uda w jednym to trzeba w drugim itd. na pewno gdzieś się znajdzie jakiś dobry człowiek. Moja pediatra powiedziała właśnie, że dzieci urodzone od 2006 będą miały wyrównanie :baffled: szkoda, bo przecież jest was tu trochę ze starszymi dziecmi. Niewiem co nimi kieruje, moze starszym dzieciom pneumokoki nie grożą:confused::dry::wściekła/y:??

Witam Dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałabym się dowiedzieć co należy spakować do szpitala, no i jak wygląda tutaj poród, ponieważ ciągle słysze rózne opinie na ten temat.

reklama
Do góry