reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Magdalenka zuch dziewczyna z ciebie ja na samym pocztku zarzyczylam sobie epidural i bylo ok tylko tak jak mowisz ten bezwład w nogach:) synuś śliczny a jak ty sie czujesz dobrze cie pozszywali?

mamuski mam pytanie czy ktoras z was byla w medicusie w Galway i jaka macie opinie po wizycie u tych lekarzy..? bo zastanawiam sie czy nie przepisać sie do polskiego gp i ginekologa(na tym mi zalezy).dzieki za rady

zmykamy na grila pozdorwienia

a i Oli wczoraj dosiadał motoru:)

Załączniki

• IMG_3544motor.JPG
    IMG_3544motor.JPG
    239,8 KB · Wyświetleń: 44
MAGDALENO wielkie gratulacje , Twoj chlopczyk to naprawde piekny chlopczyk :)
Jak czytam o Twoim porodzie to normalnie jakbym czytala swoja historie , tylko ze ja mialam przebijane wody , i po 14 godzinach cesarke.
Jest coraj wiecej malych slodziakow polskich w Irlandii :)

madzia witaj w swiecie mam :-) Daj sobie teraz luzu jak najwiecej mozesz, wypoczywaj. Widzisz...bylo warto :-) SYnek przeeeeeeeeeeecudowny :-)

Hej dziewczynki.

Jak lenistwo?
U nas basen rozłozony,Antek się tapla.Ja załapałam sporo promieni słonecznych,tak więc witaminy D3 mam aż nadmiar ;-):laugh2:

A jak wy spędzacie ten słoneczny,upalny dzionek?

reklama
Do góry