reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
kamcia udanej podrozy, my niedawno wrocilismy z kraju, ale juz tęsknię i z chęcią wybrałabym się ponownie eh... gdybym jeszcze lubiła latac;-)

Tak Tak Natka masz racje.
Co ja mam tym antybiotykiem niby zwalczać jak nie ma choroby h@nah ;-)
Natko życze trzydniówki i wysypki pięknej ,młody będzie miał już jedną chorobą skreśloną z listy :-)

Kamcia powodzenia dla Lukasza :tak:

hey dziewczyny w niedzielny poranek!Niestety samotny(nie liczac corci), bo maz w pracy, ale o 2 bedzie juz z spowrotem.

My do Pl jedziemy juz za 5 tygodni, straaaaasznie sie nie moge doczekac. Pierwszy raz corcia bedzie w Pl :-) Juz powoli zaczynam myslec o wyjezdzie, co tam sobie kupie, jakie prezenty komu itp Ahhhhhhh to takie fajne uczucie :-)
milej niedzieli!

hejka

Kamcia milego pobytu w Polsce i powodzonka dla Lukasza na egzaminie.
Larcia prawda ze fajnie tak czekac? Ja tez bardzo lubie zyc z perspektywa, ze za jakis czas jade do Polski.

My lecimy 10 wrzesnia bo szykuje sie duze weselisko siostry T. No i ja zostane troszke dluzej by pobyc z rodzinka i pozalatwiac sprawy.

Mam pytanie -
Czy podawalyscie kiedys w Irlandii dziecku cos na poprawe apetytu? Wiem ze w Polsce jet np bioaron. Znacie cos tutaj?

hej...My do PL lecimy 27 wrzesnia ..znaczy sie tylko ja i Al bo Piotrek zostaje hehe..wracam zmoja sostra idzieciakami ..bede miala ich przez 10 dni wiec fajnie..:) no a ja mam zamiar wrocic juz z Pl z Prawem Jazdy hehe ..ale tym razem jade juz na pewniaka :)

Salone ja podaje syropek witaminki ale mam go z Pl nie wiem czy tutaj maja SANOSTOL to tez jet na poprawe apetytu

didi dzieki poszukam tego syropu. Widze, ze mniej wiecej w tym samym czasie bedziemy w Polsce :-)A jak tam u Ciebie z testami. Musisz je na nowo zdawac w Polsce? Bo mi wlasnie przepadly i gdybym chciala zrobic kolejne podejsie teraz jak bede to najppierw testy a potem ok 2 miesiace czekania na egz z jazd :szok:Nie chce mi sie tam znow byc az tak dlugo. Wiec myslimy, jednak nad tym by zrobic to prawko tu. Zobaczymy!!!!!

testy musze zdac na nowo bo mi tez przepadly..no ale na egzamin umowi mnie mama wiec pojdzie wczesniej i umowi mnie tak jak ja juz bede:) napisze upowaznenie od reki ze moze mnie umowic w takim i takim terminie :) wiec powinno byc ok juz nie raz tak robilam.

reklama
No tak. A ile u Was Didi sie czeka od momentu zdania testow na egz z jazd? W Bielsku jest tak, ze zdajesz testy i dopiero umawiasz sie na jazdy. Kolejki sa takie, ze czeka sie najczesciej 2 miesiace. Wogole podobno w Bielsku jest jedna z najslabszych zdawalnosci :zawstydzona/y:

Do góry