reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

tu w Galway pogoda w kratke wczoraj upal potem deszcz kurcze ciezko hi pojechalam na plaze a tu za chwile deszcz.... oli za to w piaskownicy na ogordzie dobrze sie bawi hi.pozdr
mamuski z Galway jutro jest spotkanie w comunity centre?pozdr

reklama
ja jestem za jakims spotkankiem, ale moge dopiero o ok 11:30, wczesniej nie mam jak, moja corcia jest mlodsza od waszych dzieciaczkow i wciaz ma 2 drzemki w ciagu dnia, dlatego jestem jeszcze tym zwiazana. Ja bym z checia sie spotkala w jakims fajnym miejscu na trawce, zeby starsze dzieciaczki mogly poszalec na swiezym powietrzu. Z checia mozemy tez zorganizowac spotkanko u mnie w domu :-) :-) Wtedy kazda godzina mi pasuje!

salome tak spotykamy sie co wtorek w comunity kolo mnie na ballyban za kościołem i jest fajnie takze zapraszam i to jest ok godz 10 wiec Larcia mozemy sie umowic kiedy indziej alo na plac zabaw lub u ciebie jak wolicie napiszcie kiedy macie wolne i sie zgadamy pozdr

zeby nikt mnie zle nie zrozumial- nie mowie tego z wygody i lenistwa, ale jest kurcze ciezko z 9 miesiecznym bobaskiem umowic sie tak, zeby dopasowac godziny. A macie auta?Ja mieszkam w Headford 15 min autem od tesco i z checia zapraszam do siebie na kawke!!!!!!

Hej Laseczki,

Ja donoszę uprzejmie, że w Longford dwa dni pod rząd była porządna burza, taka z grzmotami i błyskawicami!!!

Poza tym upalnie, siedzimy w ogródku:)
Czy ja mogę kiedyś dojechać na takie spotkanko? Nie mam jakoś koszmarnie daleko do Galway, a Kaj za chwilę będzie miał wakacje i będziemy mieli duuuużo czasu:)

Kamcia dzieki za zaroszenie, Przeczytalam dopiero teraz, Ale moze nastepnym razem sie uda. Tylko gdzie to community? No nic jeszcze bedziemy w kontakcie.

Larcia ja mam calkiem niedalko do ciebie. :-)

Anaklim czy Ty mieszkasz w Longford? Mam tam kolezanke. Pewnie ze super by bylo gdybys przyjechala na spotakanie. Zapraszamy :-)

reklama
Salome80 - tak ja jestem z Longford:) Pisz która to Twoja koleżanka, tu się wszyscy znają:)

Magdalena - gratuluję synka!!!!!!! Jest śliczny i najważnejsze, że zdrowy!

Do góry